Bilimsel araştırmalar dünyanın en kusursuz erkeğini resmi olarak belirleyerek tartışmalara son verdi! Binlerce yıldır mükemmel güzelliğin gizli formülü olduğu düşünülen ve Yunan alfabesinin 21. harfinden esinlenerek yapılan “Pi Güzeli” araştırmasında 56 yaşında ki Hollywood yıldızı George Clooney, "Antik Yunan erkeğine eş değer gösteriliyor."
Clooney, erkek ünlüler arasında en orantılı yüze sahip. Aktörün yüz hatları %91.86 altın orana uyuyor. Bradley Cooper %91.80 Brad Pitt %90.51 Ryan Gosling %87.48
"Bana göre; Brad Pitt ve Bradley Cooper en çok bu iki ünlüyü yakışıklı buluyorum. Tabii kusursuz olacak kadar yakışıklı mı diye sorarsanız? Bilemiyorum... Tabii ki daha iyileri vardır ama ben bu listedeki 4 ünlü içinde en çok ikisini beğendim.."
Size göre hangisi kusursuz ya da hangi ünlü olmalıydı? #Meczup
Dünyanın 'en kusursuz' erkeği George Clooney! Sizce bu dört ünlüden hangisi daha etkileyici?
Yakisikli biri ama 'en kusursuzu' nasil bir sacmalik. adamin yuzunun cokuklugu, kaş goz burun uyumunun, yani orta yuzun cekicisizligi ilk bakista belli oluyor. Oran boyle deniyorsa oranda sacmalik demek ki. Kusursuzu veremediler. Kabul etmiyorum boyle kusursuz erkegi. Ama tabiiki amca bey karizma ve yakisikli da kusursuz diyince isler degisiyo
altın oran doğrudur ama beckham al pacino brad pitt ayhan ışık bunlar güzel abilerimiz sonra şu ragnar rolünde ki kardeşim :) bunlar iyi clooney karizma evet ama safi rüzgar :) bradley cooper evet o da iyi ama başı çeken üç isim beckham al pacino bradd pitt
Yorunlara bakilursa ya kimse soruyu anlammanis ya da altin orandan haberi yok :) Burdaki kusursuzluk yakisiklilikla alakali degil ki zaten dikkatli bakinca 1. Secilenin yuz hatlarindaki kusursuzlugu goruyorsun ama bence daha kusursuzlar var bu sadece unluleri baz almis :))
Bunların ayakları nasırlı ve kokuyordur ya ıyy mantarda vardır ağzıda sarımsak kokuyordur.😅😅 Şaka bir yana hepside yapay geliyor bana hiç bir samimiyeti yok tek samimi karizmatik ve bana göre kusursuz bulduğum holywood yıldızı daha doğrusu yıldızları 1. Robin Williams 2. Benicio Del Toro 3. Tom Hanks 4. Adrien Brody 5. Mel Gibson 6. Jim Carrey 7. Liam Neeson 4 numara anatomi olarak biraz işi bozuyor ama samimiyeti yeterde artar diyorum
Meczup hatun.. hayırdır sende mı başladın ks de çalışmaya 😜 😂 sorunu Şimdi şu an tv de gördüm bende.. ki sadece brad bitli ile corc versene borç altın orana sahip diğerlerini söylemediler ki hiç alakası olmayan insanlar.. bunların altın oranı varsa bende Johnny depp'im😉😛
Ben bunlara bayılmıyorum, daha doğrusu çook yakışıklı dediğim bir ünlü yok. Ama yakışıklı olanlar var. Bence erkekde giyim ve spor daha önemli. Allah vergisi güzelliği yarıştırmak absürd. Stil ve kendine verdiği önem, değer ve çaba o kişiyi daha göze hitap eder kılar.
Bana göre kusursuzluk görünümü söz konusu bile olamaz. Sadece ön plana çıkmış bir kaç hafif düzgün tipi olan erkek, şimdi bilimsel falan hikayelerine girecek olursanız. Onlara şunu söylerim, madem ki bilim yaradılışın bu denli kusurunu görebiliyor, öyleyse neden kendileri bir insan yaratmayı denenemiyor? Yoksa o zaman bilimin kimi zaman saçmalıklarla birlikte kullanıldığı gerçeği ortaya mı çıkıyor? Diyecek başka bir söz bulamıyorum.
Altın oranı falan bilmem ama Brad Pitt favorimdir. Hem gerçek hayat hikayesi olarak hemde oyunculuğunda yansıttığı kalite bakımından karizmatik yakışıklı değilse bil yakışıklılığın tanımını baştan yazacak karizma mevcut.
ya bu adam... cık. yüz oranları tam oturmuş biri tutmuyor beni. herkese benziyor çünkü, tyler hoechlin ne bileyim, jensen ackles gibi afet-i devranlar varken george clooney'nin bu kadar yıllardır tartışılması çok anlamsız :D
ben brad pitt 'i seviyorum george clooney dede tam böyle malını mülkünü emanet edebiliceğin güvenilir adam tipi var brad pittinde tipinden fırlamalık akıyor
Mükemmel güzellik diye bişey mi var. Güzellik anlayışı algılar farklıdır. Ben çirkin kabul edilebilen bir yüzü çok yakışıklı bulabiliyorum çok zaman örnek vin diesel
Doğal olan oran altın oran oldugundan kusursuz belki denebilir ama yakisikli denemez bence. Yakisiklilik ve guzellik kisiden kisiye degisir ve altin oranla baglantili degildir
Yani bana diyorsun ki sen artık büyüdün işe başladın artık sana bayram harçlığı vermezler öyle mi? hani örf ve adetlerimiz ne oldu tarihe mi gömüldü? :/
En İyi Cevaplar