İkiside birbirinden güzel birbirinden şajsına münhasır oyuncular ama hangisi daha iyi sizce?
Kemal Sunal
Şener Şen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
herkes kemal sunal ın güldüren filmlerini biliyor... oysa kemal sunal ciddi rolleri de çok iyi yapar... kendisi tiyatro kökenlidir... şener şen iyi oyuncu ama türkiye nin en iyi oyuncusu gibi gösterilince muhalif damarım harekete geçiyor... sözün özü şener şen iyi ama en iyi değil... ben kesinlikle rahmetlik kemal sunal diyorum...
ikisininde kendi alanında iyi becerileri var.. Kemal Sunal daha mizahsen güldürü adamı işi güldürmek düşündürmek... ona komple bir komedyen diyebiliriz.. ama Şener Şende farklı bir oyunculuk var her role bürünen onu iyi yansıtan bir figürdür Oyuncuk anlamında fazlası ve becerisi vardır.. ben bir ayrım yapamam..
Bence ikisinin de yeri ayrı gönüllerde.
Bak mesela bu iki video arasında sen hangisini seçebilirsin?
Ben bir seçim yapamam da o yüzden soruyorum.
&
EİC için teşekkürler.
İkisi de süper ama Kemal Sunal bir başka ❤
Teşekkürler 😊
Cevap
30Cevap
şener şenin üstüne türkiyede oyuncu tanımam dünyada sayılıdır. kemal sunalın en iyi filmlerinde de vardır ufak bir rolde bile olsa filmi güzelleştiren detay kendisinin aşmış oyunculuğudur. ikisi de çok iyi oyum şener şenden yana. birbirinden tamamen farklı alakasız karakterleri her birini efsane haline getircek güzellikte oynayan başka oyuncu da görmedim.
İkisinin tarzı çok farklı. Ama zaten çoğu filmde beraber oynadılar. Kemal Sunal hep masum olan ve kazanan oldu. Şener Şen ise ya bir hoca, ya aynı kızı seven diğer kişi ya da onu sevmeyen en yakın akrabası oldu. Şener Şen'in oynadığı rollerdeki oyunculuğu tartışılmaz. Ama bu filmler aslında hep Kemal Sunalı ön plana çıkarmak için kurgulanmış filmlerdi. Yani bir başka aktörün başrol olduğu filmlerden ünlü olabildiyse Şener Şen'in başarısız çok az da olsa Kemal Sunal'dan biraz daha fazla bence.
yalnız belirtmek lazım ki şener ağbi en büyükleridir bir çok film için garantör olmuştur bu üstadlara..
Kemal Sunal büyük usta Nitekim Şener Şen de
İkiside birbiriyle karsilastirilamayacak kadar iyi
Kemal Sunal hakkında bence yazmış bir insan bunu nasıl merak ederde sorar açıkçası merak ediyorum :)) Şener Şen diyeceğim.
Kıyaslayabilmek için beraber oynadıkları filmdeki durumla karşılaştırmak lazım. Hababam sınıfında, doğaçlama yapma şansını sadece Kemal Sunal' a vermişler, bence bu yüzden Kemal Sunal bir tık önde
oyunculuk bakımından bence şener şen bir tık daha önde
kıyalanamaz ki. ikisinin de tavırları esprileri hal ve hareketleri farklı
seçim yapmıyorum birini seçersem diğerine haksızlık olur ikiside çok iyi
ikisini birbirinden ayiramayiz ikisinin de gonullerdeki yeri baska
İkisininde yeri ayrı olmalı karşılaştırılmamalı bence :/
kıyaslanması bile yanlış bu iki üstadın ikisinide seviyorum
soru mu şimdi :) tabide cvp belli
Ayrım yapamadım ya
Şimdi bir araftayım ;(
Şener Şen efsane bence :) Vecihi :P
Kıyaslanamaz 2 li bence
Kemal sunali kimse tutamaz
İkisi arasında Şener Şen'i tercih ederim.
ceketleri günümüzdekilerden daha iyi oynar
ayrılmaz bütün bende ayırmam
seçemem onlara ayıp olur :/
Şener Şen'i daha çok beğenirim.
Kemal Sunal tek geçerim
Şener Şen çünkü Badi Ekrem :D
İkisinide seviyorum seçim yapamadım :Dd
İkisini de ayrı ayrı çok severim
Kemal Sunal
kemalcim.
Kemal Sunal
Kemal Sunal :)