Yeni bir reklam filminde rol alan Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan veto yedi!Bir aydır post prodüksiyon aşaması süren reklam filmi yayına girmeden önce Serenay Sarıkaya’dan veto yedi. Sarıkaya, kadın oyuncuya bakma sahnesini filmden çıkarttırdı. Senaryo gereği, yolda yürürken yanından geçen kadının arkasından bakması gereken Bürsin, filmin son halinde kadına bakmıyor. Böyle saçma bir kıskançlık yapan bir sevgiliniz olsun ister miydiniz? #Meczup
Serenay Sarıkaya’dan Kerem Bürsin'e veto: O kadına bakma! Böyle kıskançlık yapan bir sevgili ister miydiniz?
böyle şeleri gülerek okuyorum ve cidden buna inanman trajedi. Bunlar kendilerine aşmıs kişiler gercek tutkuları kör olmuscasına para ve şöhret düşkünü. Öpüşme sevışme her haltı yapıyorlar güya sanat adına ve bir bakışı kıskanacagını nasıl zihniniz alıyor? Bı çift hemen hemen her röportajında yakınlasma sahnelerinde kısknmadıklarını dile getiriyor. Hatta serenay övüne övüne Kerem sorun etmez kısknmaz dıyor. Serenayın sahnelerini ben agzı acık izliyorum ama onlara no problem. Onların derdı bizi niye geriyor onu anlamıyorum :)
Serenay'ın böyle bir şey yaptığını sanmıyorum yani yaptıysa da altında başka bir neden vardır. Serenay da Kerem de gayet "işkolik" diyebileceğimiz özgüvenli tipler. Basit bir kıskançlık olduğunu sanmıyorum. -Gecen bol olsun.-
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeğin mezhebi batılılar gibi epey geniş. Erkek karısını kıskanmıyor. Kadında bunu normal karşılıyor önüne gelenle yatıyorda. Erkek bir reklam filminde oynayınca mı suçlu sayılıyor. İkisi de suçlu fakat kadının burada kıskanarak daha da suçlu kıskanmaya yüzün yok senin bir kere onu elin erkeğine soyunmadan yatmadan önce düşünecektin :D
Sevmem kıskançlığı Hayatını asla kısıtlamam. Kendisinin bilmesi gerekiyor ne yapıp yapmayacağını.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Reklam hareketleri bunlar kerem bursin şu an dizide başka bir kızla sevgili rölünde zaten onu kıskanmıoda kadına bakmasını mı kıskanıo 😂 vay vay ne nımıslı😂
En İyi Cevaplar