Günde 7 bin kalori.. sadece hamburger. Himm ben mi bu işi yanlış yapıyorum nedir... Biz bir gofret bile yiyemez iken bu şekilde beslenerek bu forma ulaşmak mantıklı gelse de siz ne düşünüyorsunuz?

YAA BU YALANI KIM UYDURUYOR, Hamburgerciler reklammi yapmis?
Bu adam nerdeyse Vegan, yani et yerine salata tercih eden birisi, zaten büyüdügü yasadigi kaliforniya vegan yasayasan insanlar icin bir cennet.
Bu vücuda ulasmak icin profesyonel yardimla hergün saatlerce antrenman ve HAMBURGER degil, et olarak tavuk gögsü ve bol sebze meyve ve proteinle beslendi.
Bizim SAHTEKAR Türkiye Medyasi bir sensasyon yalan atiyor, ardindan diger yalanci medya ayni sekilde devam ediyor..
Kendi röportajinin kaynagini bizede sunarmisin?
Bunlar hormonlu ya hamburgerle alakası yok. Yurt dışında 13 yasındaki kız 18-19 gosteriyor. Bende onların yediğinden yesem dev gibi olurdum. Extra kas icin spor yapman lazım,
Sonuç güzel de ıyk! Ben et yemeyen insanım sürekli hamburger yemiş birine ne. Dememi bekliyorsun
Hamburgerde içine ne koyduğuda önemli
Ayıysa demekki
Cevap
10Cevap
Daha yeni arkadasa sordum ilac aliyormus bu da digerleri gibi ilac almayan yok zaten o gordugun vine diesel Dwayne Johnson hepsi ilac kullanıyor
millet spor yaparak boyle oluyorsa buyuk zarardalar demekki :)
Ne alaka. Amerikanin yarisindan fazlasi obez Şu an . Onun kadar yemedigi halde hemde.
Protein doludur o hamburger. McDonalds Burgerking falan olsa olamaz böyle 😂
Bu vücut olması gereken gibi bir vuct değil yapay ve hormonla sağlandığı bariz
Bu adamlar oyuncu. İşleri gereği formda olmak zorundalar.
İşi bilmiyorsunuz da ondan tek öğünde 2000 kalori alan erkek arkadaşım bundan daha iyi 😂
bu adamlar sporla destekleyerek yapıyolar yiyip yatmıyolar
Iyi yapmis valla helal bizde kendimizi tututoruz yemek yemmek icin
At eti yiye yiye At gibi adam olmuş ne diyim :D
McTarzana Jane lazim:)
burger mi mc mi yemiş aslan parçası..
gayette yakışmış :) adam yakışıklı bir kere
Ama adam hayvan gibi agirlik kaldirmistir
waaw çok seksi :D
maşallah
Hastayım bu adama
Kassız daha iyiydi
Taş gibi vücudu