Dünyanın 'en kusursuz' erkeği George Clooney! Sizce bu dört ünlüden hangisi daha etkileyici?

Bilimsel araştırmalar dünyanın en kusursuz erkeğini resmi olarak belirleyerek tartışmalara son verdi!
Dünyanın 'en kusursuz' erkeği George Clooney! Sizce bu dört ünlüden hangisi daha etkileyici?
Binlerce yıldır mükemmel güzelliğin gizli formülü olduğu düşünülen ve Yunan alfabesinin 21. harfinden esinlenerek yapılan “Pi Güzeli” araştırmasında 56 yaşında ki Hollywood yıldızı George Clooney, "Antik Yunan erkeğine eş değer gösteriliyor."

Clooney, erkek ünlüler arasında en orantılı yüze sahip. Aktörün yüz hatları %91.86 altın orana uyuyor.
Bradley Cooper %91.80
Brad Pitt %90.51
Ryan Gosling %87.48

"Bana göre; Brad Pitt ve Bradley Cooper en çok bu iki ünlüyü yakışıklı buluyorum. Tabii kusursuz olacak kadar yakışıklı mı diye sorarsanız? Bilemiyorum... Tabii ki daha iyileri vardır ama ben bu listedeki 4 ünlü içinde en çok ikisini beğendim.."

Size göre hangisi kusursuz ya da hangi ünlü olmalıydı?
#Meczup