Etli, butlu kızlar müjdemi isterim, bizim dönemimiz geliyor :)) Rihanna'nın son dönemde aldığı kilolar güzelliğin kilo ile orantılı olmadığını hepimize göstermedi mi? Rihanna hala taş!

Rihanna sayesinde balık etli modası başlar mı?

Yok ya rihanna olması bile leş olduğu gerçeğini değiştirmiyor vaziyetin.. Bu arada soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
millet sanır ki herşeyin bir sırrı var. aslında hiçbirşeyin sırrı yok. asıl konu gen ile alakalı. genleri güzel olan birisi makyaj yapmasa bile güzeldir. herşeyi görsellik sanır bazıları..
rihanna güzel kadın fakat geçen gün kilolu halini görünce hayal kırıklıgına ugradım. yüzü hala güzel ewet fakat vücudu iyi durmuyordu.
Bu kıyafet yerine açık bir şey giyinseydi hiç de hoş durmazdı.
Cevap
27Cevap
Rihanna'ya göre mi belirliyorsunuz güzellik algısını? Her insanın güzellik algısı farklı, Rihanna'dan bizene :D
o Rihanna canım :D Rihanna balık etli oluyor siz balina etli :D yani o yüzden :D fazla takılmayın :D
O kiyafet ile gobegini ve cirkin vucudunu bir guzel saklamis gogus ve 1 kilo makyajli yuzunu on plana cikarmis bu mu guzellik?
taş derken? göbeği açık kıyafetlerden yarı çıplak gezmelerden yerde sürünen elbiselere... Taş nerde? elbisenin altında kaybolmuş sanırım :)
Rihanna hala taş filan değil, zayıfkenki haliyle kıyaslanamaz.
*Gecen bol olsun.*
Rihanna'yi güzel bulmayan bir benim heralde. Burun delikleri yeterli bir sebep. sdfsdfgh
onun o tombiş kolarını yerimmm.. rihanna sahesinde bu senede el birligi ile balık etli olmayı moda yapıcaz
Güzel olan zayifta olsa kiloluda olsa güzeldir.. cirkinler kilo almasın ama cirkin olurlar.
parası var çünküüüüü herşey para oldu kim ne derse desin
Taşmış, biri ona söylesin
"En kötü halimle idare edemiyorsanız.. en iyi halimi haketmiyorsunuz" -Rihanna 😎
Hic hoş durmuyor bemce sen kendini avutmak icin Rihanna yi bahane ediyorsun
Aaa nasil boyle bukadar kilo aldi😱🙁
Bencede😉
bence dahada çirkinleşmiş
Şu asil kadını bu hallere getirenler utandısn...
Bence eskiden çok güzeldi şimdi benlik değil
Hadi bakalim şişkolara gün dogdu
Rihanna'yı güzel bulmuyorum.
Kesinlikle ispatladi bence... hala guzel
Ayı yavrusu olmuş hala güzel diyorlar
Keske balık et moda olsa 😄😄
Rihannanin su haline bayılıyorum 🌺
Tüm seksapalitesini kaybetmiş
e bu haliyle seksi değil ki
bu kadının sesi yeter
aynı fikirde değilim..
kilosuna göre giyiniyodur?
Göğüsler doyurucu olmuş...
Kokaini kaşıkla yediğini ispatladı bana 😃
Herkes Rihanna değil ama 😃
Güzel olan güzeldir, zayıf/kilolu fark etmez.
Beğenmiyorum bu kadını
Herşey yakışıyor kadına
Eski hali daha iyiydi.
aman başlamasın zaten şişko çok
Başla karıya kilo bile yakışmış
Evet
Güzel teselli
o ona özel bir şey
İğrenç olmuş.
normaldede çirkin ya
Biz hep guzeldik 😒
Olabilir