Yayınlanan haberlere göre aşırı zayıf mankenlerin moda ve gösteri dünyasında boy göstermesi, Fransa'da yasaklandı. Artık modellerin, vücut kitle endeksine (BMI) bakılarak kişinin genel fiziksel sağlığını gösteren ve doktordan özel olarak alınan bir belge edinmesi gerekecek. Böylece modeller doktordan aldıkları bu belge ile iş başvurusu yapabileceği magazin haberlerinde yazıyor. Gelen bu yasak kadınların fiziklerinde bir değişim noktası olur mu? #minnnak :)
Aşırı zayıf mankenlere yasak geldi! Gelen bu yasak kadınların fiziklerinde bir değişim noktası olur mu?
en baştada aşırı zayıf vücuda bakamıyorum ya da kemiğe bakamıyorum diye aratmıştım googleye alakasız şeyler çıkmıştı ,:( Ya bir garip oluyorum nedense daha demin p**no izledim orada bu üstteki gibi kadın bir düz yattı bir nefes aldı bakamadım vücuduna D: yardım edin lütfen ne olduğunuda anlamıyorum iğrenme mi? tik mi? korkuyor muyum?
doğru bir şey yapmışlar. çok sağlık görünüyor resimlerdekilerin hepsi. izleyici kitlesi de beğenilen kadın tipinin bu olduğu algısına kapılıp durmadan zayıflamaya devam ediyor kendini paralarcasına. önemli olan sağlıklı görünmek. nasıl fazla kilo zararlı ise fazla zayıf olmak da zarar.
olsun artık bizahmet. böyle kırılcak gibi kemiklere sahip insanları manken yapıyolar. gençler de bunu matah bişey sanıyor. moda olan bu diyor. çeşitli hastalıklara bile gidebiliyor bu iş. toplumun sağlığını ciddi anlamda tehdit edebiliyor. görüyoruz örneklerini. sağlıklı kiloyu özendirmeye çalışmalılar kemikleri değil.
En İyi Cevaplar