Duru güzellik deyince aklımıza Bu 5 Ünlü gelmiyor mu?

1. Jessica Alba

Buğulu teni. Kahve rengi gözleri, kusursuz vücudu ile gerçekten duru güzellik Alba. Ve hiç estetik yok kadın olsun erkek olsun beğenmeyen yok herhalde
2. Elisha Cuthbert
Kadin da boy'un önemli olmadığını gösteren estetiksiz güzelliklerden The Girl next door filmi ile pek çok erkeğin aklini başından almıştır ve güzellikten ziyade çok alımlı bir kadın. Gülüşü ayrı güzel 😊
3. Mila Kunis
İp İri gözleri, orantılı vücudu ile estetiksiz güzellerden'dir ve çok iyi oyuncu en güzel akristler listesinde hep var olan kunis Beğenmeyen elbet vardır ama garip geliyor çok beğeniyorum idolüm 😊
4. Vannesa Hessler
Daha güzel sarışın olamaz herhalde Aşırı saf, bebeksi, masum güzelliği var yaşı çok genç bence Adrina Lima, Barbara Palvin'den çok daha güzel hiç estetik yok sadece Türkiye'de tanınmıyor kendi halinde güzellik.
5. Lyndsy Fonseca
En güzel renkli gözlü kadın denilebilir saf bir güzelliği var geçmişte yaşadığı acılar onu asil, olgun, yapmış beğenmeyen varsa çok şaşırım ekrandaki bir çok isimden güzel. 😊😊

Arkadaşlar bunlar benim liste en beğendiğim kadınlar, Saf güzelliler unuttuklarım elbet vardır ama. bu kadınlar her zaman favorim idolüm görüşlerinizi bekliyorum. 😊😁