Evet gezide en ön saflarda yer alan ünlüler nerde açaba çok merak ettim. Ağaç deyip ortalı yakıp yıkanlar nedense darbeçi asker seviçisi oldular yazık müslümanım derler islamı beğenmezler türküm derler vatana ihanet ederler söyleyinsene biz sizinle nasıl anlaşaçağız?
Cevabın nedir?
+1 yılLa olum bir kere olayı doğru oku. Son gelişmeleri takıp ettin mi acaba sayın çomar kardeşim. Darbeyi engelleyen Kemalist paşalarmış. Onlar katılmadığı için başarısız olmuş. Fetöcülere onlarda katılır sanmışlar Ümit Dündar darbe başlamadan önce rte yi arayıp ilk elden haber vermiş. kendisi koyu Kemalistliğiyle bilinir. Eğer kuvvet komutanı olarak o destek verseydi etraf kan gölüne dönerdi. Atıp tutma. Chp de jet hızıyla darbeye karşı olduğunu açıkladı. Siz Gezi de neden sokağa çıkmadıysanız bzde ondan çıkmadık tamam. bir de kendinizden büyük laflar etmeyin yok demokrasiyi kurtartık demokrasi destanı yazdık falan diye. Siz demokrasiyi kurtarmadınız tayyibi kurtardıız. Daha doğrusu halkı korumaklı görevli olan hükümet bırak halkı korumayı kendini korumaktan aciz duruma düşünce gelin bizi kurtarın dedi. Madem küçük bir şeydi bu neden ordunun geri kalanıyla bu işi çözmediler mi bu kadar insanı ölsün diye sokağa saldılar. He canım he allaju akbar nidasıyla demokrasi korudunuz. Sorsan d sini bilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Ben chpliler kemalisler sokamı çıkmadımı dedim gezizekalılar cıkmadı dedim vatanını seven soka cıkacaktı bu akp tayyip erdoğan meselesi değildi vatan bayrak meselesiydi solcu da ordaydı sağcıda solcuda korka gibi evinde saklansı sağçıda mesele parti siyasi değil mesele vatan meselesi
En İyi Cevaplar
Zaten biri demişti ağaç bahane. Ülkeyi bölmek için saniyesinde inerler meydana. Mesele bayrak olunca evden çıkmayın derler.
41 Yorumla
+1 yılÜnlüler mi? Boşversene bu ülkeyi mu millet kurtardı masum işçi sınıfı kendini tankların önlerine atarak kimisi canını vererek bu vatan için mücadele etti !
Ünlülerin hiç umrunda değildi sanki
Bir kaç kişi dışında35 Yorumla- +1 yıl
Şerefsizliğin böylesi olur anca. hala cumhurbaşkanının oyunu bile diyen var madem oyundu ölen insanlarda tiyatronun parçası miydi ve kaç para aldılar ölüm karşılığında !
- +1 yıl
:) açıkçası hiç muhatap olamam. Salaklığın bile derecesi var bunlar onu bile aşmışlar :D
İyi geceler
+1 yılValla onları bende göremiyorum tencere tavayla ağaç kurtarmaya çalışıp güya direndiler mevzu vatan olunca hic ses soluk yok
210 Yorumla- +1 yıl
Ahahah onlarıda unutmadık yazıyoruz bir kenara
- +1 yıl
Aynen öyle darbe olsa darbe oldu olcak başarılı olmayınca oyun oldu teallam ya bunların içinden çıkılmaz simdi nerde paralelci görsem sikayet edecem sende et
- +1 yıl
Aynen tepemin tasını attırıyolar
- +1 yıl
Kesinlikle öyle artık kendim gibi biri görğnce şaşırıyorum yok arkadas yok vatan sevgisini kalbinde tasımayandan hicbir halt olmaz
Hicbirsey icin degilse vatanı icin dik durur insan
Zaten baska neyimiz varda - +1 yıl
👏🏼🇹🇷👍🏻👍🏻😄😄
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
12Cevap
Onlar serefsizler onlarin götu yemez savaş meydanına cikmaya.
65 Yorumla
+1 yılÇünkü toma su ve gaz yoktu tank gerçek mermi vardı.
22 Yorumla- +1 yıl
Boşver anlatma onlara birşey anlatmak zaman kaybı
+1 yılGezi saflarında duranda, darbeyi destekleyende aynı hainlerdir.
42 Yorumla- +1 yıl
Evet ortada
Gezide 50 Milyon TL zarar oldu diye Vatan haini ilan eder.
Sözde darbe Oyununda Milyarlarca Dollar yolsuzluga girmis Erdoganin iktidarini korumaya calisir.
Sonra gelir "Leeeen siz Vatan hainlerrrööööö nerdedüünüüüüz"
Bu tiyatro Oyununda bizim yerimiz yoktu, siz ülkenin icine edip kendinizi Vatan kahramani sanmaya devam edin.43 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl#Tankin onunde durnak toma önünde durmaya benzemez, yürek ister, vatan sevgisi ister. ;)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah. :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaaa senin dediğin de oldu mu? Bilmiyor musun onlarda cuntacılardan yana 😒😒
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeziye gitmişlerdir kanks sayın cumhurbaşkanımızı kötüleyemeyeceklerya negerek var gelmelerine
11 Yorumlaakpnin oyununa gelmeyenler olabilirler mi, ayrıca her halta şu islamı bilmem neyi koymuyo musunz fitil oluyorum, herkes inanmıyo bu tür seylere ayılın artık. Sen onların karşı safta yer almadığına şükret ayrıca, geziciler bu oyuna gelmez.
07 Yorumla- +1 yıl
Siz gezizekalılar zaten gezide oyuna gelmişsiniz bana oyundan bahsetme bizin mukatlarınız saymakla bitmez asık siz ayılınki tiyatromu yok gercekmi onun farkına varın geçi siz gezizekalısınız gerçekle oyunu anlaya bileçek kapasiteye sayip bile değilsiniz aklıbaşında biri olsan bunun akp tayyip erdoğan meselesi olduna inanmazdın
- +1 yıl
Bak kızım ben bu memlekete solculara sevmem dinsizdir kimin miletine mensup olduğu beli değildir en çok onlardan nefret ederim en çokta olara özülürüm bu adalarla biz bir gün aça birbirimize sarıla bileçekmiyiz diye ben uzlaşmak istiyorum ama sizin zihniyetin bize yaklaşmaya cekiniyor ve önyarıgılarınızla saldırmanız değerlerimize horgörüp hakaret etmeniz beni ve binim gibilerini cileden cıkarıyor
- +1 yıl
solcularda sen sev diye ölüyolardı herkesin inancı kendine size ne kardeşim; sizin allahınız bize uymuyo inanmıyoruz; bizim sorunumz, dinsizlerden değil inananlardan korkacaksın sözde cennet aşkına her boku yiyen onlar. Önce sizler şu din engelini çekin aradan istediğinize inanmakta özgürsünüz biz de inanmamakta.!!
+1 yılKafan güzel herhalde. Gezi ve bu darbe görünümlü olay çok başka şeyler. Müslüman değilim. Müslüman olanların da arapların yaşayış şekillerine uyması gerekmiyor, herkesin dini kendine bunu sorgulayacak kişi sen değilsin. Ayrıca, hükümete karşı çıkmak vatana ihanet olarak sayılıyorsa, ülkenin koyun olmayan kısmı tamamen hain, ortada Türkiye diye bir şey yok. Bugüne kadar sen evinde yiyeceğin içeceğin elinde yayılarak televizyon izlerken senin toprağını koruyan adamlar mı darbeci vatan haini oldu?
05 Yorumla- +1 yıl
Kendin dedin müslüman değilsin müslüman olanlara nasıl yaşayaçağını neyapaçağını sende ve senin gibilerden öğreneçek değiliz vatanımı koruyan dedin adamlar nazsman kendi vatanına milletine silah çeker olduda bu adamlara asker muamelesi yapıyorsunuz tabi evde uyuyup olan biteni krndi zihniyetinizdeki sanal gezizekalılar dan öğrendiniz için olayları ne olup bitini bırak dünyadan bir haber yaşıyorsunuz cuntacıların yanında olun afferim bu millet zamanı geldimi sizdende hesap soraçak ama bugünden beri olan tatlı dille değil
- +1 yıl
Önce Türkçe yazmayı öğren sonra laf yap. Daha inandığın dini bile öğrenememişsin. O gece nerede olduğumu, ne yaptığımı nereden biliyorsun da bu kadar boş laf yapma hakkına sahip olduğunu düşünüyosun? Sen askeri döverek mi ülkeyi kurtardın? Hayatında kaç tane darbeye canlı şahit oldun? Hayatında kaç tane 4 saat içerisinde biten darbe duydun? Hayatında kaç tane daha gece olmadan köprü kapatarak başlatılan, ak gezenlerin üstüne doluştuğu 2 tane tankla yapılan darbe gördün? Aynen tatlım, dünyadan bir haber yaşıyoruz. Ak gezenler topluluğu olarak hesap soracak değil, sorulacak taraftasın haberin yok.
Bugüne kadar daha hiçbir olayda halkı dışarı çıkartmayan, "Bizim halkımız sokaklarda gezmez, ellerinde taşlar silahlar olmaz, kalemle kitapla yaşarlar" diyen herif o gece telefonla yayın yaptı, meydanlara çağırıyor. Darbe olsaydı o herif yayın yapmayı bırak, üstünü bile giyemeden tutuklanmış olurdu, kafan basıyor mu buna? Bir araştır bakayım, darbe nedir, nasıl yapılır. - +1 yıl
Her şeye cevabım var diyorsun, o kadar yazdığım yazıya verdiğin cevap 2 cümleden oluşuyor, onda da mantığa dayalı bir şey yok, kelimelerini bile yazamıyorsun. "Yeni peygamberiniz" güzel avutuyor sizi, ayakta uyumaya devam. Daha da bir şey yazmayacağım, sanırsam algı kapasitenin dışına çıkıyor. Keşke o gün alayınız dışarı çıkıp toplandığınızda gerçekten bombalansaydınız.
+1 yılonlar bukalemun oldular nerdr olduklari belli degil
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürklükle islamın ne alakası var? Türkler Tengricilik e inanırdı. Arkdaşlar da güzel cevap vermiş zaten. Saçma sapan bir adamın dedikleriyle gaza gelecek kadar aptl değiliz, asker dövüp vatan sevdalısı olanlardn daha deliknlıyızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa şu müslümanlığı her boka katmayın yaa sizin gibiler yüzünden laik bir ülke olamıyoruz işte. Bu durumla müslümanlığın ne alakası var. Sizin islam anlayışınız ne? Sokağa çıkıp emir alan askere işkence yapmak mı? Kafa kesmek kemerle adam dövmek askeri köprüden atmak müslümanlıksa sizin inancınıza s*çayım afedersiniz
08 Yorumla- +1 yıl
Bana bak çok cahilsin keşke ölsen bir çahilden kurtarırdık en azından müslüman değilsin beli bu ülkenin 100/90 müslümansa müslümanlık neyi emrederse onu yapar yok kafa keskemiş yok köprüden atmakmış sizin zihniyetinizdeki insanlar o gerçek olmayan paylaşımları dedikoduları sanal slemde yayıyor senide anana babana kardeşine eşine dostuna yoldaşına milletini kurşun sıkıp öldürsen o cinetle açaba ne yaparsın merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılEmin ol senin kadar cahil değilim. Ve elhamdülillah müsümanım tam tersi şu an benim müslümanlığıma laf ederek sen allaha şirk koşuyosun. Senin ne haddine benim dinime laf ediyosun allah mısın sen? Ben dediğin gibi cahil değilim doğruluğunu bilmediğim şeyi gelip burda söylemem her duydugum yalan haberi yazsaydım burası dolup taşardı. Yüzde 90ın müslüman olması bir şeyi değiştirmek din ayrı devlet ayrı şeriatla yönetilen bir ülke değiliz laiklik var. Sen bunu anlamıyosun sonra bana cahil diyosun. Önce kendin biraz cahillikten kurtul ondan sonra milletin bilgisine laf et. Asıl cahiller her şeyi bildiğini sanır diye bir laf var gerçekten doğru bunu kanıtlar niteliktesiniz. Senin de anana babana sıksalar demişsin. bir de sen şöyle süşün. bir asker olarak sen de askerde olabilirdin. Ya da senin de yoldaşın kardeşin abin asker olabilirdi. Emir alsanız siz de aynısını yapmak zorunda kalacaktınız. Sığ düşünme işin her tarafını düşün. Tamam baştaki emir verene kız eyvallah ama o erlerin ne suçu var
Cevap sahibi+1 yılSizin meydanlarda saldırdığınız o masum erler
- +1 yıl
Sana gülüyorum müslümanım diyerek yalan söylüyotsun müslüman laikliyi savunmaz bikere iki ben askerimi yaptım ben orda er olsan ya kumutanıma sıkardım ya kendi kafama olayın içinde değil dışındaydınız bilip bilmeden konuşuyorsun cahiliğin burdan beli dışarı cıktınmı söyle cıktınmı
Cevap sahibi+1 yılBana cahil diyene bak. Çıkmadım nden çıkayım? Adam çıktı milleti sokağa çağırdı resmen iç savaş çıkardı halkla asker birbirine girdi. Polis ne b*k yemeye var ben mi çatışcam askerle.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden sizinle tartışmayı sevmiyorum. Kendiizden başka görüşlere sahip olanlara saygı duymayacak kadar sığsınız. Sen kimsin de bana hain köpek diyosun ş*refsiz
evlerindedir ya da tatilde falandırlar çağırim mi?
11 YorumlaBence hepsi yurt dışına kaçtı
33 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkeyi bu belayla tanıştırıp, halkın canına kıyanlar utansın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbirinin gıkı çıkmadı, şerefsizler!
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de onu soracaktım nerede bu "Gezi zekalılar" ?
21 Yorumla
+1 yılBiz sol görüşlüler tiyatroyu sadece sahnede oynuyoruz
318 Yorumla- +1 yıl
Iste tiyatroyu guzel kılan yan bu herşey dogaclama gelişiyor o komutani oraya kim getirdi unutmayalim
- +1 yıl
Hazmedemiyorsunuz anladık da, yok tiyatroymuş yok senaryoymuş sıktınız kaç gündür. Ekmek almaya gidiyorum ayağına sapanla polise taş atan şerefsizlere niye sesiniz çıkmadı? Tencere tavayla darbe yaptığını sanan asalaklarsınız siz, daha fazla rezil olmamak için kafanızı kuma gömün, çok konuşmayın.
- +1 yıl
@kedivedeli Sizin en büyük sorununuz ne biliyor musunuz kendi görüşünüz yok bir adam ne derse yapiyorsunuz ne derse aynisini diyorsunuz ve biz hic polis oldurmedik linç etmedik borek verdik gulverdik barikat onlerinde kitap okuduk hemde biz bunu biri sokaga cikin diye yapmadik ve bizim direnisimiz 2 saat degil 1 ay 2 ilde degil 81 ilde gerçekleşti.
- +1 yıl
Gezizekalı arkadaş sen hiç tankın önüde yatımı sen hiç kurşunlarım hedefi olduğunda bile vatan deyip ne olursa olsun ben ölürsen geride kalanlar rahat uyur dedinmi o adam dışarı cıkın demeseydi bu gün herkesin ellerinde silah asker halka halk askere polis askere kim kime dumduma bunu sonuçlarına katlana bileçekmiydiniź içsavaş olduğunda sizi yunansınırında sağsalim geçmenize izin veriçemizimi zanetinizsizin hi kafirler ançak boş cene yapar ortalı yakar yıkar kendi yalanlarınıza bile inanmadınız çok gözlemledim bu arada ben beyoğlunda oturuyorum gezizekalıların nasıl bir terör estirdini gözlerimle şahit oldum bende o sptal açağ ićin ordaydım ama mezvu ağaç değilmiş dimi
- +1 yıl
Günlerdir uykusuzum, dolayısıyla aşırı yorgun ve sinirliyim ama yine de senin gibi düşünen diğer geri zekâlılar da okusun diye bütün yazdıklarına üşenmeden tek tek cevap vereceğim.
Sizin bu hazımsızlığınız ve kudurmuşluğunuz nedir? Kürt-Türk-Laz-Çerkez-Alevi-Sünni-Ak Partili-Mhpli ocu bucu herkes sokaklarda günlerdir. Peki ya siz neredesiniz? Bir ağaç için ülkeyi talan eden çapulcuları neden göremiyoruz sokaklarda? A-aa doğru ya, darbe girişimi olduğu andan itibaren marketlere makarna almaya, bankalara para çekmeye ve benzin istasyonlarına koşuşturmaktan sokaklara dökülüp birlik olmaya vakit bulamadınız ki! Ne o, yoksa vatan sizin için bir ağaç ya da bir güzel kardeşim kadar değerli değil mi? Mehmet Ali Alabora, Levent Üzümcü, Halit Ergenç gibi birçok şerefsizin sesi de çıkmadı, neden acaba! Açıkça söyleyin de siz de rahatlayın be! Çıkarlarınız uğruna vatanı satabilecek potansiyele sahipsiniz. - +1 yıl
Bir de utanmadan "Biz hiç polis öldürmedik." demiş. Yazıklar olsun, bir hiç uğruna şehit ettiğiniz polisleri ne çabuk unuttunuz? Börek, gül, kitap okumak… Hmm… Başka palavra? Ulan gözler önünde, ülkede ne kadar dükkan mağaza banka vs. varsa hepsini yağmaladınız, o kıt aklıyla bana gelip burada bir de edebiyat yapıyor. Babababa, direnişleri 81 ilde 1 ay gerçekleşmiş. Sen hangi masal diyarının premsesisin bakiym? Ahahahah, ulan ya! Biri şuna sokaklarda 3 gündür süren direnişi göstersin. Sizin 1 ayınıza bedel oldu hiç merak etme! Ki bizim direnişimiz, 81 ilde KİMSEYE ZARAR VERMEDEN, içip içip oraya buraya saldırmadan, dükkan yağmalamadan geçiyor şükürler olsun. Dualarla, ibadetlerle, kimi zaman da; milletin birbirine böylesine güzel kenetlenişini gözyaşları içerisinde izleyerek geçiyor. Yani siz bunu 'gezi ruhu' diyerek serserilikle yaptığınız o direnişin ardından, mümkün değil idrak edemezsiniz; zorlamayın derim maazallah beyinleriniz yanabilir.
- +1 yıl
P. s.: 'güzel kardeşim' kısmı *bne olacak.
- +1 yıl
Cevaplarını vermezsen tepene çıkar bu soysuzlar. Susmayalım, gerçekleri haykıralım ki inlerine çekilsinler.
- +1 yıl
@kedivedeli bari yazcaginiza cikin sokaga biat edin evinizden desteklemeyin
- +1 yıl
Evde oturduğumuzu kim söyledi? 5 gündür akşamları meydanlara gelip sabahları evlerimize dönüyoruz, ruhunuz duymuyor!
- +1 yıl
@kedivedeli uyumadan nasil duruyonuz bende bunu merak ediyorum
Darbeye karşı çıkarak memleketi kurtarmadınız. Tersine darbe yaptınız hatta... Işid kafasıyla Yeni Türkiye'ye merhaba...
01 Yorumla
+1 yılANLAŞAÇAĞIZ
AÇABA
DARBEÇİ
SEVİÇİSİ
😰😰😰😰10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe agaci yaa off anlamadın mı hâlâ
11 Yorumla
+1 yılTatilde
11 Yorumla
+1 yılOnlar tatilde
36 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Murat Kekilli hariç
- +1 yıl
O sokaklara çıkmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslümanip diyip kafa kesenler hiç konuşmasin. Darbe seneryosuna koyunlardan başka kimse inanmadi
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCahiller küfür etse bile alinmam
Cevap sahibi+1 yılYav he he hadi git belki çobanin sokaga cagirir
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen neredeler bir gorebilseydik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDarbe yok iktidar çekişmesi var hem sakallı cübbeli yobaz dolu ne çıkacam hiç...
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe hain mk kendi gibi düsünmeyen olunca hain babam asker abim doguda komando hergün bomba patlama nişancı atısı olumden donuo sensin hain 2 paket makarnaya birilerinin önüne yatanlar...
Cevap sahibi+1 yılHe mk ucaklar üstümüzden geçerken ana bacı sovdu pilotlara ön yargına sokayım mk oh akpli değiilsen fetocusun kafirsin ahlaksız dinsizsin defolun gidin mk çomar lanet olsun böyle düsünenlerre
Cevap sahibi+1 yılHe mk senin demenle hain olduk
Ne alakasi var su an sokaktakiler vahsi barbarlar
12 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri