Özge Özpirinçci, Instagram hesabından makyajsız halinin fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, "Allah aşkına doğal olacağız diye bu kaşlarınızı böyle yapmak zorunda mısınız? Çok kötü duruyor ve acilen kilo alman lazım" yorumunu yaptı. Özpirinçci ise buna cevaben, "Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Kaşlarımı doğal bırakmak benim tercihim ve şu anda oynadığım role uygun modelin bu olduğunu düşünüyorum. 'Acilen kilo alman lazım' demişsiniz. Fakat ben sağlıklı beslenen ve sporunu yapan bir insan olarak sanırım bu konuda sizin 'tavsiyeniz'dense kendi hislerimi dinlemeliyim ki ayrıca yine bu rol için bu kilonun uygun olduğunu düşünüyorum. Size iyi günler dilerim" mesajını yayımladı. Eleştirilere karşı nasıl cevap verirsiniz?
Özge Özpirinçci'den takipçisine cevap! Sizi eleştirenlere nasıl yanıt verirsiniz?
Bu turk kadinlarinda bir cekememezlik olmuş ya. isleri gucleri yok insanlari nerden vurrum nerden assagilarim sen bir kadinsin ya hele ki bu zamanda kendi hemcinsini kollaman gerekirken.. Duygu sarisin cagatay ulusoyla sevgili oldugundan beri kadina yağmayan hakaretler kalmadi yazik insanliktan nasiplerini almamislar..
Bu kadar kaale almam eleştirileri. Genellikle sanal ortamlarda klavyesine güvenen atıp tutar oralı olmam. Gerçek hayatımda eleştiri değil sürekli övgü alıyorum. Özge hakkında yapılan eleştirileri de ilk defa yerinde buldum.
Özge'ye bayılıyorum ya. Kendisini eleştirenlere çok güzel bir dille cevap veriyor. Ayrıca onun üzerinden yapılan esprilere kendisi de katılıyor. ( Michael Jakson olayı ). Ayrıca bence çok da güzel bir kadın. Eleştirenler çekemiyorlar.
Millet ne soracağını şaşırdı. Böyle sorular da günün sorusu seçiliyor işte. Beni eleştiren adama haddini bildiririm. Beni eleştirmek kimsenin haddine değil. Ben buyum, kendi tercihim.
tam kalitesine uygun cevap vermiş ☺ bu kadına hayranım zaten 😌 önem verdiğim biri tarafından geliyosa ve dedikleri kafama yatıyosa tepkim olumlu olur diğer türlüsünü umursamıyorum
Profilindeki açık mavi gömlekli fotoğrafına baktım şaşırdım. Bir kız nasıl bu kadar güzel olur diye sordum kendime. Üstelik mühendissin, çok zekisin ve resmine bakmaya doyamıyorum.
Sen benim aradığım özelliklere tam olarak uyuyorsun. Çünkü ben kısa boylu kız sevmem. Esmer severim. Ayrıca mühendis olduğun için de çok zekisin. Senin çok iyi bir mesleğin var. Diğer sorulardaki kızlardan bana bir dönüş de olmadı. Yani şu anda sevgilim yok.
Ne kadar salakça bir soru bu ya eleştiriye göre cevap verilir veya verilmez. Eleştiriye nasıl cevap verirsiniz ne demek yok ben sadece twitter üzerinden cevap veriyorum
En İyi Cevaplar