Game Of Thrones'un güzel yıldızı Emilia Clarke, 'Yaşayan En Seksi Kadın' unvanını aldı. Game Of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, bu kez 'Yaşayan En Seksi Kadın' seçildi. Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke daha önce de "En çok arzulanan kadın" unvanını almıştı. Adını ilk kezDinozor Saldırısı (Triassic Attack) adlı diziyle duyuran, asıl büyük çıkışını ise Game Of Thrones ile yapan Emilia Clarke, askmen. com adlı web sitesinde yapılan 'en çok arzulanan kadınlar' anketinde de ilk sırada yer almıştı.
Küçük bir hatırlatma: Emilia Clarke, (2015 yılında) ' Yaşayan En Seksi Kadın' unvanını aldı.
Natalie dormer ın oynadığı dizide Emelia clarke daha mı seksiymiş. Lan dizi değil dünyanın en seksi kadını seçilmiş bide Aleyna Tilki bile daha seksi a. qu
Alakasi yok ama neyse. Scarlet johanson ı severim. Cok güzel , sevimli ve güzel vücutlu. O da olabilirmis. Hatta bundan daha fazla haketmis. Ama bana kalirsa o bile en seksi kadin ünvanini alamaz. O alamazken bu kadin nasil alabilmis ilginc. Bu kadin güzel degil demiyorum. Harika bir kadin. Ama en seksi secilecek kadar degil asla
Gerçek hayatta katıldığı programlarda falan ben güzel bulmuyorum. Ancak Game Of Thrones'da gri saçları ve giydiği kıyafetler birde mimikleriyle beni benden alıyor.
Bütün Seksi kadinlar ölmüş mü lan yoksa. hem 1.50 metre boyla nasil bir sacmalik olmus oyle. ben hayatimda bunun kadar gicik itici sinir bozan bir tip görmedim. bunu yüzünden diziyi izlemek istemiyorum. onun olduğu sahneleri gecistiriyorum. yüzüne görmemek için kostumlere manzaraya falan bakiyorum. dünkü hadi işine bir şansla ejderhasi oldu diye önune geleni asip kesmeye başladı. ne zaman olecen lan ğalessi
Emilia Clarke Güzel değil sadece karizmatik, çekici aşık olunası tipi var ama kesinlikle güzel diyemem. Ayrıca poposunuda gördük yani küçücük bebek poposu gibi hangi seksilikten bahsediyor bunlar?
Yok seksi olduğu aşikar ama en seksisi olduğunu düşünmüyorum. Göreceli kavramdır seksilik o yüzden bu tip ünvanları hiçte mantıklı bulmuyorum çünkü bu tip ünvanlar göreceliliğe yapılan dayatmalardır.
Popüler kültürün ve reytingin doğal sonucu. Güzel kız. Oyunculuğu da fena değil ama "Yaşayan En Seksi Kadın" olmaktan çooooooooooooooooooooooooook uzak :-)
Seksi anlayışına göre değişir bence. Ben hareketlerini seksi buluyorum. Ama en Göz önünde olan seçiliyor bu tarz şeylerde. O dönem de patlayan bir falan yani.
Hatun güzel mi? -Evet Seksi mi? -Tabi ki de evet Yaşayan en seksi hatun mu? -Hayır, dizinin popülerliğinin vermiş olduğu göz önünde olma durumundan kaynaklı sadece
Ahahahahah 😂 ya şu diyetisyen sana yemek vermiyor galiba ahahahah 😂, beğnine kan gitmiyor. Tamam teyzem sen hepimizden dirisin tamam. Egosu da yaşı kadar fazla maşallah
Ciddi olamazsiniz bu ne saçmalıktır , hadi en çok arzulananı anlarım ama ben sadece sokağa adım attığımda şundan 100 kat daha seksi , güzel kızlar görüyorum.
Game of thrones'ta dizide seksi fakat Me before you filminde sempatik, tatlı güzel. Genel olarak minyon tatlılığı, güzelliği var. Boy 1,57 bu arada. Son yağmurda iyi ki İstanbul da değilmiş :p
beğenmeyenlerin hepsi haset ve kıskançlık... seksilikte bir numara olmasa da tatlılıkta... mmm harika güzellik. 2012 de başladım diziye o zamandan beri aşığım
En İyi Cevaplar