Hangi anlamda soruyorsun derseniz eğer tanımıyorsanız hangisi güzel veya hangisinin şarkıları sesi güzel diye cevaplayabilirsiniz. Tanıyorsanız hangisini daha çok seviyorsanız.
Ariana
Taylor
Ben Ari diyorum sesi ve kendisi olsun çok şirin geliyor.
bişey dicem biraz aklınızı kullanın onların söylediği şarkıların anlamını dinlediniz mi hiç hı? bide yabancı şarkı güzel ama bu kadar da fanatik olmayın be arkadaşlar biraz da bizim candan erçetinmizi falan dinleyin
Taylor tabiki. Taylor diyenleri eksilemişsin sözde düşünce özgürlüğü var:D Kıskanç fesat seni. Tipiyle gelmişmiş. He zaten 275 ödülü de tipi sayesinde verdiler değil mi kezo:D Kıskanmayın bari. Taylor'ın güzelliği de güçlü sesi de tatlılığı da Ariana'ya 10 basar:D Hem Ariana hayvan katili gerçek kürkler giyiyor kürk sayfalarında paylaşıldı. Sesi de aman aman değil.
@kaseterk adamsın kardeşim :) telefondayım video felan atamıyorum. ve emin ol ariana grande de miley crus sun bazı yerlerde hep taklidini yaptı :) yani ariana ile tayloru kıyaslama
Tek kıyaslayan ben değilim :D Siz nasıl Taylor diyorsanız bende Ari diyorum. Fikirler açık olmalı kabalaşmaya gerek yok. Ayrıca bence dedim ben Taylor'ın sesini beğenmiyorum tipi çirkin bir kız olsa bu kadar da tutmayacağını söylüyorum bence öyle.
Son durum derken oylamayı mı kast ediyorsun? :D Buradakilerin Taylor diyeceği zaten belli o yüzden ben Ari kazanır gibi birşey de bulunmuyorum onuda söyliyim :D Siz Taylor seviyorsunuz diye herkes sevmek zorunda değil ki bende severim çok samimi ama ben daha çok ses bakımından bakıyorum. Anlayışın için de teşekkürler ayrıca
Hmm. İlginç. Tabi bu senin düşüncen saygı duyuyorum. Eğer tipinden dolayı düşünüyorsan bence yanılıyorsun. Bir çok insanın onu sevmesinin nedeni onun tatlı sesi ve hayranlarına karşı olan sevgisi. İnternette baka bilirsin. Ben her ikisinide dinliyorum ve seviyorum. Tabikide bu senin kararın.
Taylor diye cevap verenleri bile eksilemişsin. Nesin sen Taylor antisi falan mı?:D Ne? Tipiyle mi geldi buralara?:d Knk niye bu kadar kudurtuyor Taylor bir anlasam... Aynen aynen 275 ödülü var ve tipe göre ödül veriyorlar:D Mantığına tüküreyim. Tipe baksalardı senin mantığınla üniversiteye bile tiple alırlardı:D Kıskanıyorsun işte net. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil ki eksiliyorsun az daha kudur:D Taylor şimdiye kadar bir albümü bir albümünü tekrar etmeyen şarkılar yazdı, anlamı çok güzel şarkılarının. Ari ise anca cinsellik ile ilgili saçma sapan, iğrenç, anlamsız şarkılar yazıyor. Taylor'ın vokalleri kimsede yok, daha doğru düzgün konserlerini izlemediğine eminim. Taylor Queen her zaman ve en iyisi🏆🏆
Ha ayrıca ona bakılırsa Ariana güzel bir kız değil o kadar, yine de Instagram'da takipçisi yok. Neymiş, tiple ünlü olunmuyormuş:D Saçma sapan tripler. Madem herkes fikrini belirtebilir o zaman neden saygı duymayıp eksiliyorsun? nE? Taylor'ın sesi mi güçlü değil xdlaschav. Ya sen izlemeyip sallayanlardansın. Ariana'nın sıradan bir sesi var neresi güçlü? Taylor'ın müq sesi var herkes bilir.
En İyi Cevaplar