Filmindeki Anastasia Steele rolüyle, yılın en seksi bombasını Hollywood dünyasına bırakan Dakota Johnson’ın ayın en seksi kadını olması kaçınılmaz değil mi? Dünya çapında bir fenomenden bahsediyoruz: Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) ve şimdi de Karanlığında Elli Tonu (Fifty Shades Darker). Filmde masum ama aynı zamanda kendi seksiliğini keşfetmeye başlayan Anastasia Steele rolüyle, Johnson olabildiğine seksi haliyle. Röportajlarında seksi olmaktan korkmadığını dile getirdi.
Dakota Johnson’ı seksi ve masum buluyor musunuz? #DelininBiri
En seksi kadın Dakota Johnson! Grinin Elli Tonu filminin yıldızını seksi buluyor musunuz?
karanlığın elli tonunu izlemedim henüz grinin elli tonunu turkiyede ilk yayınladığı gün izlemiştim oldukça da hoşuma gitmişti açıkçası filmin etkisi olduğu aşikar gündemde olduğu için de seçilmiş olabilir ki hoş kim 'en seksi kadın' diye seçiyorsa orası da mualla şahsen oylamada kamuoyu yapılsa diğer adaylarida göz önünde bulundurularak kıyas yapardım
seksi bence o vücudu o kadar kusursuzki saçları gür , gözleri güzel tek tek saydırmayın seksi işte lan :d ayrıca masum bir görünüşüde var tamamen seksi görünen kadınlar bana çekici gelmiyor mesela margot robbie tamamen seksi bir kadın ama bana alelade biri gibi geliyor
seksi sadece iki meme göt mü? Film rolünden ötürü akıllarda seksi çağırıstıyor... kim kardishan profili bilinçlere empoze edilmeye çalışıyor... Güzel dememişler zaten seksi denmiş.. Bana göre de büründüğü karakter dolasıyla seksi..
Tatlı bir kadın ama seksi degil bence. Kesinlikle grinin elli tonunda oynadigi icin yilın en seksi kadini secilmistir. Ama Jamie Dornan yilin en seksi erkeği secilebilir
Fiziğinin de etkisi vardır bir parça elbette fakat onu asıl seksi yapan, itaatkar kişiliği bence. Ve bunu yaşayıp koşulsuz teslimiyetin verdiği sonsuz hazzı tatma isteğidir.
@Methodz bayağı saf ve ürkek, özgüveni düşük, çabuk kandırılabilecek, dünyada dönen dümenlerden bir haber, çalışkan olsa bile asla zeki değil... Bakışlar genelde ürkek, meraklı veya şaşkın olur. Ama içtenlerdir. Yalancıktan gülmezler veya yakın davranmazlar kimseye. Yine de çevreleri pek yoktur. Etrafında kişilerin amacı genelde menfaat sağlamaktır. Masumlukla salaklık arasında bir insandır yani
Anne baba zaten sektörde olan insanlar üvey babasi desen oda öyle olan popülerliğe dünya çapında fenomen olan bir filmde oynadı ününe ün katıp daha tanınır hale geldi. Gayet normal yani😄
En İyi Cevaplar