Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni Mavi reklamını görmüşsünüzdür. Orada beraber oynadığı Brezilya'lı model Cindy Mello "Kıvanç gerçekten çok yakışıklı" demiş. Sizce bu bir kıskançlık sebebi olabilir mi Kıvanç'ın eşi için?
Sevgilinizin başkaları tarafından beğenilmesi hoşunuza gider mi?
şimdi adam akıllı yakışıklı demiş eyvallah tamam hadi, ama şimdi beğenme diyince halk arasında şu oluyo, şu karının mala bak bacaklara bak, ah bu benim olsa gibi iğrenç şeyler, la kızın yanında sevgilisi var adam gidip kızı kesiyo başlarım öyle beğenmeye bakmasın kimse, kız kabul etse maske takar çıkartırım dışarı
Hakkını yemeyelim adam harbiden de yakışıklı. Ben bile beğeniyorum. Soruya gelirsek beğenilme saplantılı bir kıskançlığa neden olmamalı. İstesek de istemesek de insanlar biri ya da birilerini daima beğenecektir. Burada önemli olan iki kişi arasındaki güven.
Erkek yakışıklıysa, başka bir kadın bir şey demesin istiyorsan torbaya koyup öyle gezdireceksin. E bu da mümkün olmadığına göre, yakışıklı/güzel sevgilisi olanın bu gibi olaylara takılmaması gerek. Bence normal. Ben kadın dedi diye kıskanmam. Eşim başkası için derse kıskanırım baya zorlarım adamı :(
benim eşim o tarz işlerde yer alamayacağından öyle bir yorum alması da imkansız başta. ola ki iş yerinde veya başka bir yerde bir kadın eşimle ilgili böyle bir yorum yaptı, eşim artık o ortama giremez, o kadınla muhatap olamaz. o kadar netim.
Valla ne yalan söyliim. Ben yıllar önce bir sevgili yapmıştım :p Arkadaşıma hep "yaahh bağsana çok yahşıklı değilmi, off taşş" diyordum. Eee elbet arkadaşım da ona aşık oldu :D kendi kuyumu kendim kazdım resmen yah :D
@samet39 bir süre tartıştık arkımla. Ama sevgili filan olmadılar sonucta o benim sevgilimdi )) Üzerinden 3 yıl geçti artık. Şimdi bahsettiğim eski sevgilim de bir başka arkadaşımla sevgili, aralarını bile ben düzelttim :) o derecede yani. (çocukluk aşkıydı be artık sevmiyorum onu)
barbara palvin de kıvanç kadar yakışıklı bir erkek görmedim mi ne demiş. kaldı ki barbara da çok çok güzel bir kadın. ben olsam kıskanırdım ama başak hanım alışmıştır bence. kaldı ki kıvancın gözü karısından başkasını görmüyor zannımca.
Ünlülere göre konuşmak gerekirse, adı üstünde ünlü beğenilir tabi. Eşi de bunu bilerek evlendiğine göre neden kıskansın. Madem kıskanacaktı bu kadar kızın peşinde koştuğu bir ünlüyle niye evlendi o zaman.
Kriz vakası yok arkadas erkekler azıcık beğenilseler hemen kendilerini bulunmaz kumas sanıyorlar sakıncalı erkek tip azıcık eksikliğin olsa bak senle olmazsa sırada çok bekleyen kız var der sinir bozucu
a... q ünlüler zaten ya yakışıklı olduğu için ya zengin olduğu için birbirini seviyor evlenityorlar bir çocuk yapıyorlar sonra ayrılıyorlar bu nemenem iştir. Gerçekten sevdiği için evlenen çok nadirdir
Bu adamı niye bu kadar yüceltiyorsunuz. Sokağa çıkın bakın bunun bin kat yakışıklıları var. Tek artısı ünlu olmasi. Hadi diyelim böyle bir kocam var. Asla bu iltifatlari kıskanmazdim. Onca kadının arasinda adam beni seçmis daha niye kıskanayım.
Bu kadın çok güzel dedi diye mi sorun çıkacak? Adam dizisinin son bölümlerinde Tuba büyüküstünle havuzda yatakta mutfakta arabada sevişiyor ona laf etmeyen kadın buna mı laf edecek.
Kızın abazası da berbat oluyor... Kıvanç bence yakışıklı bile değil onu geçtim hadi tipini beğendin ne diye dile getiriyorsun. Basit insanlar bunlar...
Gitmiyor resmen çıldırıyorum erkek arkadaşımla en son biyere giderken benzinlikte durup benzin aldık o arada kadının biri resmen bariz bir şekilde yanımdaki adama gülüyordu 😂😂😂😂
Olamaz, olmamalı da zaten. Beğenilirsin başkaları tarafından, bu güzeldir de, kıskançlık gerektirecek bir şey yok. Ha o kişi o'nlara yüz verirse, samimi olursa iş harici, sıkıntıdır.
Buradaki kızlar genelde kıskançtır. Haliyle oyuncu gibilerle yapamazlar. O'nlara kızlarla münasebeti olmayanlar gerekli. Eve de kapatabilirler. Yani objektif bakamazlar bu tip şeylere. :)
Bir yandan hosuma gider ama bir yandan da kiskancliktan delirirdim. Kivanc Tatlitug gibi neredeyse her kadinin arzuladigi bir adamin karisi olmak kolay is degil.
Şahsen kıvancın yakışıklı olduğunu düşünmüyorum. Aynı algı mağlesef diğer ünlülerde de var. Göz önünde olan bir kişi ne hikmetse birden değere biniyor. Psikolojik bir durum.
Ne yazık Ki evlenirken tüm bunları bilerek onu kabul ediyor. Bir şey dese eşi (Kıvanç) de bir ihtimal Bunu söyler zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sevgilimle marketteydik. raflarda şampuan arıyorduk. adamın biri ona şunu al bunu alma demeye başladı. belli ki çok beğenmiş onu. ama bu kadar üstüne düşünce dayanamayıp müdahale ettim. bu artık kıskançlığıa girmiyor.:)
Bence olmaz çünkü onun beğenmesi kıvanç ın hoşuna gitmiştir ve bunu ona söyleyen tek o kız olmadığı için sorun yok bence eşi alışmıştır havasını atıyordur :)
bunlar amerikanin oyunu bakiniz adi kıvanç yani neye kivanc duyyosun dimi soy adida tatlıtuğ yakisikli olamasi. icin yapilmis hep. amerika var bunun arkasinda yoksa adi neden mahmut degil
Kıvancın eşi bilmiyor mu herifin yakışıklı ve çekici olduğunu.. Herife güveniyorsa, sorun çıkmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla kıvanç annesine bile karşı geldi eşi için , eşinin bu kadını kıskanacagini sanmıyorum... Çünkü kıvanç eşini gerçekten çok seviyor ve değer veriyor
Kimde kıvanç'tan beğenmiyo. Adam taş gibi çok çekici
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Allah vergisi. Adam gerçekten benden 10 kat daha yakışıklı ne diyeyim. Kıvanç gibi bir adama kızların aşık olmasını anlarımda, benim gibi bir adama neden olurlar onu anlamam.
Bunun özgüvenle alakası olduğundan neden bu kadar eminsin? Sen kimsin ki psikolojik olarak bir kanıda bulunabilirsin? Özgüvenim gayet yerinde, tabii senin kadar uçuk değil :D Psikolojiden zerre anlamayıp burada psikolojik bir fikir ortaya atmıyorum. Gerçi zaten önemsiz bir yorumun teki ancak yine de yorumda bulunasım geldi.
En İyi Cevaplar