Çoğu ünlü makyajsız gerçekten çok çirkin. Makyaj ile kusurlarını kapatıyorlar buna Bülent Ersoy'da dahil. Ben bu sene Ayvalık'ta tatil yaparken Öz Avşar Cafe'de Hülya Avşar'ı gördük. Kadın bildiğin minicik, zayıf ve makyajsız :) O kadar hoş bir kadın ki anlatamam. Millet bazen zırvalıyor ya yalan dolan. Kadını sevmedikleri için çamur attıklarını anladık. Hatta biz kibarca yanına gidip fotoğraf çekilebilir miyiz diye sorduk çektirmediğini söyledi teşekkür edip yanından ayrıldık. Bizden sonra bir aile daha istedi çektirmedi. Doğru da yapıyor herkesle çekilse kadın tatil yapamayacak bu sefer de :)
Yıllarca basın ünlüleri taciz ediyor hepte böyle istemsiz durumlar yaşanıyor. Peki neden sonuç alınamıyor? Kasıtlı olarak yapıp gündeme gelme çabası mı yoksa tepkileri gerçek mi anlamak zor. Ben ünlü olsam tedbirle hareket ederim ünlü olmanın faydaları ve zararları faydaları varken problem olmuyorsa zararlarıylada başa çıkacaksın. Görünmesini istemediğin ne varsa göstermeyeceksin malzeme verme. Ayak üstü basını ben ciddiye almam soru sorsa bile cevap vermem. Ertesi güne soruları cevapsız bıraktı haberiyle karşı karşıya olacağımı da bilirim...
Ünlü bile olsa insanları sürekli izlemek, takip etmek, durmaksızın haklarında konuşmak, dokunmak ya da görüntüsünü kaydetmek oldukça sapkın bir davranış.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Bülent Ersoy makyajsız fotoğrafını çekmeye çalışanlarla karakolluk oldu! Siz bu duruma maruz kalsanız tepkiniz ne olur?
En İyi Cevaplar