Kadın Türkiye'nin en güzel kadınları listesinde her daim. Herkes buna hasta. Ama ben hiç ama hiç güzel bulmuyorum. Bence gerçekten Kezban gibi görünüyor. Oyunculuğu, karakteri vs. çok güzel kabul ama bu kadın güzel değil bence.
Sultana laf yok, kadın karakterli bir yüze sahil, yıllarca filimlerini izledim ve geçen bir sanatcının cenazesinde gördum, müthiş bir al benisi var, dudakları, gözleri, kaßları, saçları bambaşka bir ahenk katıyor hatuna, kadın gibi kadın, bakışlarıyla yıllara meydan okuyor adeta ;)
Oha ya aynen. Daha bugün televizyonda gördük ablamda bende güzel bulmuyoruz. Kuzenimiz kadin yaşliyken bile güzel dedi ikimizde begenmedigimizi söyledik. Gerçekten neresini güzel buluyorlar anlamıyorum.
yeşilçamda çok ayrımcılık var. bazı kişiler hep öne çıkarılırken, güzel ve yetenekli nice oyuncu geri planda kalmıştır. mesela bahar erdeniz türkan şoraydan daha güzeldir. voguekimkimdir.com/.../bahar-verel-.jpg
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay yok artık Türkan buna bin basar o kadar da değil sljkdglsdjg
nette fotoğrafı yok pek. filmlerini izleyince anlarsın. keza esen püsküllü, seher şeniz... lale belkis güzel değildir ama çok donanımlı çok kültürlü kadındır. oynadığı film sayısı çok az lakin 4 yapraklı yoncadan (https://www. ozelliklerinedir. com/turk-sinemasinin-dort-yaprakli-yoncasi-sanatcilari-kimlerdir/) daha çok severim kendisini.
başıma bişey gelmeyecekse ben de hiçbir zaman güzel bulmadım kendisini. babamlar felan beğenirmiş ama balık etli kadın modası geçti, artık jilet gibi hanım kızların devri:)
Kötü fotoğraflarına bakarsan kötü görürsün. Her insanın çirkin göründüğü fotoğraflar var
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
En güzellerini de koyabilirim ama shopla herkes güzel. Diziden görüntüler atayımç. Ayrıca bu fotografları Türkan Şoray gençlik yazarak buldum. Genç hali bile bu.
Devaminda yazdigımı okumamışsın sanirim. Sevmiyosan sevmiyosun niye bizim de sevmememizi bekliyosun gayet de güzel bu fotograflarda. Fikrim aynı. Güzel kadın.
türkan Şoray ismine yeşilçama verdiği katkıdan dolayı saygım vardır ama buna rağmen türkan şorayın güzelliğinin abartıldığını düşünüyorum, oyunculuğu ise çok iyi olmadığı kesin.
En İyi Cevaplar