Magazin Yalanci Yarim Dizisini Hatırlayanlar Burada Mı ( Seni De Unutmadık Barış Akarsu ) ? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yalanci Yarim Dizisini Hatırlayanlar Burada Mı ( Seni De Unutmadık Barış Akarsu ) ?Kısa ama güzel dizilerden bir tanesiydi açıkçası öyle düşünüyorum :)Barış Akarsunun trafik kazasında vefatıyla dizi bitirilmiş ama gerçekten samimiydi :)@korkakishot önerin için teşekkürler dostum :)#pilavüstü #Senideunutmadık #Yalanciyarim #BarışAkarsu Barış Akarsuyu rahmetle anarım. Mekanı Cennet Olsun... Yalanci Yarim Dizisini Hatırlayanlar Burada Mı ( Seni De Unutmadık Barış Akarsu ) ? Cevapla Dizi Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEOPAR35 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Atatürk / BarışManço / Barış Akarsu / Kemal Sunal bu değerlilerimin yerini başkası dolduramaz çok özledim çok... Allah gani gani rahmet eğlesin... Unutulmazlar 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Allah Rahmet eylesin hepsini de adamdır hepsi Yorumla
-Hndn- Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Of bıktım knk yeter baska soru sor asdf 1 9 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yok be inadına dizi soracağım :D Yorumla -Hndn- +1 yıl :D :P Çok kötüsün hıh :D Ay soracak soru bulamadım yaw. f Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ahaah sana resim atayım onu sor :D netten bulup Yorumla -Hndn- +1 yıl :D sjsj at knkk cabuk asjsj Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl skypeden attım onu sor :D :D Yorumla -Hndn- +1 yıl :D Bakarım sımdı asdf Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bak bakalım Yorumla -Hndn- +1 yıl Sağ ol knkeytam asdf Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl rica kanka Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl barış akarsunun dizisi çok güzeldiizlemişligim var bunuda unutmadık yani 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen rahmetli olmasaydı bir sezon daha kurtarırdı eminim Yorumla
DaNGeR1905 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl özledik usta :( 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen reis adamdır Yorumla
galibaruhhastası Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl barış akarsu candır. ayrıca ok da severek takip ettiğim bir diziydi. talihsiz bir son oldu 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen mekanı cennet olsun Yorumla
Bluestorms Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl İzlemezdim pek ama Barış Akarsu hayranıyım hala dinlerim şarkılarını :) 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen barış akarsu efsanedir Yorumla Bluestorms +1 yıl :) :) Yorumla
korkakishot Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Helal olsun pilav üstü. Allah rahmet eylesin. RİP Barış Akarsu 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Sen istersin de ben sormaz mıyım önerin için teşekkürler :) Yorumla
juliyetttt Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Magazin konusunda 318 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin.. çok tatlı bir diziydi bende izliyordum :) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bende izliyordum amin :) Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Magazin konusunda 752 cevap paylaştı. Askerde Herkes Bu kızın güzelliğini izlemek için ekran başına gecerdi :)Allah rahmet eylesin barış akarsuya 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Kantine doluşurdunuz yani anladım amin :) Yorumla
playfullss Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ya hala üzülüyorum ölümüne mekanı cennet olsun. Dizi de cok güzeldi. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl amin süper adamdı :( Yorumla
Ağustosböceee Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Eveet onu da hatirliyorum, ama Baris Akarsu vefat edince tekrarlarina bakamadim kötü oldum 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Bende bakamadım zamansız gitti ya ömür kısa Yorumla Ağustosböceee +1 yıl Öyle, mekani cennet olsun Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Amin abla Yorumla
Geyve_ninGülleri Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl @korkakishot o değil de hunter mı gördüm ben şok 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hunter derken :D :D Yorumla Geyve_ninGülleri +1 yıl SPN fanlarına deniyor. Kardeş çıktık 😄 Yorumla
dobrakadınn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İzlemedim, bazı sahneleri hariç. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl anladım Yorumla
britomartis Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl evet ya o dizi çekilirken kaybettik hatta :/ 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Yoldaydı sanırım dizi setine giderken miydi hatırlayamadım allah rahmet eylesin Yorumla britomartis +1 yıl öyleydi galiba hatta doğum gününde yapmıştı kazayı Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sanırım öyleydi türkiye ikinci barışını kayıp etmiş oldu o gün hatta Barış manço da orada yapmış diyorlardı kazayı Yorumla britomartis +1 yıl yok ya onu evinde kaybetmemiş miydik Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kazada kaybettik diye biliyorum Yorumla
denişikzeka Takip Et Xper 2 Yaş: 34 , eic 70% +1 yıl Hiç unutulurmu şöför tarık :( 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aslında zengindi de sırf kız için şöförlük yapıyordu Yorumla denişikzeka +1 yıl Biliyorum, keşke kaybetmeseydik özledim :( Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Bende özledim allah rahmet eylesin Yorumla
ғorɢeт_αвoυт_ιт Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl 😢 bu adamı çok severdim be mekanı cennet olsun 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Amin sağolasun Yorumla
Fundametion Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl evet hatırlıyorum severdim zamanında 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Barış Akarsu vefat etmeseydi sanırım uzun sürerdi Yorumla Fundametion +1 yıl aynen onuda çok seviyordum zaten Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl anladım neyse mekanı cennet olsun Yorumla
Sawaslordu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kankaa sen pro olmusun helal 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sağol kanka :D Yorumla
RaporluPsikopat Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yalancı yarim iyiydi. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kesinlikle Yorumla
Prasti Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hayir ilk defa duyuyorum 1 6 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl eski dizi o yüzden Yorumla Prasti +1 yıl hmmm.. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl 2004 falandır yıl en fazla sanırım Yorumla Prasti +1 yıl Ben azeriyim fazla turk dizisi izlemedim Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl anladım :) Yorumla Prasti +1 yıl ok... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok ama çok severdim harikaydı:D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Sacadam1903 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl aynen izlerdim 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay be ortak zevkimiz olmasına sevindim Yorumla Sacadam1903 +1 yıl aynen knk :D Yorumla
E-Lewies Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Allah rahmet eylesin 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl amin sağolssun canım Yorumla E-Lewies +1 yıl 😌😌😌 Yorumla
En İyi Cevaplar