Kısmetse Olur programı ile tanınan Cansel Çördük'ün Instagram hesabı hacklendi ve Arda Turan ile özel yazışmaları ifşa oldu.
Instagram hesabı hacklenen Cansel'in özel yazışmaları deşifre oldu.
Bu adamın yazmadığı kadın kalmamış. Kimin hesabı hacklense bununla bir yazışması dökülüyor ortalığa. Milyonluk topçu olduğu halde, hala millete dmden yürümeye çalışan bir çomar olduğunu düşünüyorum.
Kızın verdiği cevaplar "ahah tabii bencede", "donus yok belki bikac ay burdayim" vs. ortalama soğuklukta. Bazılarının kaderi değişmiyor...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Arda Turan yine dm'den kızlara yürümüş... Ne düşünüyorsunuz (Resimli) :D?
arda turan bana yürüdü bende dünden razı oldum hemen demi... üff valla gülsek yanlış çekiyosunuz gülmesek yanlış çekiyosunuz.. sonrada angrl niye erkeklere güvenmiyo oluyorum
Valla bir insanın trilyonu da olsa görgüsüzlük ve karaktersizlik şekil A daki gibi ben burdayım diye bağırır bunun önüne geçemez.. (tabikide arda turanında hesabı hacklenmediyse ve bu hesap ona aitse)
Arkadaşlar Arda turan evliiii. gözünüzden mi kaçtı bilmiyorum da aldatmayı normalleştiremezsiniz erkektir diye? karısı adamlara yürüseydi burada linç etmiştiniz malsınnız
En İyi Cevaplar