Hackerlar, bu kez Miley Cyrus'ı hedef alarak genç şarkıcının çıplak fotoğraflarını internete sızdırdı. Sizin özel fotoğraflarınız/bilgileriniz hackerlar tarafından ifşa edilse ne hissederdiniz? Yapacağınız ilk şey ne olurdu?
Hacker kurbanı Miley Cyrus! Özel fotoğraflarınız hackerlar tarafından ifşa edilse ne yapardınız?
Miley dediğimiz şahıs zaten video kliplerini çıplak çekmekte bir sakınca görmeyen bir vatandaş. Bunun yanı sıra konserlerde kendini cinsel obje olarak ona buna sürten, genç kızların bilinç altlarını hedeflemiş bir piyasa kurbanı. Tabiki bu özel hayatına müdahaleyi gerekli kılmaz veya haklı çıkarmaz. Biri benim özel resimlerimi hacklese,... en özel resmim ne olabilir ki diye düşünmekteyim hala. Kendimi çıplakken çekmek hiç aklıma gelmedi. Niye gelsin ki? Kendi resmime bakıp kendime mi sulanayım? Mahrem bir resmim internette yayılsaydı ve çevremdeki insanların bundan haberdar olduğunu düşünürsem, unutulmak isterdim heralde. Hayatımı başka bir yerde kurardım. Bir ünlü olarakta tanınmadığım bir semtte ikamet etmeye başlardım, tabi utanç duygusuyla alakalı birşey. Ama sonuçta ben bir kurban olurdum ve kendimi çevreme defalarca anlatmaktansa yeniden başlardım.
Pc de ya da telde öyle şeyler barındırmam. Diğer konuya gelince hesap v. s çalmaya kalkan olursa pc ya da telindeki tüm bilgileri alır o pc ya da teli bidaha kullanılmaz hale getiririm kimse tövbe mi geri aldırmaya kalkmasın bilen tanıyan kalkmaz da zaten
gidip de çıplak ya da utanılcak fotoğraflar çeken birisi değilim, ifşa adı altında bir özel resim ya da yazım mevcut değil. Birisiyle özel bir şey dahi konuşacaksam gidip yüzyüze konuşurum, yazışarak değil. En fazla banka bilgilerimi alırlar mail hesabımı alırlar, onları da zaten kolayca çözebiliyoruz.
ya insanlara sağa sola çıplak fotoğraf göndermenin ahlak dışı yanlış bir konu olduğu anlatılmıyor aksine işi gizeme vurmuşlar siz ne yapardınız diye soruyor. ne garip bir forum olmuş la bu. her önüne gelene video resim atan kızların bu konuda bir endişesi olabilirmi sizce onun bunun malı olmuştur zaten neyin kaygısını yaşasın?
Cümlen fazla ironik olmadı mı? İnsanları tanımadan yargılamaya laf atıp ardından genelleme ile bir milleti ve karşındaki insanı belki de daha önce hiç muhabbetiniz olmamış olsa bile söylediği ile etiketlemek... @Thauma
hadi çıplak foto çektin fantezi olsun diye sevgiline mi atıcaktın onları her neyse yaptın bir halt.. eee onları telefonda bilgisayarında saklamak niye.. bunu anlamıyorum.. Popüleritesi artsın die kendileri bile sızdırabilir
Bu kadın bir konserinde izleycilerine arkasını dönüp vajinasına dokunmasına izin vermedi mi bence o fotoğrafı bu bilerek atmıştır. Ve eskisi kadar iyi değil ya artık eskiden iyi idi de şimdi azıttı iyice berbata bağladı.
Mesele kadının vücudunun görünmüş olmasi değil, özel olan fotoğraflarının kendisinden habersiz, rızasız dışarıya sızdırılması bence bunun üzerinde durmalıyız
Mesela bana ozelde olsa hic ciplak fotom yok... buarada milley cyrus sahneyede ciplak cikiyo neredeyse.. cok bisey degismis olmamali.. zaten internette nude naked fotolari dolu..
Çıplak fotoğraf çekmiyor açık seçik sitelere girmiyorum. Hiç kimseye +18 mesajlar atmiyorum. Benim hesabımi hacklemek onlar için zaman kaybından ibaret.
Bu kadının normal halide çıplak zaten. Onun icin birsey farketmemistir herkes zaten ciplak halini gordugu icin... Millet niye ciplak fotograf ceker/cslektirir anlamiyorum zaten
@kapalıbahar bir kız bukadar düşünceli olduğuna ilk defa şahit oldum o yüzden bu kızı Benin sevgilim olmasın içim uğraştım ve onun kalbine girdim kimse onu yargılamasına izin vermem fikrini dile getirdi sizin de saygı duymasını bekliyorum @vefalıtürk
En İyi Cevaplar