Arkadaslar kaynanam ve kayinbabam altinlarimin bir kismini vermemsti dugunde... ben yurt disinda yasiyorum esimle esimin tayinden dolayi işimden ve ailemden ayrildim sifir esyam bile yok... neyse annesigilin evlerne gittk tatilimizi degerlendrmeye ogrendmki dort tane kucuk altinimi komsularna borc vermisler ve bunu kaynanam, eşime gizlice soylerken duydum bide bu komsularinin cocuklari surekli bunlarda torunum diye seviyolar cocuga surekli bot vs biseyler aliyolar herneyse:@ bir ara bu komsularinin facesinde fotoda kayinvalidemn bileziklerimi taktigini gordum.. bu kucuk altin olayini duyunca altinlarmi istettim esime kayinvaldem kotu niyetle borc vermedik zaten sen nisanliyken daha farkliydn evlendin degistin dedi oysaki ben neysem oyum sirf acidigim icin kendinsne ütu bile hediye almistim.. durumlari cokta iyi degil diye.. esim zaten her ay 1000 lira yolluyor sinir oluyorum iki tane kardesi var 20 21 yaslarinda kiz erkek evde yatiyolar anca. kayinbabam ickicinin teki hergun iciyor bizde oara yolluyoruz. neyse tartisma buyudu bana ogluma sen yapistin bizmi şey yaptik sanki vs gibi sozler kullandi oysa ben calisiyordum isim harikaydi ve esimin işi yuzunden ismden ayrildim yurt disina geldim ailemide geride biraktim agir laflar soyledi valizinde alin gidin dedi bizi kovdu yani resmen ben kapiyi carptm ciktim esim evde durdu ne konustular bilmiyorum sonra kendi annemgile geldik esim gece agladi altin icin insanlari kirdik falan dedi ama ailesinede baya kizmisti siz niye kızın altinlarrini sormadan baskasna veriyosnz benim borcum varken baskasina veriyosunz falan dedi yani baya kotu oldu durumlar neyse biletimizi erkene alip eve gelecektik esim tutturdu gidelim vedalasalm annemgille boyle gitmek olmaz dedi bende gitmicem gurursuzmuyum kovuldugm yeree gitmem dedim napti etti beni goturdu kayinbabamn elini optm kaynanam yuzume bile bakmadi siz olsaniz ne yaparsnz aslinda eşime cok kirgnm ama belli etmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide ben kaynanamdan cok cektim gelin dedigin kaynanasina gule oynaya gelmeli diyodu bana gelin bohcasi bile yapmadi ! Ne insanlar var ve ben hicbisey demedim cahil insanin yaninda kitap gibi sessiz ol demis mevlana hz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer