AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
ben tv rejisinde çok bulundum. daha bunlar ne ki.. orada öyle muhabbetler, öyle fırıldaklar dönüyor ki anlatmak mümkün değil.
Ortada kadrajlik bir meme varsa kapitalizm bunu kaçırmaz. Tartışılması gereken ab seviyesi değil kapitalist sistemdir.
AB seviyesine ulaşması ile ne alakası var? Niye bu kadar sürpriz oluyor ki bu tür programlarda vuku bulan seviyesiz haberler? Şaka gibisiniz!
Ezgi mıy mıyının sunucu olduğu bir programda kızı yaşındaki kadından çocuğu olan bir insanın programı Nasıl olur anca bu kadar kalitesiz Nur Tuba Algül Nihal Can'dan bunlar kaliteli isimler mi AB'de zirveye sahip olur rezillikleriyle Türkiye
Bak bunun cevabı şudur kısaca ülkede abaza çok nasıl ilgi çekeriz memeler kesin çözüm sonra halka sorarlar ab gibi değiliz ab deki kızlar meme açıyor sevişiyor yatıyor eee türkiyede elin kezbanının götü boktu vermem tribini çekiyoruza döner
İzlerken ağzının suyu akan izleyicinin, "memeleri kadraja al" diyen televizyoncusu... Ne denir ki
Çok çirkin ucuz birsey
Gerçekten bozuldu ortalık.
ulan bunlar yahudi destekli olduğunu düşündüğüm için kanalı sildim izlemiyoruz evde
Ulan kızda meme olsa anlıycam, reji de amma abazanmış.
Bu aralar Acun gündemden düşmüyor zaten. Önce metresi, şimdi de bu.
Öyle ki sesin bilinçli olarak verildiğini düşünüyorum.
ensar vakfında tecavüze uğrayan çocuklar sayesinde yeni osmanlı olacağımız kesin
Keske osmanli olsak bence daha kotu olacahiz
ıyyy kusacam.. reyting için yapmayacakları şey yok namussuzlar
Aynı tv kanalları akşamleyin taciz'den tecavüzden yakınırlar. Ama meme'yi kadraja alırken sorun yok.
O gitsin ancak öykünün memelerini kadraja alsın.. İnsanların vücutları üzerinden prim yapmak.. Yazık!
Acun Ilıcalı nın kanalındaki programdan da bu beklenir zaten avamlık rezillik ve düşüklük
Baska ne gordun var mı baska biseyki
Acun işlerinin hepsi seviyesiz. Acun firarda programında neler neler yapıyordu bu adam. Televizyonunda aynı yoldan devam ediyor.
Bu ülkemizin sorunu değil. Avrupa ülkelerinde bu durum böyle ama izlemeyin sizde..
yayın akışı veya program içeriği ile ilgili eleştirim yok ister izler ister izlemeyiz ama terbiye terbiyedir ahlak her yerdedir konu bu
Bütün ülkenin sorunu survıvor olursa adam da her istediğini yapar kimse kusura bakmasın..
Rejinin hep kullandığı sözlerden biri olabilir, bizim kalıpçılıkta da memeleri ve yolluğu açıyorum falan derler. Memeler malzemenin girmesi için olan kısımdır, Yolluk ise malzemenin geçtiği yoldur. 😐
Oha yaa ne oyunlar dönüyor perde arkasındada haberimiz yok bizede hep normalmiş gibi izletiyolar İşte yazık gerçekten halimize izlediklerimize özendiklerimize yaptıklarımıza
Birinciler bike belli belji
Yahu hersey tamam da bunu her kanal her zaman yapıyor ve herkeste biliyordu frikik vs çekmek yani. O zamanlar sesi canlı yanında duyulmadı diye mi ses çıkarmadınız. Televizyon böyle bunu her reji diyor
Acun zamanin pavyoncusu zaten. bir kanal aldi kerane gibi oldu
Yuh be. İğrenç. İğrendim. Resmen kadının üzerinden prim
Nasıl terbiyesizlik zaten kadraja almasına gerek yok ortada zaten
Bosuna kimse kizmasin bu insanlari bu hale getiren biz olduk.
Olay çirkin ama komik olmuş. Kadın için de utanç verici...
Ama AB ile ne alakası var anlamadım?
abaza bir dallamanın rahatlığı ve bu rahatlıktan rahatsız olmayıp gülen bir yarışmacı. anlaşılan herkes rahat mokokoya devam
Açlığını Çektiğimiz Tek Şey Ülkecek
#SexsAfrikasıTürkiye
Biraz daha bağırsaymış yandaki stüdyolarda çalışanlarda duyacakmış
Buda fena olmuş iki kere tekrarlıyor ya meme hastası
Zaten ya turkiyede herşey reyting için yapıldığı için o televizyon programlarını izlemeyin gitsin
yazık ne diyeyim kız şarkı yarışmasına geliyor. rejiden söylenen laf. reytingleri g*tlerine girdiğinde de kadraj'a alsınlar
e yani başka bişey beklenmezdi zaten, bugün böyle diyen yarın kızın altınıda çek der.
Bu ülke kendisi için yararlı olacak kişileri toprağa gömmüş her türlü kötülüğü yapabilecek piyonları da el üstünde tutan c. ahil insanların olşturdğu saç. ma sapan bir memlekettir.
soruya cevaptansa sana soru sormak isterim şıklar a ve b bu ab dekiler meme açan meme açılsın diye bekleyen açılmayanı memeden saymayan kişilermi a hayır b rezillik asıl bu düşüncede olmakmı. saygılar
Kizda duyuyo memelerini kapatiyo hehehe komikmis olay normal bence bu buzdaginin görünen kismi tv dünyasında neler neler dönüyor bu ne ki? Bu yüzden uzun bir zamandir tv izlemiyorum nefret ediyorum
Ülke berbat durumda zaten asıl rezillik kızların açık giyinmesi değil erkeklerin yaptığı sapıklıklar yine Türkiye yine rezillik bu sefer canlı yayında yazık!!!
acunu hemen el atması gerek belkide bilerek yapıldı
demek ki normalde yapılıyor
Baban anayın herekesini kadraja alsın diyeymiş ya:/
Elemeleri geçtiğim halde son anda vazgeçmiş şimdi iyi ki gitmedim dedim
Iyi yapmissin
lut kavmi seviyesine ulaştığımızı gösteriyor allah sonumuzu hayır etsin
"Hocam memeleri alalım. Kadraja memeleri alalım" diyor resmen. Terbiyesiz.
Gercekten rezıl bır ulkedeyız sadece adamın soylemesıde degııl evet bunlar prım yapıor bu musluman ulkesınde yazıklar olsun
Kasıtlı yapılmış gibi bir şey geldi bana yoksa dizilerde onca öpüşen oyuncuları görüntülemekte ayrı bir olay olmalı. :DDD
Memeler konumu gereği kadraja girer zaten sık sık. bence biz popoya zoom konusunda dünya standartlarının üzerindeyiz
o değilde bu kız memeler denince akla gelecek ya tuhaf duyguuu. 😊😊😊 . Olur böyle hatalar belki yanlışlıkla yapıldı belki doğrulukla bilemeyizz.
Hastaneler öyle gelişti ki artık herkes karı kız bakmaya hastanelere gidiyor diyen kişinin kanalı da böyle olur doğal
İste kameraya gulucukler sacan unlulerdede durum ayni kayiti kapattinmi karsisindakini iplemeyenlerle dolu bu ulke bizde onlarin arkasindan deli dana gibi bagiralim bu yasananda bunun guzel bir ornegi
Böyle halka böyle kanal işte. konuşmayı bilmeyen adam bu ülkede medya devi olup trilyonluk oldu. boşbeleş insanlar ile boşbeleş işlerle saygı görüyor fenamı.
O memeleri kadraja almak istemek gerçek bir yönetmenlik becerisi.
Buradaki rezalet, sesin reji dışına ulaşmış olması. Onun dışında bir anormallik yok.
@IamBarney hahaha adam bana anadolu çomarı dedi. Duyacağım en son hakareti de duydum
aynen katılıyorum > eksilemişler? haha bizim millet çok cahil gerçekten. İzledikleri aşk filmlerinde öpüşünde reytingimiz artsın diye seslenen kişiler de yönetmen reji vesaire kişiler !! Ama o dizileri keyfle izliyorlar. herşey gerçekmiş gibi.
İnsanlar gerçeklere neden bu kadar uzak. Yani erkekler kadın göğüslerini sever bu yaradılışdan kaynaklı bir durum. Ve ticaret yapan insanlar da diğer insabların zaaflarını kullanarak para kazanır. Her şey bu kadar basitken neden bu kabullenememe?
@Mirza_Setau-00 dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar
Doğru yorum, neden eksi almış bu kadar anlayamadım.
Bu yönetmenlik becerisidir katılıyorum rejinin yanlışıdır buna da eyvallah. Ama ortada insan bedeni üzerinden reyting alma çabası var kadın bedeni üzerinden pazar kurma çabası var bunu görmüyor olman da senin hayatı okuma ve algılamandaki eksikliğindir.
Her şey bu kadar normalleşti mi yahu? Şok içindeyim şu cevaba şu yorumlara da bir bakın utanma duygusundan arınmışsınız sanırım hayretler içerisindeyim şimdi ayrı bir soruda empati kurmanızı istesem yakınlarınız ve sevdikleriniz için hepiniz höyt diye ahkam kesmeye bayılırsınız.
@TheTuna @lamBarney @Mirza_Setau-00 @bekaröğrenci @Maldini22
Soran kişi benim demek istedğimi anlamadın sanırım.
@Maldini22 ben seni anladım ama ahlaksızlığa yönetmenlik becerisi demek süregelmiş bir yanlışı desteklemek bence (bence) başlı başına kişilik hatası. Ahlaklı yönetmen olmak vardı!!
Çok pardon da kişiliğim hakkında nasıl böyle bir yorumda bulunablyrsun hangi cürretle? ! Yönetmenin becerisidr evet çünkü bu var olan bir şey kapitalist düzende. Bu düzeni savndğm anlamına mı gelyr bu? Demek istedğmi kavramaya çalışmalsn önce ön yargından kurtulup. Ben kadın bedeninin pazar için kullanlmasna karşı oldğmu belrtmşm zaten ne s. açmaladğnı anlayamyrm. Bana haksızlık yapyrsun şu anda.
@Maldini22 Bunu beceri olarak görmeniz kapitalist düzene olumlu sıfat yerleştirdiğinizi göstermiyor mu
yapılan işin vicdani boyutunu ya da ahlaki boyutunu düşünerekten söylemedm. iş olarak gördğnde tv programnı daha fazla izletmekse tv deki yönetmenin işi bu bir beceridr. Bunun ahlaki ya da insani boyutu farklı bir trtşma konusdr fikrmce. ve ben bu sistemi sevmyrm haberin ola.
@Maldini22 neyin ekranda satacağını bilmek beceri değil ahlaksızlıktır beceri değildir son cümlem budur size de mutluluklar.
Kafan almıyor demek istedğmi k. bakma seviyen bu kadar çnkü hor görmek istemyrm seni. Tane tane söylyrm tekrardan. Bir adam por. no filmi çeker ve gerçekten harika bir filmdir bu. beceri gerektrr sonçta. Ama ahlaki midir? hayır. demek istedğm bu. bassı lütfen kalın kafan.
Kız zaten oraya memelerini göstermeye gelmiş bariz bir şekilde ashsj
Televizyon sizi görmek istediği şekilde şeyler gösterir.
Evet imanimizi kaybede kaybede ab ye ulaşırız. Zaten onlar da bunu istiyordu oldu değil mi?
O açarken hicbir sıkıntı yok zaten oraya sergilemeye çıkmış hoşuna gitmiştir kızın unlu oldu aha :D
bütün rejilerde böyle bir muhabbet döndüğünü bilmeyen salaktır zaten adamlar pot kırmış sadece
Milleti azdiriyolar sonra niye tecavuz olaylari cogaldi
Dogru yorum
Bilinçaltının istem dışı dışa vurumu. Yönetmene sorsak rejinin duymasınıda istemezdi.
reyting odakli tv zihniyetinde normal boyle seyler su an bile bahsetmekle reklamini yapiyosunuz farknda olmadan
Bunu sadece Acun yapmıyor. Bunun doğru olduğunu savunmuyorum ama diğerlerinin de rejisi sesi açık bıraksa kim bilir neler duyarız
Yine akıllara aynı soru gelir...
"Hırsızın hiç mi suçu yok."
Sorduğun soru da bu yüzden çok saçma. Sen öyle giyinirsen her yerini kadraja alırlar.
reyting için televizyon sektörü bu memleketin a. n. a. s. ı. n. ı. mikti bumu kafana takıldı :) AB nin oyunları sayesinde türkiye dinden imandan çıktı AB liden daha çok AB li oldu :)