Ünlü çiftin yıllardır ha boşandılar ha boşanacaklar haberleri gündemden düşmez malumunuz. Artık telekineziyle mi başka bir şey mi dersiniz sonunda boşanma kararı almışlar. Birçok insan Demet Akalın'dan ayrılıp Demet Şener ile evlendiği için ünlü basketbolcuya kızmıştı zamanında. Boşanma haberlerinin ardından da insanlar ikiye bölündü. Bir kısım, kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edilemez diyor; diğer kısım ise 2 çocuklu, birbirine yakışan bu çift için üzgün.
Siz ne dersiniz? İlahi adalet mi yoksa her ayrılık gibi burukluk hissettiniz mi?
Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın boşanmasına ilahi adalet mi diyorsunuz yoksa yazık olmuş mu?
Bunda ilahi adalet gibi bir durum olamaz demet akalin sevgilisiydi olmadi kismet degilmis ama kismeti demet sener ileymis iki cocuklari oldu resmi ve dini nikahli asıl karisi nasil kiyasliyorsunuz hala anlamiyorum ne sacma demek kismetlerinde ikisininde baskasi varmis ki oylede oldu demt akalinda evlendi sanirim cocugu var onunda.. eee? gercek hayatta da hep boyle dedikodular pesindesiniz yazik ya isiniz gucunuz yok
Geçenlerde bu haberi yalanlamışlardı bir ay kadar oluyor herhalde. Demek ki doğruymuş, ne diyeyim. Brangelina çifti ve bunlar gibi uzun süreli evli olanlar boşanınca ünlülerin yaşadığı hayatın hayat olmadığnı fark ediyor insan.
İlahi adalet olması için Demet Şenerin terketmesi lazım ama burada karşılıklı oturup, konuşulup ayrılma durumu var. Yani ilahi adalet durumu yok. Şahsi yorumum ise ortada iki çocuk var ve çocuklar anne babaya bağlılar, hassas dönemlerin de bu ayrılık psikolojik olarak çok hasar verebilir, zira ayrılıkta çift için öyle, insanların bakış açılarına bakarsak ta ülkem malesef kızlı erkekli adam olmaz !
Varos? Hep bir asaglama hep bir sklasyon yorumlarin var. Spor ile yuz aki oldugu maglum olup kisilik ve karakter analizini bilmediginiz kisiyi ovup diger bir kisiyi yermeniz anlamsiz
@LilithTohumu Demet Akalın varoştur, tavırları, kıroluğu, bundan gocunmaması, girdiği saçma salak tripler, görgüsüzlük falan gırla kendisinde.
İbrahim Kutluay'ın şahsi yaşamı hiçbirimizi zerre kadar ilgilendirmez. Kendisi her daim işine saygılı, düzgün davranan, efendi bir adam olmuştur. Bu kendisini saygın biri yapmak için gayet yeterlidir.
Ne olduğunu herkesin bildiği bir görgüsüzü savunmak adına da şu adama 'Sonuçta bilmiyoruz belki şerefsizin teki' diye sataşmak anlamsız.
+1.. Tam da yazacaklarımı yazmışsınız, bu yüzden tekrarlamaya gerek yok ve katılıyorum Demet Akalın tam bir varoştur, Demet Şener'le kıyaslanması bile abes.
Moderasyonda denk geldiğim kadarıyla en akılcı görüşler hep sizden geliyor. Belirtmeden geçmek istemedim, olayları değerlendirirken yaşınızdan beklenmeyecek bir olgunlukta ve farkındalıktasınız tebrik ederim. :)
Kesinlikle. İbrahim Kutluay sadece sporculuğuyla değil diğer sporcuların aksine efendiliği ve sansasyondan uzak yaşam tarzı ile de göz dolduran bir kişi.
@Freyja88 İlâhi adalete inanmayanlardansınız o halde. Peki evlenmenize saatler kala bütün hazırlıklar yapılmış halde canından çok sevdiğiniz adam sizi bir adaşınız için terketse napardınız? Ben akalın'ın egosundan görgüsüzlüğünden nefret ediyorum. Milleti zorla şarkılarını bir numara yaptırmaya çalışan bir zavallı ama eğri oturup doğru konuşmak lazım Şener'in ilk vukuatı değildi evli erkeklerle ilişkileri çoktu sadece kutluay'ı nikah masasına oturtabildi, iki çocuğu olması evveliyatını değiştirmez !
@Bollywood_9 İlahi adalet diye birşey yok, ki ne demişler, geç gelen adalet adalet değildir, kaç sene oldu bu ikisi evleneli, buna bağlamak saçma, muhtemelen evlilikleri yürümüyor artık.
bir de şunu anlamıyorum, ikili bir ilişkiyi bitiren kadın niye suçlu oluyor, Demet Şener'e 'Yuva yıkan kadın' ayağı çekiliyor da, kendisinin gelişiyle o yuva yıkılıyorsa (ki bence iyi olmuş) kadının bir kabahati yoktur.
Demet Şener'in evveliyatının da konuyla alakası yok, 'Bu zaten hep evli erkeklerle uğraşıyor' diye sataşmak anlamsız, ki İbrahim Kutluay ile tanıştığında yaşı 23 falanmış baktım, kaç evli erkekle ilişkisi olacak, ne kadarından kim haberdar?
Sözün özü, bu Demet Akalın savunma merakı, şu mantıksız 'Ama yuvası yıkıldı, ama sevioduaa' tabusundan ibaret.
@Bollywood_9 Hiçbir şey yapmazdım, beni terkeden insan zaten bana layık olmayan biridir, geri almak için kılımı bile kıpırdatmam ben de yoluma bakarım. Sonradan pişman olmaktansa nikah öncesi terkedilmek daha iyi.
Suçlu olarak kadını görüyorsunuz ama hayatında biri olduğu halde başka kadınlarla düşüp kalkmaya utanmayan erkeği neden suçlamıyorsunuz onu anlamıyorum. Aldatan erkeğe değil ama sadece yuva yıkan kadına işleyen adalet mi ilahi, güldürmeyin beni. Bu tür bir adalet ilahi olamaz. Herşeyi de ilahiyata bağlamayın.
Kişi kendinden bilirmiş işi son cümleni asıl ben senin için düşünüyorum kadın yuva yıktı evli erkeklerle beraber olduğunu magazin dünyası biliyor bir kaçtanesinde yakalandı tatil yerinde zaten SEN ZATEN KENDİN ADALETLİ DEĞİLSİN ADALETE İNANMAMAN ÇOK NORMAL
@Bollywood_9 Kimseyi sevdiğim falan yok. Kadının canını yakan kuyruk sallayana giden Kutluay'dır. Madem Akalın'ı seviyordu gitmeseydi başka kadına, gittiğine göre zaten birbirlerine uygun bir çift değillermiş, neyi savunuyorsunuz ki hala.
@Bollywood_9 Bana sorarsan sen objektif değilsin, tavırlarından en az Demet Akalın kadar varoş olduğun belli oluyor.
Demet Şener'in kimle ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez, adam kendisiyle ilgilenmiş ve Demet Akalın'ı bırakmış bu uğurda 'Ay olmaz ben çok prensipliyim' mi diyecekti yani ne sanıyorsunuz bu işleri?
Demet Akalın'ın canı yanmışmış, bu ağlaklıktan ve mağdur kompleksinden başka birşey değil, kimse Demet Akalın'ın veya bir başkasının duygularının mesulü değil.
@Freyja88 şeytan kadınların erkekleri baştan çıkardığını sen de ben de biliyoruz kutluay suçsuz demiyorum ama hemcinsinin sinsiliği acı verici bir durum
Varoş olim sorun değil ama sen yazdıklarınla normal değilsin Yeminle. Çünkü eleştirdiğin şeyi kendin yapıyorsun, şener'in yaptığı kimseyi ilgilendirmiyorsa o zaman akalın'ın varoşluğu da seni ilgilendirmez
@Bollywood_9 Dediğiniz de doğru ama erkeklerin hormonlarını kontrol etmedeki başarısızlığının suçunu kadınların üzerine atmayalım lütfen. Kadınlar şeytan olabilir ama şeytana uyup uymamak da erkeklerin elinde :)
@Freyja88 Diyorum ya objektik değilsiniz şener'i korucaksınız illa. İnsanın başına gelince anlar ben Akalın'ı da sevmiyorum evli de değilim ama bu olayı çok iyi hatırlıyorum evli erkekler arasında bir Kutluay'ı nikah masasına oturtabildi. Madem adam ahlaksız o zaman o deseydi nişanlısın doğru değil yaptığın belli ki kuyruk sallamış çünkü bu olay olmadan yani düğüne ramak kala Akalın'dan ayrılmadan bir sene öncesinde zaten dedikodular çıkıyordu şener yalanlıyordu meğersem doğruymuş. Sence şimdi niye 4 senedir yine her zaman ki gibi yalanladı boşanma falan yok aldatma yok biz birbirimizi çok seviyoruz nerden çıkartıyorsunuz diyordu canlı telefona bağlanıp sence neden saklıyordu? Çünkü bu adamla zaten ilişkiye başlarken suçluydu
Senin aklının ermediği işlere karışma bence ! Adamı kaptı yunana kaçtı sonra iyi aile pozları vermeye başladı. Ondan önce ki hayatına bak bence ! Erdal acar'la aynı şeyi yapıcaktı olmadı çünkü erdal emel'i seçti sasece sala Kutluay'ı kafesleyebildi. Kötü insan ol herşeyi yap sonra kötülüğü yaptıktan sonra Tamam kazandım aldım istediğimi artık iyi birini oynamaya başlayabilirim hangi mantığa uyar. Bişey bilmiyor görmüyorsun bir sus ALLAH aşkına sana cvp vermek için harcadığım saniyelere yazık Daha cvp vermem
@Bollywood_9 Kadının hayatından sana ne asıl? Kimse kadının mükemmel insan olduğunu söylemiyor, ama 'Bilmem kimi kafesleyecekti' diye kendisine çamur atma peşindeki birinden daha düzgün bir insan olduğuna bahse girerim.
Hayatta ilişkilerden ve etiketten daha önemli şeyler de var, kezbanlar anlamaz ya neyse. Cevap vermek için harcadığı saniyelere yazıkmış, okurken harcadığım saliselerin hesabını sen verebilecek misin?
10 seneyi aşmış bir evlilik var ortada, 'Ama o adam evlenücüktüüee, zaten kafeslicek adam arıoduaa' modunda kadına çamur atıyorsun.
Hiç görmediğiniz, tanımadığınız insanlar hakkında kezban kezban konuşmayın. İbrahim Kutluay'ın da zerre kadar pişman olduğunu sanmam Demet Akalın denen varoşu şutladığı için.
Sen bana kezban deme hakkını nerden alıyorsun? Beni tanıyor musun görüyor musun? Yine tezatlık her yazında olduğu gibi. Asıl senin demet akalın'ın hayatından sana ne de kadına varış diyorsun (ki desen de zerre umrumda değildi ben de hoşlanmıyorum ama şener'in avukatlığını yaparsan işler değişir) zoruna mı gitti cahil laftan anlasaydı cahil olmazdı zaten belli ki şener'in erkek versiyonusun onun kadar hadsiz gurursuz sinsi suçlu ve tüzsüz hadi uza !!!
@Bollywood_9 Ettiğin laflar ve gösterdiğin tavra benim söylediğim şey. Anlamıyorsun herhal. Demet Şener ile direkt bir konuyu tartışsam, onun hakkında da fikir beyan ederim. Bunu anlamayıp ayırd edemiyorsan gelip burda kafanın basmadığı işlerle uğraşma bana sorarsan.
Normalde siktirgitlan da derim de, henüz hakkaten salak mısın yoksa gıcıklığına mı yapıyorsun çözemedim.
Pesssss benim diyeceklerimi öncelik yapıp bana diyorsun gerçekten normal değilsin sen. Ayrıca sinsilipin burdan belli beni sinirlendirip hakaret etmem için zorluyorsun ama asıl sen değil ben kendimi tutuyorum. Demet şener gibi ahlaksız bir eşin olması dileğiyle bu kadar sevğyorsan onun gibi eşin olsun inşâ'ALLAH 🙏🏼
@Bollywood_9 Senin gibi birine on kere tercih edeceğim kesin. Kendinizi o kadar doğru ve ahlaklı sanıyorsunuz ki, ne kadar gülünç olduğunuzun farkında bile olamıyorsunuz.
İşte bunlar hep birileriyle rekabet etme durumunda hemen ekarte olacağının bilinciyle gelen kompleksler. 'O ahlaksız, bu böyle bu şöyle, beni seçin benii' mantığı gerçek hayatta sökmüyor.
Ya bir git ALLAH aşkına kişi kendinden bilirmiş işi benim sana söylicemi öncelik yapıp diyorsun şener gibi sinsisin işte bir deüste çıkma çabaları https://i.hizliresim.com/pXgq3r.jpg
@Bollywood_9 Ben de diyorum ki kadın kuyruk sallamış ok ama adam da akıllı olsaymış, o kuyruğa cevap verip peşinden giden adamda da o kadından (D. Şener) çok daha fazla suç var. Kutluay evliliğe uygun adam gibi adam değilmiş demek ki.
Ben kimseyi savunmuyorum ama siz de sadece Şener'i linç etmeyi bırakın lütfen, olaya objektif bakmak lazım. Benim fikrim bu. Neyse konuyu uzatmayalım olan olmuş giden gitmiş, sonuçta onların hayatı, perde arkasında olup da bu olaylara neden olan problemleri hiçbirimiz bilemeyiz ve aslına bakarsanız bunları bilmeden de kimseyi yargılamaya hakkımız olamaz. İyi günler diliyorum.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
130
Cevap
98
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir zamanlar pek meşhur olan, pek çok erkeği güzelliğiyle kendine hayran bıraktıran Demet Şener'e bak. Aşık olunacak bir tarafı kalmamış. Halbuki İbrahim Kutluay daha 20li yaşlarda gibi duruyor. Elbette boşanırlar. Kutluay çok geçmez daha güzelini bulur. Ama Demet Şener daha yakışıklısını bulamaz. Kadınlar, ayağınızı denk alın. Bakınız güzelliğiniz pek uzun sürmüyor, gidiyor. Güzelliğinizle övünmeyin. Hiçbir erkeği kaşının, gözünün güzelliğinden ötürü tercih etmeyin. Zamanı gelir, beğenmediğiniz erkeklerden çirkin hallere düşersiniz.
İnsanların hayatı banane kendi hayatıma bakarım kimse beni ilgilendirmez ne tanırım neden görmedim insanların iç dünyasını bilemezsin herşey fotoğrafta görüldüğü gibi değildir. Çocuklara çok yazık olmuş çünkü hep mutsuz olacaklar. Hep ailesini bir arada isteyip istekleri artık hiç olmayacak artık hayal edecekler mutlu günlerini. Ondan sonra hayalleri gerçek olmadıklarını anlayınca ilk hayal kırklarını yaşayacaklar ben anneye babaya değil arada kalan çocuklara üzülürüm.
Oncelikle demet akalin oyke herkesin anlasabilecegi bir kadin degil degisik bir insan sonrasinda adam zaten diger demetle evlenmis mutlu olmus yillarca ikide cocuk yapmislar daha ne olsun yani o dedigin uzerine mutluluk kurulmama olayi bence ilk bir iki yilda ayrilmis olsalardi gecerli olurdu ancak
Ilahi adalet derim. Çünkü demet akalin, ibrahim k. A cok asikti ve ondan ayrilacağini hiç aklina bile getirmemiş olmali ki, ayriliktan bir süre sonra, bir programda hastanede yattığini ve bu ayrilik yüzünden 15 gün psikolojik tedavi gördüğünü anlatti. :(( bunu anlatirken bile uzgundu. Demer Şener den ne gibi bir farki var Demet Akalin in? Belki biraz daha deli dolu o kadar...:)
Asıl soruyu ben soruyorum.. Başkalarının ( ünlü veya tanınmış insanlar ) özel hayatlarını gündelik konu yapıp, yoruma dayalı göz önüne serme hakkını bize kim veriyor?
Demet Akalin'dan ayrildigi icin gidip afrika kıtasını doyurmalı, oylesine guzel kurtarmisti zamaninda paçayı :D Evlenmeyin diye bosuna demiyoruz her evliligin sonu ayni. Kiminde imza devam ediyor sadece :D
Valla çok istikrarli bir çift uyumlu ama Demet Akalın'ın ne diyeceğini merak ettim doğrusu. Eğer hala tavirliysa oh olmuş derim ama değilse bana ne derim.
Her ikisinide sevmem zaten. O yüzden benim açımdan bir sıkıntı yok. Ayrıca ilahi adalet mi değil mi bunu ben bilemem. Herkes yaptığını çeker der geçerim. Ben sadece arada olan çocuklara üzülüyorum.
Yakisiyolardi zamanla askta iliskilerde eskiyor. Hayatta en onemli sey yalniz syakts kalmayi bilmektir bunu bileni ne hayat ne insanlar ne bugibi durumlar yikamaz
Demet şeneri oldum olası sevmiyorum. Demet akalının Ahı tutmuştur. Ozamanlar bir deri bir kemik kalmıştı, kendisini hiç doğrultamadı ve unutması uzun zaman aldı. Biz buna Karma döngüsü diyoruz😂😂
Size ne ya insanların hayatından. Şu şeylere yorduğunuz kafayı bilime yorsaniz uzaya çıkmıştık. Günün sorusu olmuş bir de. Maksat yararcılık yerine hit olmamalı.
ünlü olmak kötü evlilik hayatın olmuyo yürümüyor hep göz önündesin bide bizim insanımız şöhreti kaldıramıyo yazık olmuş çocuklarda var keşke ayrılmasalardı..
@Ragnar_Lodbrok Anca engellersin anormalsın sen 😃 Hahahaaa zoruna giden sensin VALLAHİ inanılmaz bir adamsın kendi yaptığın şeyleri karşındakinde görüyorsun bir git yaaa engellHahahaaa zoruna giden sensin VALLAHİ inanılmaz bir adamsın kendin yaptığın şeyleri karşındakinde görüyorsun bir git yaaa normal değilsin tedaviye cidden ihtiyacın var !
Ayrilacaklarini duymamistim. Ama evet bana kalirsa ilahi adalettir. Demet seneri hic sevmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yuva yıkanın yuvası olmuyor. demet akalın'ı sevmem ama tam evlilik arifesindeyken ibrahim kutluay demet değişikliği yapmıştı. ne denir ki ilahi adalet işte...
Louis CK'in boşanma hakkında iyi bir lafı vardı. 'Boşanınca daha iyi bir ebeveyn olursunuz. Ebeveynliğin en büyük sorunu hergün yapılmak zorunda kalınmasıdır, bunu her gün iyi bir şekilde yürütmeniz mümkün değildir, ama haftanın yarısında kim iyi bir baba olamaz ki? Eski eşimle senelerce evli kaldık, ama boşandıktan sonra uyumlu olduk. Ve ben sorumlu, çocuğunu dinleyen ve onunla iyi iletişim kuran bir babayım. Sebebi ne biliyor musunuz? Çünkü bu çocuklara güle güle diyip düzenli olarak kendi halime bırakılıyor olmam' gibisinden.
Sanki hep beraber olsalar her gün çok ilgileniyor, çok iyi ebeveynlik yapıyor insanlar.
Ki ben herşeyin çocukların etrafında dönmesi fikrine de sıcak bakmıyorum. Belli bir takvim oluştururlar ve gayet düzen içinde hayatları devam eder.
Çocuk da bir zahmet herşeyin kendisinin etrafında dönmediğini bilir.
Gergin bir evlilikte de çocuklar zarar görüyor, hatta boşanmış çocuklardan daha büyük zarar görüyorlar.
En İyi Cevaplar