Bana sorarsanız şu an ekran da olan bütün kızlardan güzel, Hande, Elçin, Serenay, Fahriye, Neslihan Tırnağındaki kir edemez bu kızın. En başta Asilliği yeter. Biraz Yabancıları andırıyor o Kocaman gözleri her kız da olamaz Çünkü Türk insanın gözü küçüktür, Ve Diriliş Ertuğrul gibi Muhteşem ötesi ödüllü dizi de. Kız olarak kıskanmıyorum valla övüyorum Maşallah diyorum Yolu açık olur umarım Alımlı kızımızın, Şu Kocaman gözleri güzel olması için sebep bence. Boşuna kusur aramayın 😊
Esra Biliç, Aşırı Güzel Bir Kız Neden Gündem de Değil Diğerleri Gibi?
Kesinlikle diriliş ertuğruldaki hali bayılınası ❤️ ama şöyle söyliyim gerçekte ekranda olduğu kadar güzel değil ve çok aşırı zayıf 😟 tabiki su gibi ama gözleri yüzüne göre orantısız büyük ve gerçek hayatta gördüğümüzde pörtlek diyebileceğimiz türde😐
Mükemmel bir karakteri var ve su gibi bir kız, sadece tanınma gündemde olma çabası yok. Diğerleri gibi rüşvetle kendini ön plana çıkartmıyo bence en temizi💖
Bkz. Metin Hara Adriana Lima Aleyna Tilki Gündemden beslenen kişiler, asla düşmemeliler.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet doğal bir güzelliği var. Belki gündemde olmak istemiyordur onun tercihi digerleri gun de 50 resim atıyor ego tatmini için esra ihtiyaç duymuyor demekki😂😂
En İyi Cevaplar