Leonardo Di Caprio, Victoria Secret meleği Bella Hadid'e 15 bin TL'lik iç çamaşırı gönderip yatına davet etti. Ancak güzel model, bu teklifi "tipim değilsin" diyerek reddetti.
Hadid'in yakınları, genç modelin, Dicaprio için "Tipim değil. Ayrıca oldukça eski kafalı! Onu sıkıcı buluyorum" dediğini açıkladı.
Di Caprio'yu, Bella Hadid "tipim değilsin" diyerek reddetti. Sizce bu tepkisinde haklı mı?
leonardo di caprio nun yeni fotoğraflarından galiba. leo gerçekten çok yakışıklı, ünlü ve iyi bir oyuncu. görünen o ki biraz kilo almış. titanik filminden dolayı kendisini severim. soruya gelecek olursak tipim değilsin diyen bir tipine baksın yazacaktım ama vazgeçtim. ancak karşısında ki kişi de leonardo di caprio. bu unutulmamalı. ah bu kadınlar da ki yüksek ego ne leonardo di caprio dinler ne brad pitt ne kenan imirzalıoğlu dinler ne de kıvanç tatlıtuğ.
@jansetayda bu adamın neresi yakışıklı , babası yaşında dediğin adam Leonardo dı caprıo ondan bin kat daha yakışıklı ve leonardo dı caprio yaşını hiç göstermiyor ve çok genç duruyor.
Yani bu neden bu kadar olay oldu ki? Bizim bile gayet halktan biri olmamıza rağmen kriterlerimiz var ki adamda Dünya yıldızı yani bir kriteri, tipi olmasın mı? 🌺
Bella nın tipi bile olsa yaptığı davranış ne kadar aşağılıkça Di caprio nun, tamam kadını tanımıyorum ama yatına yatmak için davet etmiş gibi bir şey çok çirkin davranış...
En İyi Cevaplar