Hande Erçel ile Ekin Mert Daymaz 1,5 yıl önce aşk yaşamaya başlayıp geçen hafta aniden ayrılmıştı... Sadece kariyerine odaklanmak istediğini söyleyen Hande Erçel, "Şu an kariyer odaklıyım. Ciddi, ileri dönük bir ilişki için erken. Mesleğimde istediğim noktaya gelmeden olmaz. Hırslı bir yapım var. Önce hedefler sonra aşk" dedi... Peki size göre, aşk kariyerden önemli mi? #Meczup
Hande Erçel: "Önce hedefler sonra aşk!" Size göre önce kariyer mi yoksa aşk mı daha önemli?
Ben su an 2 si arasinda kaldim. Bana gore once hayaller ama buna nereden baksam 2 3 sene var annemlerde evlen okursun diyor bakarim ne olursa belki konusuruz ama 2 şahit yaninda bunun sozunu alacagim anlasabilirsek hatta ona soyleyerek imam nikahinda bile sozunu alabilirim. Hayaller hayatlar nasip kim bilir hayatimiz nereye gidecek?
Cok merak ettim bu yeteneksiz hatunun hedefi ne? Ne yani hedefi? Kesin Cannes film festivali falandir. Fransiz sinemasinda oynamaktir vesaire, sorsan oyle seyler soyler.
1. Cannes film festivalinde oynanmaz katilinir. 2. Cannes film festivaline bir yapit ile katilmak icin yabanci dil sart degil. 3. Bir avuc cahil icinde bilgi boku yemi$ gibi ovunup nirvananin yanindan gecen mal pek yok.
Bu bizdeki kabiliyetsiz genc aktor taifesinin alayinda bir yabanci yonetmen filminde oynamak isterim turevi beylik laflari var. Hatta yanlis hatirlamiyorsam direkt bu kadin demisti bilmem kimin filminde oynamak isterim diye.
Onun kendi seçimi kariyer aşkının işine engel olacağını düşünüyor ve istediği birşeyi yapamazsa insan mutsuz olur sevmediği içinde ayrılmış bence net birşey yalnız ben onun yaptığını yapmaz aşkımı tercih edip işimide oluruna bırakırdım.
Bu kız kariyer yapsa ne olur? Yemin ederim televizyon kapatma sebebim. Güzel olabilir ama azcık yetenek be. Eğitim falan alsın gece gündüz çünkü gerçekten tahammül edilecek gibi değil.
Oyunculuk yeteneği 0 gtune başını açarak bişeyler olmaya çalışan israfın teki. Bide önce kariyermis kim bilir kaçtane daha erkekle takılacak sayısını bilemezsin. Böyle aptallari izleyerek meşhur edenler var bide.
Bana göre bunlar tuhaf bence herzaman aşk önemli, belkide onlar haklı bilmiyorum #balım. sonuca bakarsak onların yaptığı doğru gibi olsada ben yine de akıllanmam aşk derim :-)
Begenmeyenlere anlam veremedim. Su gibi kiz 😆sirf goz zevkime uydugu icin diziyi izledim. ayni zamanda hakli kariyeri onenli Şu an . bence cok sevmemis cok sevse ikisini de bir yoluna koyardi
Pardon da bunun ne kariyeri olacak? O oyunculuğu tiyatroya yeni başladığım zamanlar bile sergilemiyordum ben. O kadar berbat... neyse sakinim tabii ki kariyer önemli.
Kesinlikle kariyer. Ki bnde o dusuncedeyim ve hayatimi ona gore sekillendiriyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kariyerin e aşkın da nerede ne zaman cıkacagı belli olmaz öyle sıralama yapılamaz. Eger sıraya sokarsan illa birini kaybedersin ya kariyerini ya da aşkını ya da aldatılırsın bunlarda sıralama olmuyor
En İyi Cevaplar