Evet arkadaşlar kızım 15 yaşında oyuncu olmak istiyor ben babası olarak arkasındayım
Ne yapmamız lazım?
Oyunculuk eğitimi şart mı?
Fiziği 80 67 87 boyu 165 kilo 58
Ne yapmamız lazım?
Oyunculuk eğitimi şart mı?
Fiziği 80 67 87 boyu 165 kilo 58
ajansa yazdrn mesaj gelecektir.. deidkleri yere giderseniz once egitm verip sonrasnda deneme cekimine alirlar. ama guvnlir bir yere gidin paraniz bosa gtmesin. 2. bir secenekte konservatuara gideblir
Tesekkurler bilgilendirmeniz icin
Guvenilir ajanslar hangileri acaba
önce oyunculuk dersi almasi için tiyatroya yazdır ajanslara felan götürme derim çünkü çok saçma yerler
Ajanslari niye onermediniz?
Egitimsiz olmaz mi
öncelikle şunu söylemem gerekirse ben daha önce film setlerinde bulundum film seti dekorasyon işleriyle meşgulken gördüğüm seyler hic üç acıcı değil çünkü bir erkek olsa sıkıntı olmaz ama kızlarımızi kandirmalari çok kolay oluyor bide bir amaci yok ya okulunda eğitim görmesi lazim ya da en mantıklı olan şey oncelikle kendisindeki potansiyeli görebilmesi acisindan tiyatro şart benim kanaatim bu yondedir
Bilgilendirmeniz icin tesekkurler
Tesekkurler kiz cocuklarini kandirmak kolay demissiniz onermiyorsunuz sanirim
Cok kararsizim yani zahmetli ve sonu ne olur bilinmeyen bir surec ne yapsak bilemedim
bence bu surecte yapacaginiz şey kızınıza yeterince ilgi göstermemiz çünkü Şu an benim kanaatim sizden ve çevresinden goremedigi ilgiyi merak etmesi uzerine bu kararı alıyor başka ilgi alanlarina yonlendirmeniz daha iyi olabilir mesela ünlü bir doktor olması konusunda veya avukat vs gibi işlerde ugrasmasini tavsiye edebilirsiniz çünkü ünlü bir insan olmak yarar sağlamaz ama yararli bir insan olmak ünlü olmayı sağlar benim fikrim tabi
Oncelikle tesekkurler sanirim ona bu karari aldiran sevgilisinden ayrilmasi cunku ilk defa boyle bir sey dedi sacini boyatti vs vs dikkat cekmek istiyo
Ilgi ve alakaniz icin tesekkurler yeniden
Haklisiniz konusmak gerek farkli kisilerle
Baya oldunuz
Banada istedigin zaman konusabiliriz kardesim
kızının fiziğini niye yazıyon amca iyi misin oyunculuk bu mankenlik mi
Fizige bakmiyolar mi kocum
Fikrin yoksa niye yorum yapiyosun
Biraz saygi olur insanda
Cevap
1Cevap
Nasıl bir babasın sen eğitimi tamamlasın kızın önce birde burada soruyor bu nasıl iş pes
Babaligimi sorugulamak size mi kaldi
okuluna yolla ne sağlıklısı o
Oyunculuk okulu mu
evt
Tesekkuler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar