Eyşanı seviyorum.. Ama bana çok genç kız işi geliyor. Çok tatlı bir sinsiliği var, herkesin farkında safımın.. Hani bir de bütün kızlar twitterda eyşan filan yazıyorlar ya yeni moda isimlerinin yerine yeni moda.. Öyle tehlikeli kadın olmaz..
Ben Selmayı seviyorum..:)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ben de severim onu :D eyşana da nötr gibiyim ne seviyorum ne sevmiyorum :D
Ben soğudum eyşandan.. Herkes sinsi, tehlikeli, zeki diyor.. Ama herkes bunların farkında, o yüzden diteniliyor:D kendine bağladığı da, sapık cengizle saf ömer.. Bir tarafta da ramiz karaeskiyle kenan birkanı birbirime düşürebilicek kadar zeki, kimseye belli etmicek kadar akıllı, Yıllarca öyle bir adamın kadını olabilicek kadar tehlikeli bir kadın var.. Ki, ben ramize aşık olurdum, ömrümce de öyle erkeklerin sevgilisi oldum, öyle erkekler bağlandı, öyle erkekleri sevdim, öylesine aşık oldum.
Hem karakterimi daha çok benzettiğim için, Hem daha çok saygı duyduğum için, Hem yufka yüreğine rağmen çok ama çok tehlikeli olduğu için, Ne olduğu asla tahmin edilemediği için.. Gerçek bir kadın olduğu için, bence Selma.
Tabi ki kıyaslarsak selma. Eyşan abartılıyo o kadar da tehlikeli bir kadın değil bence. Cengiz garibim aşık da o yüzden onun yanında güçsüz adam imajı çiziyo yoksa ohho öttürür eyşanı :D ömer de dediğin gibi saftirikti zaten. Onun yanında herkes tehlikeli kalır :D
Şu Cansu Dere nasıl bir kadın arkadaş ya. Aşırı güzel geliyor bana. Neyse asıl konuya gelirsek abi Türkiye de izlenebilecek sayılı dizilerden ki benim en sevdiğim ve izlediğim tek Türk dizisidir.
Kardeşin var mı bilmiyorum ama olabilir senin görüşün farklı demek. Şu anda benim kardeşim de dizideki yaşlarda baharın cocuk oldugu yaşlarda yani. Ve kardeşim ağır hastalıklar ameliyatlar geçirdi falan o hastalık zamanlarını yasayan biri olarak ben hak veriyorum. Benim için en değerli şey kardeşim. Evet ömer masumdu ama o durumda olsam kardeşimden daha değerli olmaz
Olabilir düşünce tarzımız farklı demek ki. Ben de tabiki normalde kimseye böyle kötü bir şey yapmam yazdıklarımdan bu anlaşılmasın. Ama bu dizideki durumda ya kardeşini ya ömeri seçecekti. Böyle bir seçim yapmak zorunda kalsam kardeşimi seçerim anlamında yazıyorum bunları
En İyi Cevaplar