İki tane yakışıklının arasında kalmak zor olmak gerek. Biri eş, biri rol arkadaşı. Kadir, eşinin Burak'la öpüşmesine olaaay tepki vermiş ve araları bozulmuş. Burak da rol arkadaşının düğününe gitmemişti. Neslihan Atagül, muhabirlerin rol arkadaşının nişanına gidip gitmeyeceği sorusuna da geçiştirerek cevap vermiş. Siz böyle bir durumda arada kalsaydınız arayı düzeltmek için uğraşır mıydınız, yoksa hiç karışmaz mıydınız?
Kadir Doğulu ve Burak Özcivit arasındaki gerginlik Neslihan'ı etkiliyor! Eşiniz iş arkadaşınızla anlaşamazsa taraf tutar mıydınız?
Ya habere inanmıyorum, saptırıyolar. Bu insanlar dizide sevişme sahnelerinin olacağını biliyor. Bundan rahatsızlık duyabilen insanlar olsalar, oyuncu biriyle sevgili bile olmazlar zaten. Bu tip şeyleri normal karşılıyor ya da bu durumu kabullenmiş ki evlenmiş.
Arıza kesin Fahriye'den kaynaklanıyordur. Meseleden uzak durabilir belki ama büyük ihtimal o bir gıcıklık yapmıştır da Burak Özçivit'in onlarla sorunu olmuştur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konu sadece Burakla öpüşmesi mi sanmam o zaman ilk tepki vermesi gereken kişi eşi sanırım burak ukala ukala konuşmuştu ben neslihana bakmam çünkü arkadaşım sevgilisi falan diye o da sen baksan neslo sana bakmaz koççum falan öyle oldu o atarlanmalar cevap hakkıysa eşimin tarafında olurum haksızsa nazikçe söylerim ne uzattım ya asdf
eşini öpüştürmeyecek o zaman.. rol icabı öpüşen bir insanın , sevgilisi ya da kocası olmam asla.. ya gitsin öpüşsün ve beni unutsun.. ya da sadece benimle öpüşsün.. o kadar modern olamadım.. karısına kızamıyor , adama kızıyor.. bu da iyiymiş.. öpüşen karısı.. adam kadını zorla öpmüyor.. kadın , kadın olsaydı , ben evli barklı kadınım, öpüşme sahnesini çıkaralım derdi.
Eşim rol icabı başkasıyla öpüşecek. Ne geniş bir dünya. Bunu bile bile kıskançlık yapmakta aptalca veya o bile rol icabıdır. Reklam olsun da. Ben eşimin iş icabı bile olsa elini birinin tutmasına olay çıkarabilirim. Biz kıskancız kardeşim yapmayın böyle şeyler. Bu tür olaylar geniiiş insanlar için.
Neslihan şanslı walla 😂😂😂😂😂 aman rol icabı tamam da , kızı gerçekten öpüo yanii haklı da oglan burakta öpüo bırakın nisanlsi da eminim kiskaniodur yani , haftalık 100 bin aliolar arkadaşlar. Bu lafları gecsinler derim , öpüosa öpüo amannnn 😂😂😂😂
Ben bu unluleri hiç anlamıyorum iş gereği profesyonel falan hikaye geliyor nasıl kudurmuyorlar arkadaş sevgilim olsa başka kız opse beyzbol sopasıyla kafasına vururum😂😂 İyi olmuş😂 Yesinler birbirini😂
Kadir doğulunun kıskançlığını normal buluyorum ben olsam daha çok kıskanırdım bence en azından evlendikten sonra bu tür sahnelerde rol almamak daha mantıklı
Burak Özçivit jön ve profosyonel bir oyuncu Kadir Doğulu onun bir iki tık altı verdiği tepki cok salakca bu adamlar amatör oyuncu değil samanyolu dizisi cekmiyorlar
Yahu tamam da sen bu kadınla evlenirken onun sanatçı olduğunu biliyordun ne bu karışmalar falan ilginç doğrusu Kendisi de öpüşüyor rol arkadaşıyla Kadir Doğulur resmen saçmalamış
Sen kızlara canım mı diyorsun her kız fotoğrafı olana düşsünler master olmuşum onu da kızlar için yaptın dersin şimdi sen kız konusunda hiç sıkıntım olmadı benim
Bir insan Spastik olmasın ya :D mal görmüyor musun erkek hesabı görmüyor musun kullanıcı adını adam yazdığını e mal bir zeki sen misin? yıllardır burdayım böyle s. lak bir insan görmedim ya Troll ya
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Kadir Doğulu ve Burak Özcivit arasındaki gerginlik Neslihan'ı etkiliyor! Eşiniz iş arkadaşınızla anlaşamazsa taraf tutar mıydınız?
En İyi Cevaplar