- Yardım kuruluşlarına göstere göstere para veren ünlüleri samimi buluyor musunuz?
#SahteYardım #YardımKuruluşları #Unicef #YalanDünya

Pencils of promise yardımlarını samimi buluyorum. Hersey iyi bir gelecek ve çocuklar için. Öyle her yaptıkları da haber olmuyor. Justin en büyük destekçileri.
Justin'in yardım severliği zaten onun kocaman kalbinden geliyor. Resimdeki bebek beyninde tümör olan bir bebekti. Onu her turnesine götürdü. Bütün istediklerini yaptı ve 3 sene önce melek oldu... Halâ unutamam 😢❤

Samimi veya değil Allah'la kendi arasında ama teşvik etmek için faydalı olabilir
Sahtekar çoğu
Tıpkı burada, kızların hayranlığını kazanmak için, onlar "kahpe" bile olsa, namus abidesi yapan davarlar gibi.
Gizli zamparalar :D
media.giphy.com/.../giphy.gif
Onlar samimi deģil ki zaten ben onlara şasırmıyorum. Onları takip edip seven insanlara şaşırıyorum.
Cevap
16Cevap
Ister gostererek yardim etsinler isten gizlice... yeter ki unutturmasinlar, oralari tekrar tekrar insanlara hatirlatsinlar. Verdikleri ucbes bin dolardan cok daha etkili.
yani bence yapılmamalı sessiz sedasız hal olmalı ama zaten bu insanlar orda ki insanlara pek değer vermiyor, ben o kadar ünlü olsam hazır medyayı yakalamışken devrim niteliğinde bir konuşma yapıp Afrika daki açlık ortadoğudaki savaş bitsin diye tüm hükümrtlere çağrı yaparım.
İnsanların niyeti önemli ve ne yazık ki insanların içini görmeden yorum yapabiliyoruz bende bunu samimi bulmuyorum. Gerek yardım için gerek reklam için o para yerine ulaşıyor mu ulaşıyor o açıdan bakın bari. Kimsenin derdi sizi germesin.
Samimiyet ve show dünyası? Yan yana duramaz. Bunlar yoksul mahallelere uğramazken yardımların göz bebeği afrikaya gider göz boyarlar. Baksalar ya ülkeye ne kadar çok aç insan var. Neden gösteriş yapmak adına önceliği Afrikaya verirler hiç anlamam.
Ünlülerin niyetini bilemeyiz elbet , şahsen doğu buluyorum ve detekliyorum...
Zira bunu sergiliyor olmaları aynı zamanda hatırlatmadır ve belki bu sayede başka ünlüler ve varlıklı insanlarda yardımda bulunabilir, aynı zamanda örnek oluyorlar...
inanmak şöyle bir kenarda dursun
mesela baska durumlar ilede reklam yapabilirlerdi vede zaten ünlüler için kendi adlarını duyurmak kolay olsa gerek..
en azından merhamet aşılamak gibi bir getirisi var
Hayır. Yazık ki bunu bile reklam aracı olarak kullanacak kadar acizler...
Mide bulandırıyorlar.
Bunlar işte amerika nın girip ülkenin içine edip daha sonra iyi niyet elçisi olarak seçtiği kurbanları. Bknz Angelina joolie :/
Aynen öyle yemiyoruz bu numaraları.
Türkiye'den yardım eden çıkmadığı sürece izledikleri politikayla bataklıkta bile olsalar gözümüze yardımsever geliyor. Göz bile boyasalar bizden kaç kişi yardım etti? Sıfır.
Bu kız yıllardır yardım yapıyor ki ama zaten dünya starı ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum instada en çok takipçi ve beğeniye sahip
Buluyorum tabii ki. Yardımın samimisi veya samimiyetsizliği olmaz.
Hayır, samimi bulmuyorum.
Çoğunun reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığını uyguladığını düşünüyorum.
Kalpleri bilemeyiz elbette.
Lâkin insan samimi bulamiyor bu tipleri yine de. .
Bunlar hep reklam kokuyor..
Gercek yardim etseler kimseye göstermezler..
Kimsenin içini bilemeyiz, belki de gerçekten istedikleri için yardımda bulunmuşlardır.
Hayir, soforunun dügününde ankaranin baglari sarkisiyla göbek atan tarkani daha samimi buluyorum.
Yardım etsinler de ister samimi olsunlar ister reklam yapsınlar.
Bir söz vardır, sağ elin yaptığını sol el bilmemeli diye
kameralar karşısında edilen yardımları samimi bulmuyorum
bunlar hep piar çalışması başka bisey değil..
Yapsınlarda ne için yaptıkları önemli değil :D
:D gözümü boyayamazlar
Yapmacık buluyorum yardım gizli yapilmali
bulmuyorum. Cok var oyle ünlü
bulmuyorum kesinlikle
Hepsi kendi paçasını kurtarıyor belli ki
Yalandan da olsa yapsınlar biseyler.
Selena selena banada bir bmw alasan :D
Ben göstetiş yaazdm şahsen
Hikaye bunlar...
Hayır, bulmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?