Fi’ adlı dizide ‘Duru’ adlı balerini oynayan Serenay Sarıkaya üç aydır bale ve jimnastik dersleri alıyordu. Kısa sürede büyük bir gelişme gösteren Sarıkaya, geldiği son aşamayı sosyal medya hesabından paylaştı. " Hocam benim gibi hiç esnekliği olmayan birini kısa zamanda bu hale getirdi..." notuyla paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı.
Serenay Sarıkaya son paylaşımıyla interneti salladı. Siz de kendinize yatırım yapıyor musunuz?
Bunu çok merak ediyordum. Esnek olmayan biri belli bir yaştan sonra esneyebilir mi diye ve açıkçası olabileceğine de inanıyordum ama insanların her zamanki çaresiz söylemleri biraz aklımı karıştırıyordu. Esneklik önemli ya, ben de özel ders almak istiyorum bunun için. -Gecen bol olsun.-
Bu Türkiye de oyunculuğun daha iyiye gittiğine işaret. Ben çok beğendim. Rolüne bu şekilde hazırlanması verdiği emek takdire şayan. Severim işini önemseyen en iyi şekilde yapmaya çalışan insanları. Ben bu kadar esnek değilim sanırım :))
Serenay taktir ediyorum. Tatli sempatik bide sarisin olmasi 😍😍😍sevmemde etken. İşini önemsemesi ve çalışması da ayrı güzel. Fi de iyi başladı bakalım ne olacak.
En İyi Cevaplar