Bence hak ediyor kesinlikle. Bu nasıl bir yakışıklılık bu nasıl bir karizmadır ya ben normalde Türk erkek oyuncuları pek beğenmem ama bu adamın her haline hastayım. Kaynak
2016 Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesinde Çağatay Ulusoy da var ne düşünüyorsunuz?
Bence hepsinden kesinlikle daha yakışıklı ama oyunculugu da o kenanlardan falan kötü. fakat ne kadar güzel olurlarsa olsunlar şu sanat dünyasında ot çekmiş hepsi geçen yıllarda yakalanmışlardı. demek ki fazla güzellik falan insan kaldıramıyor heralde.
@LordOfTheKINGS aslonda onden daha cok benziyorum lisedeyken mete diyodu annemler bana o oynadigi dizideki haliyle benim lliseeki halim asiri benziyodu
Burak Özçivit varken bunun seçilmesi yakışıklı kelimesinin ayaklar altına alınması demek
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
burak özçivit dünya standartlarında yakışıklı değil bence seçilmemesi gayet normal o bıyık ve sakalı kesince hiçbi şeyi kalmıyo burağın ve vücut ta yok burakta çağatayda hepsi var burakta çok türk tipi var ama çağatay öyle değil
Burak Özçivitin yağ oranı daha fazla sadece. ve şu an bakılırsa çağatayın fiziği de fotolardaki gibi değil. hem burakta türk tipi var derken neden bunu kötü bişeymiş gibi söyledin? @soran
Türk tipi var derken kötü anlamda demedim yani dünya standartlarında değil mesela çağatay ve kıvanç öyle yüzüne baktığımız zaman biraz yabancıları andırıyolar o yüzden o 2 sinin bu listeye girmesi daha mantıklı zaten kıvanç da daha önceden girmiş bu listeye. burak türkiyedeki yakışıklı erkeklerin arasına girebilir ama dünyada sanmıyorum
@LordOfTheKINGS Çağatay da best model of the turkey de 1. oldu ama best model of the world e katılmadı yaş farkının konumuzla ilgisi yok listeyi hazırlarken aa bu yaşına göre daha iyiymiş diye seçmiyolar ki adamları zaten 6 yaş da fazla değil ben de bu videoyu koyarak sohbete noktayı koyuyorum https://m.youtube.com/watch?v=4Jyx4SeFr_U Amerikalıların gözünden Türk erkekleri yorumlanmış Amerikalılar Çağatay ve Kıvanç'ı beğeniyolar ama Burak'ı beğenmiyolar
yaş farkını şu yüzden söyledim, çağatayın şimdiki haliyle burağım şimdiki halini kıyaslayamazsın ikisini kıyaslamak için burağın 6 yıl önceki haline bakmak gerekir 6 yaş fark da az değil çok değiştiriyo insanı seneler
@LordOfTheKINGS Fazla akilli dayi.. bu soruyu yanlis aglilayacak cok insan olacagini dusunumustum sende bu sazanlardan biri oldun.. Çagatay'i kumral olarak destekliyorum hani hep sarisinlar birinci olur ya bilmem anlatabildim mi
Olsun bisiklet sürsün o da iyidir. boy uzaması genetik zaten liseye başladığımda 155 tim 180 bitirdim 184 üm şimdi de. basket toplasan 6 ay oynamışımdır
En İyi Cevaplar