Bence teseddürü kullanmak istedi hükümete yalakalık için işler istediği gibi gitmeyince açıldı. Ayrıca açık olmak şeytana hizmet etmekse sen şeytana hizmet için mi açıldın şimdi Niran Ünsal...
Açılmak şeytana hizmet etmektir deyip teseddüre giren Niran Ünsal ticari kayıp yaşadım diyerek tekrar açıldı. Görüşleriniz neler?
Nasıl ki mini etek giymek kişisel özgürlükse ve buna kimse karışma hakkına sahip değilse tesettür için de aynı kural geçerli lakin burada ahlaki bir çöküş var. Reklam için tesettüre giren ve sonra aradığını bulamayan bir kadına prim tanımak ve yaptığı hatanın sonucunu hissettirmemek adalet duygusunu zedeler. Bizim duygularımızı sömürmeye çalışan Niran Ünsal gözümde kıymetsiz bir insan haline gelmiştir. Baldır bacak göstererek şarkıcı olunmuyor. Tesettüre girerek de prim yapılmıyor. Umarım insanlar bunu görüp inandıkları şekilde yaşarlar. Bir yalanı yaşamaktansa doğru bildiğim şekilde devam ederim.
O zaman sizden önce anneme teşekkür etmeliyim çünkü beni o doğurdu. Bilgisayar teknolojisini bulana teşekkür etmeliyim çünkü bana bu imkanı sağladı. Arabama yakıt sağlayan yakıt istasyonuna teşekkür etmeliyim çünkü bana ulaşım sağladılar. Daha bir çok kişiyi saydıktan sonra sıra size gelecektir.
Seçimi yapan Sistem olduğunu göre teşekkürü hak eden orası. İkincil veya yan sebepler hükümsüzdür.
1) Hak etmediğiniz bir şeyin peşinden koşan sizsiniz. Şimdi ben mi uzatıyorum. Kendi kabahatinizi bana yansıtmanız hiç hoş değil.
2) Üslubunuz çirkin. Yaşıma, konumuma, akıma saygı göstermeyeceksiniz ve bu şekilde konuşacaksanız devam etmeyelim. Sizi adam yerine koyup anlatarak kötü mü ediyorum?
Tatsız sözlerinizden ötürü sizden özür bekliyorum. Kendi yaş grubunuzda belki bu şekilde konuşmanız kötü karşılanmıyor olabilir ama belli bir ağırlığı olan kişilerle bu şekilde konuşmanız daha sert tepkilere yol açar. Umarım yaptığınız hatayı fark eder ve size yakıştığı gibi davranırsınız.
Bu yazdıkların beni gerçekten gülümsetti. Özellikle konumuna saygı meselesi. Ama en başından evet soruyu sorduğun için sağol desen buralara gelmezdi. Ayrıca yaşınla ilgilenmiyorum ister 18 ol ister 48
O zaman bir daha bir doktorun ya da bir büyüğünüzün veya size karşı haklı olan bir kişi karşısına geçince "Amma uzattın be" deyin. Bakalım karşınızdaki kişi benim gibi öğretici ve size yardımcı olma amacıyla mı yanıt verecek? O zaman nasıl gülümsersiniz sizin takdirinize bırakıyorum. Siz gençler hayatı hafife alıyorsunuz. Ekran gerisinden her şey size özgür. Yazmanın rahatlığı. İşte bu yüzden de hayatın gerçekleri karşısında afallıyorsunuz. Bunları umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz.
Yaşıma hürmet göstermemeniz, bana saygıda kusur etmeniz beni küçük düşürmez. Sizin saygınıza ihtiyacım yok ama kendinize şu soruyu sorabilirsiniz "Neden Doktor bana siz diye hitap ediyor?" Kişinin kendine saygısı olmadıktan sonra neyleyim ben gerisini.
Size teşekkür etmedim çünkü bunu hak etmediniz. Hak etmediğiniz bir şeyi mi bekliyorsunuz benden? Hak etmediğiniz bir şeyin hesabını mı soruyorsunuz?
Uzattın demekte haklıyım ama kabul et 😊😊😊 Ve emin ol ki gerçekler karşısında afallamayacak kadar yaşamışlığım var. Senin nasıl ki benim saygıma ihtiyacın yok benimde senin teşekkürüne ihtiyacım yok.. Ama ufacık bir mizahı dahi abartacak kadar yaşlı olduğun kesin
Hayır değilsiniz. Siz beni anlamıyorsunuz. Örneğin ben siz dediğimi vurguladım ama siz hala sen diye hitap ediyorsunuz. Benim bazı kurallarım var ve bunların temelinde doğrular var. Siz bunları yok sayıp kendi isteklerinizi dayatarak sözde bir mizah oluşturmayı deniyorsanız bunun karşılığını bende bulamayacaksınız. Çevrenizde ya da afallamayacak tecrübenizde ne yaşadığınızı bilemiyorum ve ilgilenmiyorum ama bu anlattığımı görememişsiniz. Yaşlı olduğumu düşünebilirsiniz. Olabilir. Bu sizin fikriniz. Doğru olması gerekmez. Bu tıpkı dünyanın düz olduğunu söylemek gibi. Düşünce özgürlüğü bunu serbest kılar.
Teşekküre ihtiyacım yok diyorsunuz ama başından beri böyle bir beklenti içerisindesiniz. Beyhude bir çelişki. Bunu alma hakkı kazandığınız gün size memnuniyetle sunarım ama önce bunu sağlamanız gerekir. Sanırım ne demek istediğimi yaşanmışlıklarınızla anlamaya vakıf olmuşsunuzdur. O yüzden bu gecelik iyi geceler diyerek burada bitirelim. Olur mu?
Bir zümreye iyi görünmek için açılıp kapanmak sonuç olarak bunu doğurur. Böylesi durumlar bu tür şeylerin bir zümrenin beğenisini kazanmak için yapıldığını açıkça kanıtlar. Kapanmak dediğiniz şey Allah için olmalı. Herhangi bir ticari amaçla yapılmamalı.
Yaaa türbanı aşağılıyolar resmen. Tesettürün esas manasını bilen ticari kaybı düşünür mü? Niran ünsal kapansa nolur kapanmasa nolur bu kafada olduğu sürece. Ne için kapanıldığını bilmeden ahmakça açıklarda bulunmak böyle cahil, gösteriş ve reklam meraklıs olan insanlara özgü bir hareket zaten.
Bu hakki tesetturlulere kim veriyor. Insan neden kapaniyor? Her tesetturlu dort dortluk insan mi? Allah (c. c.) bunun hakkinda bir ayet gondermismiki teseturlulerin biseyler soyleme hakki var? Bana bunlarin cevabini verir misin once?
Ben ayet var demedim söyleme hakkı var dedim olayı işinize geldiği gibi ne kadar komik çarpıtıyosunuz. Bu gibi insanlar yüzünden teseddürlülere ne gözle bakılıyo biliyo musunuz? Yok sadece boş boş konuşur ayet dersiniz cevap dersiniz.. O kadar imkanın varsa ayetleri bana değil habere konu olan kadına öğret
soyleme hakki yok iste anliyor musun. sana ayet ogretmiyorum bu bir ikincisi komik carpitmiyorum. sen isine geldigi yorumluyorsun daha fazlada uzatmak istemiyorum
bir kişi böyle yaparak tessedürün adını lekeleye biliyorsa senin için tessed cok düşük bişey gibi bir anlam cıkartıyorum ben hiç bir zaman kavramlar kişilerin hareketlerine göre yargılanmaz alkol alan padişahlarda halifeydi ozaman halifelik kötü birşey diye bilirimisin?
genllemeyi yapanlar insanlardır senin bilgin yoksa ve ben sana birşey bahse diyorsam bu olay sen ön yargı oluşturur doğrulunu araştırmıyacak kadar tembel olan insallar ve işine gelen bunu kabul eder ortaya bir genelleme çıkar. Yanlış mı biliyorum
google baksam ne ki ben sana burda genellemenin doğuşunu anlattım orda anlamı var genellemenin google daki tabirini analayamacak kadar türkçen var sonra gelmiş burda bana genelleme yapıyosun diyorsun büyü biraz tartışmak için konuşma çözümü odaklı ol
önce anlama kabiliyetini geliştir ''biraz büyü tartışmak için konuşma'' sen büyüyünce tatışaca bileceğini mi çıkardın burdan, yok ya ben kime ne anlatıyorum
tesettür emir ama emri anlamayan insanlar sırf başını örtmek sanıyor. saçını azıcık dışarı çıkaranı mı başını örtüp dar kot giyeni mi eleştirelim anlamadık ki..
Bu kadın tam a. yav he ya. Ulan din din diyerek adamlar %50 oy aldı sen bir para kazanamadın bu kadar çomar varken ülkede bunları kullanamıyorsan onlardan daha geridesin demektir bu kim ki neyi ünlü ayrıca
Bu ve bunun gbi başörtüsü düşmanları hala medeni olamadılar :) farkında degilller ne ederlerse kendilerine ediyorlar :) hyr yani bunu yapmakla cehennemdeki yerin asagıya dgru iniyor havan kime gözelim :))
Dışlamak sayılır mı emin değilim. Kendimi onlardan uzak tutuyorum. Devlet memurları da türbanlı olabildikleri için resmi işlemler dışında akrabalarımla dahi görüşmüyorum.
Saçma evet. Ama gerçekten inanılmaz tepkiliyim. Gördükçe sinir basıyo. Bu tarz şeylerde iyi bir örnek değildim hiçbir zaman o yüzden bir şey diyemem. Haklısın saçma olduğu konusunda.
Görmediğim için sorun yok. Bir de senin siyasi fikirlerini, bundan önce öğrendim. Ya şey. Önce kişiyi tanısam sorun etmem muhtemelen. Ama önce görsem tanımam.
Atatürkçü? Milliyetçi? Ben böyle gözlemledim. Üstelik dinin siyasete alet edilmesi ve bu tarz yalakalıklarda kullanılmasından da hoşnut olmadığın görülüyor.
Ben her tür kavramların birbirine alet edilmesine karşıyım sırf bu yüzden bütün dünyanın hayran olduğu çarşıyı bir Beşiktaş'lı olarak sevmiyorum. Din üzerinden siyasete iğreniyorum. Atatürkçü değilim ama milliyetçiyim dicem oralara hiç girmeyelim 😊
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Açılmak şeytana hizmet etmektir deyip teseddüre giren Niran Ünsal ticari kayıp yaşadım diyerek tekrar açıldı. Görüşleriniz neler?
En İyi Cevaplar