Bir Hülya Avşar Sohbeti’ adlı program yapmaya başlayacak Hülya Avşar’ın ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu.Hülya Avşar, neden hiç para taşımıyorsun, diye sorunca, Acun kahkaha attı! "CEBİMDE PARA TAŞIMAM" "Acun Firarda'yı yaparken kıyafet konusunda zehirlendim. 4 yıl boyunca şort terlikle gezdim. Rahat kıyafetle dört yıl geçirince o saatten sonra bir şey giymek bana eziyete dönüştü. Cebime para, anahtar vs. koyunca batıyor bana. Cep telefonunu bile cebimde taşımam; rahat olayım, kıyafetsel bir baskı hissetmeyeyim diye. Resmi bir durum varsa mecburen ayakkabı giyiyorum." Gerçi para taşımasına gerek yok çünkü hep yanında birileri olurmuş onlardan para alırmış :/
Sanki markete gidip iki ekmek bir şişe süt alan biri mi ki para taşısın?
Ben ennnnn az 200 lira almadan dışarı adım atmam.. Hatta paranın en az yarısı mutlaka bozuk olmalı.. 5-10-20 mutlaka bulunmalı.. Masamda madeni para kabım vardır, onun içinden alarak (veya fazlasını koyarak) mutlaka 4-5 lira kadar da madeni para olmasını sağlarım yanımda..
adamın bir selamım yeter icabında.. ki sanmıyorum ben yalnız gezdiğini.. bundan dolayıda illa ki vardır onun içi para taşıyan birileri.. yaşadığım şehir itibari ile, o günkü duruma göre taşırım ya da taşımam.. zira şu an cüzdanımda ki 10 lira günümü geçirmeye yetiyor..
Acunla bu konuda çok benzesiyoruz Bende rahat giyinmeyi ve üzerimde anahtar vs tasimayi sevmem 😂 Ayrica dışarıda yuruyus yapıp temiz hava almak parayla değil
En İyi Cevaplar