In Touch Weekly'nin iddiasına göre Brad Pitt, Angelina Jolie uğruna terk ettiği eski eşi Jennifer Aniston'ı arayarak onu üzdüğü için özür diledi. Derginin haberine göre kendilerine konuşan bir kaynak "Brad Pitt, çok üzdüğü eski eşi Jennifer Aniston'a kendisini affettirmek konusunda çok kararlı." In Touch Weekly'nin ileri sürdüğüne göre aynı kaynak konuyla ilgili olarak şunları anlattı: "Bu; Brad ve Jennifer'ın yaptıkları en duygusal konuşmaydı. Jennifer da Pitt'in sözlerinden çok duygulandı. Aniston'ın yıllardır içinde sakladığı tüm üzüntüler, tüm duygular gün yüzüne çıktı. Jennifer hıçkırıklara boğuldu."
Aynı kaynak Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'dan hem iyi bir eş olamadığı hem de Angelina Jolie uğruna onu terk ettiği için özür dilediğini de sözlerine ekledi.
Sizi terk eden eşinizi/sevgilinizi yıllar sonra affeder misiniz?
Brad Pitt, Angelina Jolie uğruna terk ettiği eski eşinden özür diledi! Sizi terk eden birini yıllar sonra affeder misiniz?
Yıllar sonra gelen özrün önemi ol az benim için. Hele bir de aldattıysa zaten hiç özür falan dilemesin. Aldatmanın özrü mü olurmuş. Saçmalamış. Angelina'dan boşanacak herhalde, yolunu yapıyor gibi geldi bana :D
Bir insan kafada bitince affetmek çerez yemek kadar kolay oluyor. Asla eskisi gibi olmayacak çünkü affetsen ne affetmesen ne. Benzer şeyler yaşadım, özür dilemek için geldiğinde "Bunları düşünme artık." dedim.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
53
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yıllar önce bir evlendirme program vardı bir kaynananın daldan dala diye bir lafı vardı. Heh işte o hesap yıllardır şimdi mi aklına gelmiş? İlk önce Jennifer'ı aldattı sonra Angelina'yı sadakatsiz bir erkek, böylesinin lafına da güvenilmez ne kadar içtendi acaba söylediklerinde
valla çok karaktersiz bir adammış ben böyle bilmezdim kadın kanser oldu destek olacağı yerde terk etti ayıp ya bu kadar da karaktersizlik olmaz iyi günde ekmeğini ye sonra bir tökezleyince vur tekmeyi öyle hayat arkadaşı mı olur
iş işten geçtikten sonra, özür dilemenin pek bir etkisi olmuyor.. keza herşey bitmiş, hiçbir bağ kalmamış, özür dile? cuk... geçti california pazarı sür eşşeği manhattan'a...
Brad de maşallah hiç boş duramamış. İnsan üzülür ya bu aynı ergenlerin sevgililerinden ayrıldıkları anda eskilerine yazmaya benziyo ki bunlar koca koca insanlar, yaşanmışlıklara saygın olsun bari dün bir bugün iki 😂😂
@Badbadboy Ne alakası var? İki insan anlaşamıyorsa adam akıllı bir şekilde de boşanabilirler. Adam eşini başka bir kadın için bırakmış, şimdi kadından boşanıp eski eşine dönmeye çalışıyor karaktersizliğin de bu kadarı yani
Oğlum bir halt yemişsin bir kadını üzüp başkasına gitmişsin, Şimdi ötekine yawşayıp burdakini de üzüyorsun. Ordakinden tekmeyi yemişsin şimdi buda vuracak tekmeyi :snfjskfks
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olacak salak cucuq :D
Tabi tabi gitsin hatta aklında bir iki isim daha varsa onlarında tadına baksın 12 çocukla 60 yaşında geri dönsün aaa aramızda böyle şeylerin lafımı olur
yaptığı ayıp bence. angelina ile o kadar vakit geçirdiler evlat edindiler güzel şeyler yaşadılar. ben bu kadar saygısızca birşey yapacağını sanmıyorum.
Bu kadar tesadüf olmaz.4 yıla yakın çıktık 6 yıldır unutamadım köpek gibi seviyorum. Şu anda seni seviyorum evlen benimle desin gitmezsem kalbim kurusun. ama eski eşimi kimseye karşı kötülemem.
Aniston baya baya depresyona girdi.. bir özurle.. iyi hissetmistir en azindan. Angelinaya karşı.. Bana gelince, çok ayip etmenin özrü olmaz ama yinede ederdim.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Brad Pitt, Angelina Jolie uğruna terk ettiği eski eşinden özür diledi! Sizi terk eden birini yıllar sonra affeder misiniz?
En İyi Cevaplar