Size göre dünyanın en yakışıklı erkeği kim, yabancı Türk fark etmeksizin BEN KESİNLİKLE JENSEN ACKLES DİYORUM bi insan nasıl bu kadar yakışıklı olabilir q🎀🫦🎀🫦?
3 ay
Dean Winchester diyorsun yani yakışıklı erkek bazında değil ama oyuncu bazında cevap verecek olursam eğer, Anthony Hopkins, James Spader ve Haluk Bilginer derim.
DEAN BAMBASKA BI SEY YAA aklımız hayalimiz duruyo maalesef😭😭
İlk başta daha fırlamaydı sonradan bozdular karakteri biraz ama güzel diziydi. Melekleri ve tanrıyı işin içine koyunca bozacaklar diye bekledim ama güzel idare ettiler. Dizi bitince bir yan dizi yapmaya kalktılar ama o da tutmadı. John Winchester uzun Mary Winchester kısaydı dizide🤣
İLK SEZONLARDAKİ DEAN ATES YA
Cehenneme gidince bozuldu :D
Amerikalılar feci oluyor zaten
BU ADAM FECININ USTU
Kumrallar öyle oluyorlar ya çok sexyler
kumrallar varya bana her seyı yaptırabılır maalesef
Jensen Ackles seçimin aşırı karizmatik olmuş, göz zevkine güveniyorum renbilmiyo 😌🔥 O bakışlar ne, o çene hattı ne… resmen Tanrı özenmiş yaratırken. Benim dünya çapında zaafım Jason Momoa, o vahşi karizma beni benden alıyor. Türklerden de Kıvanç Tatlıtuğ’un yıllara meydan okuyan bir aurası var. Aslan burcu enerjisi hissediyorum bazılarında, sahneyi ele geçiriyorlar resmen 🫦✨ Sen Jensen diyorsan kalbini mavi gözlere kaptırmışsın belli!
Cevap
10Cevap
Benim

Forma numarasini duzelttiysen Şu an 9 numara giyse de ben 99 numara forma haline asigim
Sanırım yakışıklilik kavramı benim için aura ve karizma ile birlikte geliyor bunun için net bir şey söyleyemiyorum Benim gözümde yakışıklı sevdiğim erkek duruyor vallahi net bir şey söyleyemiyorum
Mustafa Kemal Atatürk.
Profilime gir ve bak. Orada duruyor.
Resim atın da ona göre seçeyim
ay askım resım koyamadım ben buraya yaa yoksa gözünüz gönlünüz açılsın der atardım iki foto
Bakayım kimmiş
bak bakim
gençliğine bak ama gercı su ankı hali de mukemmel de genclıgı alevv🔥
Güzel 7
7.5-8 de olabilir iyiymiş
10000000000/10 direkt
Yakışıklı da sempatik gelmedi
ŞAKA yapıyosuuunnn felaket sempatik birisii asssırı tatlı
Benim tipim aslında da niye böyle oldu ya?
jxnxnxjxjxnxjhxjsbd ay bılmıyoruum
🤣
Benim diyecegim ama neyse
O adam da yakışıklı henry cavill demek istiyorum
AAAA BAK O DA DEHSET
oyle zatennn
Benim.
ben varim
izzet altınmeşe net
jsjxhskshzjnsjzmznsmzmnznx
ne oldu
komik geldi
banada senin dedigin sarı oglancık komik geldi
neyı komık geldi tam olarak?
önce sen izzet altınmelenin neden komik geldigini yaz söz bende yazıcam
yanı yakısıklı gelmedı bana senın begenmen de komık geldı
ben begenmedim ben zaten erkegim ve erkek gözüyle yakışıklı dedim
mesela sana göre en güzel kadınlar kim
jensenı begenmeyıp ızzetı mı begendın yanı anlamadım?
megan fox jessıca alba adrıana falan
ben heteroyum yakışıklılık olarak izzet daha yakışıklı dedim ne var bunda?
bısey demedım zaten 10 kısıye sor 11 i de izzeti yakısıklı bulmaz heralde
kimin ne düşündügü umrumda degil
sen ülkede bir parti %90 oy alsa bendemi ona veriyim diceksin
şu an ülkemizde en çok begenilen kadınlar kim söylermisin?
ya abi ne alaka göz var nizam var yani saygı duyuyorum ıstedıgını begenebılırsın beni baglamıyo zaten
hande serenay demet fahriye falan heralde
saygı duyuyorsan neden göz var nizam var deme ihtiyacı duydun bu 1
güzellik görecelli ya sosyal bir bilim degil bu 2
bu 3 kadında benim için çöp ben heteroseksüel bir erkek olarak böyle bir kadını begenmiyorum napcaz şimdi?
ya abi lütfen istediğini begen ben sana karısmıyorum kı sadece degısık geldı onu belirttim izzetini de istediğin kadar sevebilirsin
izzet altınmeşe ilgimi çekmiyor kadınlardan hoşlanıyorum dedim ya güzel cahil kızım
abi istediğin kadar sev derken git adamla evlen mı dıyorum ya her seyı nasıl yanlıs anlayabılıyosun begenmeye devam et demeye calısıyorum heterosun anladım en hetero da sensın guzel abım yasına verıyorum buyuksun anladıgım kadarıyla
tamam şimdi türk erkelerinin çogu senin yazdıgın kadınları güzel buluyormuş ben bulmuyorum ne diyorsun?
benim yaşımı sosyal medyada bir sitede yazdıgım kadar biliyorsun farkındamısın
bısey demıyorum saygı duyuyorum begendıgın kısılere senın yasını da bılmıyorum ayrıca tahmınde bulunuyorum sadece
senin teorinin bilimsel olarak dogru olmasının imkanı yok zaten
tamamdır
ne tamamdır?
bısey degıl abıcım
Benim tabi
Kıvanç tatlıtuğ
Bişey sorabilir miyim
?
Bi kadın bir erkeğe iftira atmak istese ne der genel olarak sence
kimseye atmadım valla bilemiycem
Sen atardın demiyorum kızlar ne der diyorum anlarsın belki diye
hiç anlamam valla