Arkadaşlar ebruli bana komplo kuruldu diyor , o resim benim değil diyor? Eminim görmüşünüzdür nette vs , Tamam oldukça ahlaksızca bir şey ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda da , sizce ebru mu? ( sansürledim iyice , Paylaşımım silinmesin die )
Ebru Şallı "Bu foto bana ait değil" diyor.Sizce doğru mu?
Hı aynen kuzeni çocuğu falan girdi koydu snapine hatta ben koydum Allahım niye çekerlerki böyle bir fotoğraf hadi çektin neden koyuyosun hadi koydun neden yalanlıyosun ey kahbe
Kesin ardaya göndermişti, Arda da az değil sonuçta gt3ybnyy3ynu4u bu resmi paylaştı ama nette yani snapta paylastgni sonra dan farketti iş işten geçti ama sonra Türkiye gördü bence
Ebru için nemi olur. Hiç bişey olmaz onun için çok güzel prim oldu gündeme geldi herkes onu konuştu o aralar. Hatta ben youtube bunun ifşasını paylaştım.1gün içerisinde 180.000 izlenmeye ulaşmıştı ve trend lisetesine girmişti sjjsjsjsjhsj Sonra vicdan yaptım dedim milletin günahını niye alıyorum diye sildim videoyu shhshshs
Konu cinsellik aktarıo evet bu yüzden doğru değil, ünlü biri olduğu için Türkiye gündeminde ve bu ebru buda net iğrenç bir durum , ama biz sıradaniz, onlar ünlü sonuçta açığı yakalandı ya uzatilir bizim de açığımız olsa aynenn öyle olur helede kadınsa işte...
İsterse 10 tane çocuğu olsun , kimin umrunda ki sence? kadın cinsel objeye kim ne koparırsa gururu var kalbi var demez kimse, bu yüzden gümde erkek olsa bir şey olmaz haniiiiii ,
Yok tatlım öyle de demez işte, bendim der çıkar işin içinden, kadın olunca etiket hazır olur her zaman bilirsn... Ya da erkek iki daha oynatir vs sallar her erkeğin yaptığı iş yani , Arda Turan gibi düşün hepsini yatağına attı o kadar bana mısın demedi kimsede arda yaptı demedi bile vs işte, ünlü hayatı ve biz kızların yaşantısı psikoloji okudum az önce öğrendim bir şeyler işte...
En İyi Cevaplar