Bizim zamanımızda Monica Belucci vardı... bir sürü başkaları da vardı da adları aklıma bile gelmedi şimdi. Çok fazla güzel ve seksi kadın var... nedir bu en en en eni seçmek, neye göre yapıldığı da belli değil. Hı sokakta millete soruyorlardı eskiden))) şimdi netten.
7
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
dergiler okurlarına aday koyuyorlar sectiriyorlar ki bence reklam anlasması yapılıyor seçim de hikaye kanımca. ayrıca emily iyi güzelde o kadar da yasayan en seksi kadın sanmıyorum yanından bile gecemez. tabi bence ama suna değinmek istiyorum. kadınlar neden seksi olmaktan hoslanır. seksi olmak özünde sudur. bir kadının erkek nazarında arzulananırlık katsayısı. kibarcası bu. yani adam sizinle ne derece seks yapmak isterse. erir biterse. o kadar seksisinizdir. bu iyi birşey mi. güzel desen anlarım. ama seksi denmesi bence bir kadına bu acıdan bi aşağılama. sokakta bir kadına seninle yatabilirmiyim deseniz. hoşt öküz der. ama seksisiniz cok derseniz teşekkür eder. tezat değilmi sizce. işin özünde yatağa atma isteği yatıyor. bir kadının seksi olmayı iyi görmesi hep kafamda soru işaretleri yakmıstır. misal eşinin yanında bir kadına seksisin deseniz eşi yumrugu basar:D seksi demek sende güzel kalca var. valla giderin var. ah bi elime gecirsem seni içeriyor gibi cünkü. emilyden konu nerelere geldi.
Yaşayan en seksi kadın ne? Sanki tüm kadınları görmüş gibiler.. Tonla seksi kadın vardır. Bu kadın da gayet güzel ama bence seksiden ziyade tatlı. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki bence kadının seksi olması için normal kiloda ve hafif etli olması gerekir (balık etli değil), safinaz gibi bir kadın ya da kilolu bir kadın asla seksi olamaz.
Benim yaş aralığımın en seksi kadını Monica Belluciydi.. Sonra işte zaman içerisinde bir sürü kadın türedi. ve birde işte reklamı güçlü olanları ön plana çıkarmalar oldu : nneye göre seçim yapmış bilemeyiz belki okuyucularına yaptıkları bir anket sonucu olabilir..
Ama en seksi kadın yaşayan birde olması imkansız bana göre hala Monica:))
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yaşayan en seksi en güzel kız balıkesirde yaşıyor. kendisi 160 boylarında güldüğü zaman insanın içini ısıtıyor. hayvanları çok seviyor. kitap okurken dramatik yerlerde ağlıyor ve muhtemelen 2 ay içerisinde onu sevdiğimi belli edemezsem bir daha görmem mümkün olmuycak ve ruhumdan bi parça eksilmiş olucak
Bence seksilik; kadının bakışlarında, hareketlerinde, mimiklerindedir. Genelde seksi bulduğum kadınların hep isimsiz bir çekiciliği, aurası oluyor. Ama sadece görünüş olarak seçeceksek Angelina Jolie diyebilirim ❤
Kesinlikle Charlize theron. Kadın girdiği her rolün hakkını veriyor. Oyuncu olarak ismi yazmasa kesinlikle bazı filmlerde tanınmayacak kadar değişiyor.
Etiketlemek ketlemektir diye bir söz vardır. Bu tarz isimlendirmeler sadece subjektif düşünceleri içeren kişisel görüşlerdir herkes aynı düşünmez sonuçta. Öyle değil mi?
Hiçbir zaman 😳 minyon ve seksilik zaten farklı bir kavram. Ben Emilia hakkında görüşümü yazdım. Ve minyon kızların diğer kızlara göre daha seksi olduğu görüşündeyim, renkler ve zevkler tartışılmaz farkındaysanız bana seksi gelen şey size gelmeyebilir bundan doğalı ne var ki şu hayatta?
Güzelliğini tartışmaya gerek yok, yiğidin hakkını verelim. Fakat her güzel, minyon, tatlı oyuncu seksi değildir. Çekicilikte insan farklı bir level bekliyor, ama dergiler daha iyi bilir tabi, onların zevklerinide sorgulamak istemem.