arkadaşlar bugün sizlere cevaplaması zor bir soru soruyorum. Bir tarafta Maho ağa , bir tarafta Feyzo... ikisi de yıllarca evimize misafir oldu. Şener Şen ustaca yaptığı güldürü filmlerinden muhteşem kadrolu filmlerden sonra tek başına yoluna devam ederek anlam dolu filmler yapmayı tercih etti ve hala günümüzde de devam ediyor (Muhsin Bey-Gönül Yarası-Eşkiya-Av Mevsimi-Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni) her bir filmi toplumun sorunlarına o kadar güzel değindi ki ne kimseyi üzdü ne de altta kaldı... O kadar ustadır ki alanında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. Ama diğer tarafta da çocukluktan kimimizin gençliğinden her daim her izlediğimizde yüzümüzü güldüren sadece gülüşüyle bile içimize neşe dolduran toplumsal sorunları bile güldürüyle yapmayı başaran adı gibi Kemal olan Kemal Sunal... Seçim gerçekten zor. İkisini kıyaslayabileceğimiz bir 3. isim maalesef yok... Tarık Akan gibi isimler var diyebilirsiniz ama onlar başka alanlar... Şimdi yorumunuz ile birlikte hangisini daha çok sevdiğinizi ve nedenini bekliyorum. En sevdiğiniz karakteri de söylerseniz memnun olurum. Benim Muhsin Bey favorimdir mesela...
Elma mı armut mu diye soruyorsun.. İkisinin de sanat anlayışı ve uygulama tarzı kendine göre fevkalade.. Bu gün bile hala Tv kanallarında ikisinin filmleri baş yapıt.. Bunu bilen yönetmende zaten hep ikisini bir araya getirdi filmlerinde bir birlerini jant lastik misali tamamladığı için.
haklısınız komutanım fakat sonrası ikisi yollarını ayırdı hatta dargın ayrıldılar diye biliyorum. Şener Şen toplumsal yaraları gösteren filmleri seçti komediyi bıraktı Yavuz Turgul yönetmenliğinde. Son komedisi Arabesk, Müjde Ar ile zirvede bıraktı. Kemal Sunal ise komediyi çok geç bıraktı 90lara kadar devam etti hatta son filmine kadar bırakmadı desek yeridir arada tabi ki var ama genel olarak hep komedi. İkisine de hayran kalmamak elde değil keşke Kemal Sunal'ı erkenden kaybetmeseydik Şener ustaya uzun ömürler.
Kemal Sunal yüzümdeki kocaman gülümseme benim için. Şener Şen ise aynı anda farklı duyguları çok iyi yaşatabilen biri... Aralarında seçim yapmam imkansız, Kenal Sunal'ı rahmetle anıyorum sadece.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben Şener Şen diyorum Kemal sunal da iyi * Şener Şen in 90 lı yıllardaki filmlerinde eşkiya kabadayı gibi filmlerinde oscarlık performans sergilemişti Bana göre Komedi filmlerde Kemal sunal Drama üzücü filmlerde Şener Şen daha iyi Keşke Şener Şen gene komedi filmlerinde yer alsa
En İyi Cevaplar