ABD’de Top Beauty dergisi her sene açıkladığı yakışıklı listesini açıkladı. Dergiye göre Çağatay Ulusoy listeye 6. sıradan giriş yaptı. Ne düşünüyorsunuz? Sizin için yakışıklı olan ünlü erkek hangisi?
Çağatay Ulusoy, dünyanın en yakışıklı 6. erkeği oldu! Yakışıklı denilince aklınıza gelen ünlü kim?
Sen direkt adama sıradan abartıyorlar ya falan deyince baktım sende cirkin deglsin bu adamı bende dünya standardına sokmuyorum ama bu yorum için en az bir model olmak lazım
@Paulando sıradan olduğu için kişiye özel yakışıklıyı seçmiyorlar çünkü dünyanın en yakışıklısını seçiyorlar özel adı üstünde çok tercih eden olmaz belli bir kesimin dikkatini çeker
Cevrede bizede çok yakışıklısın diyorlar da bir yerlerde bahsetme ihtiyacı hissetmiyorum bu kadar konuşabilmek için aynı yoldan geçip bir o kadar olmam lazım
Bende şunu diyorum piyasada o kadar adam var abartılan ama bu adam sırf overrated değil edis gibi bence biz ünlü olmayan erkekler ne kadar yakışıklı olsak da millet ona göre yorum yapıyor mesela ünlü olsak ağızlarının suyu bize akicak çoğunun ebbsbshgd
Ulan g*tü boklu iğrenç kezban topluluğu burdan çağataya laf yapıyor yok bu nasıl girmiş listeye yok bu adamın nesi yakışıklı ulan herif yakışıklı işte yakışıklı uzun boylu kumral her özellik var adam da daha neyini tartışıyorsun sen ulan adama 0 numara saç bile yakışıyor çağataya tipsiz diyen bir insanın Medcezir izleyince kesinlikle düşüncesinin değişeceğini düşünüyorum.
Bak hele bak sen hangi vizyonla millete salliyorsun peki.. Keyfimizin kahyasi misin medcezirde de kiz gibi ak.. Cirkin bulmam ama tartisirim olayi yok tipinin.. ozgunluk yok. yola cikip cagataya benzeyen onlarca erkek bulurum. burak ozcivitte oyle mesela.
Ahahaha g*tümle gulerim ben buna neymiş yola çıkıp çağataya benzeyen 10 tane erkek bulurmuş sen varya bulsan bulsan babayı bulursun. Neymis yola 10 tane bulcakmis ona bakarsan bende yola çıktığımda senden milyonlarca görüyorum o ne olcak.
Beni nerede gordun Şu an ilkokul cocugu gibi asil sen oylesin cevabin asiri cins sdsd Cagataydan daha yakisiklisini da bulduk cok sukur (allahim tekrar sukur) sdsd
Yahu o kadar merak ediyorum ki, bunları kim seçip oymuyor? Kafalarına göre bir liste belirleyip dünyanın EN diyorlar, lan bizim semtte bile bunu bozacak onlarca delikanlı var.
@mysoulsad hercaideki adamı amerikalı kızlara gösterdim. Vampir dizisinde oynasın vampirlere benziyor ve çok çirkin diyorlar...😂 Hiçbirisi beğenmedi...
Beni bile 2 dizide başrol oynat. Üstüme şık bikaö takım elbise çekiyim o reklamla instagramda takipçim rahat 10 milyona vurur. Hemen "aaayyy çok tatlıııııı" demeye başlarlar. 🤣🤣
Türk kızının güzellik algısı bu kadar. Üstüne, neyi neden beğendiğini kendisi de bilmiyor...😂
Ulan mal erkekte sarisinliktan ozellikle renkli gozden nefret ederim. ben ne yaparsa yapsin yakisli mi ona bakarim. her sey yakisiyor... arda kural zaten tartismaya kapali
En İyi Cevaplar