Su kadından o kadar nefret ediyorum ki gurursuzun teki. Vasıfsızın teki. Esi sevgilisi gibi bir tanim kullanmayin lutfen adi ustunde metres. Simdi bana cikipta cocuklu kadina soylenecek sey mi diye laf kalabaligi yapacaklar hic zahmet edip yazmasinlar. Cocugunu kullanarak piyasa olmus birinin gozumde nokta kadar degeri yok. Hele birisine sirf parasi icin yamaman biri yerin dibindedir zaten. Kendini cok yuksekte zannedebilir orasi ayri. Cocugunu ve cok mustakbel acuncuğunu maşa gibi kullanan biri ne yapsa benim gozumde METRES olacak kalacak.
Gerçekten emin isem tabi ki baskın düzenlerim. Sonuçta hiçbir kadın aptal değildir. Sadece aptala yatan kadın vardır. Oda anlamalı ki gizli kapaklı bir iş yapamayacağını. Sonrasında zaten kapının önü :)
para olunca kimse hesap vermiyor, oda sonunu getirmek için basıyorum masıyorum ayaklarına giriyor ama sonunda kaybedeb yine kendi olucak? 90 lı kız acunda 40 üstünde .)
Eski sevgilim telefonlarımı açmıyor, mesajlarıma cevap vermiyordu. Ben de okul için başka şehirdeydim. Atladım otobüse gittim iş yerine bütün esnafa rezil ettim geri döndüm 😄
basarim da Acun başka biriyle evli değil mi bu Acun da bir evlenip bir bosaniyor 70 yaşına geldin artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hadi ordan şeyma yılanbaşı.. İğrenç karı acunun umrunda değil. adamın sezen diye bir sevgilisi var. buda kendi kendine bişeyleri ispat etme çabasında işte zavallı metres👊
En İyi Cevaplar