Hangisinin sesi daha güzel diye tabii ki sormuyorum. Taylor'ın bir sesi yok çünkü. Hangisi daha güzel. Boy farkı biraz fazla ama. Sonuçta güzellik boyda dahil bir bütün. Yazmam gerekir adil olmak adına. Ariana Grande Boy:1.53 Yaş:23 taylor swift Boy: 1.78 Yaş: 26 Bu da yeni saçları. Mal gibi olmuş. 50 yaşında gösteriyor.
Sen ciddi olamazsın. Kızım Taylor Swift'in güzelliği bilim adamları tarafından tescillendi inanmıyorsan araştır öğren. Hiç mi haber okumuyorsunuz anlamıyorumki. Ariana Grande anca çalar çırpar, profesyonel stüdyolarda sesini efektle düzelttirir. Taylor Swift canlı performanslarda bile farkını konuşturuyor. İkisini ne başarı yönünde ne güzellik yönünde kıyaslayamazsın.
Saçmaladın iyice. Taylor ın konser videolearını bile izlemeden swifter olmuş yazık. Hepsinde play back yapıyor dans etmeyi bile beceremiyor. Ariana nın müthiş bir sesi var. Klipleriyle canlı performansı arasında fark yok. Ayrıca güzelli nasıl bilim adamlarınca tescileniyor. Mal mı bu
Oldum olası taylor swifti severim ama son zamanlarda kendini cok bozdu piyasacı oldu eski şarkıları daha güzeldi hatta kendi de daha güzeldi yeni tarzini hiç beğenmiyorum
Nasıl bir ezik psikolojisidir bu:D Taylor'ın bilerek ifşa fotosunu koymuşsun ve soruya bak pis Taylor Swift 🤡 Cidden komiksin ve muhtemelen ergensin. Taylor şu fotoğrafı ile bile Ariana'yı on basar. Anticilik yapıyorsun işsiz işsiz. Taylor'a olan nefrete gülüyorum çünkü hem başarılı olup hem güzel olması kudurtuyor:D Bak zaten ona rağmen bu fotoğrafı ile bile %60 oy alarak geçmiş, normal bir fotosunu koysaydın kim bilir ne kadar oy alırdı:D Tabi herkes senin kezbanlığının farkında olduğu için Taylor demişler yine de. Ariana hayvan katili gerçek kürkler giyiyor kürk sayfalarında paylaşıldı. Taylor ise hayvansever cana yakın tatlı biri Swiftie olduğum için çok iyi bilirim:D
Ayrıca sesi de çok güzel kötü yorumları beğenmişsin bir de ezik seni:D Ariana boş, cinsel içerikli şarkılar yazdığı için mi seviyorsun yoksa? Yazık kafana. Bu arada platin sarısı rengi de çok güzel olmuş off😍 50 yaş demiş kezban ya xdlxdlsxd
ariana kadar itici kız yok bu dünyada. tatlı olma çabaları sadece, saçını da bi açsa aynı şekilde kalacak şekil almıştır öyle kala kala. sesi de bk gibi şarkıları da...
En İyi Cevaplar