bunların hepsi kurmaca çok bariz belli. kaldıkları yerin hemen dibinde lüks tatil köyü filan var. oradan her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. onu geçtim. herşeyi geçtim. insan bünyesi açlığa çok dayanamaz. güya günlerce aç durup yarışıyolar. siz 2 gün aç durun ve 3. gün koşmaya hatta yürümeye çalışın bakalım.
sen o insanların aç durduguna inanıyormusun acaba.. bir yarışmada birisi oyun bitsede gidip üstümüzü degişşek diyoru ama ne hikmetse herkez hergün aynısını giyiyor demek ki aynı tişortlerden bir kaç tane var hepsinde.. bu insanlar ihtiyaclarını nasıl karsılıyorlar orasıda meçhul zaten..
Olum sigara tiryakisi olanlara tabii ki sigara verecekler yoksa orda katliam çıkar az mantıklı düşünün adamlara zaten yemek verilmiyor bide sigara krizi oldumu biterler
oradaki görüntüleyen kameramancıya 1 posta attırmıştır sigarasını vermiştir o da yakalanınca böyle olmuş işte
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
4 tarafı denizlerle çevrili bir adada nerden nasıl buldu sigarayı ben bazen cebimde para olmayınca bulamıyorum sigara bu nasıl buluyo of allam ya delircem neyse bir sigara yakayım
En İyi Cevaplar