Şener Şen mi, Kemal Sunal mı?

arkadaşlar bugün sizlere cevaplaması zor bir soru soruyorum. Bir tarafta Maho ağa , bir tarafta Feyzo... ikisi de yıllarca evimize misafir oldu. Şener Şen ustaca yaptığı güldürü filmlerinden muhteşem kadrolu filmlerden sonra tek başına yoluna devam ederek anlam dolu filmler yapmayı tercih etti ve hala günümüzde de devam ediyor (Muhsin Bey-Gönül Yarası-Eşkiya-Av Mevsimi-Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni) her bir filmi toplumun sorunlarına o kadar güzel değindi ki ne kimseyi üzdü ne de altta kaldı... O kadar ustadır ki alanında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. Ama diğer tarafta da çocukluktan kimimizin gençliğinden her daim her izlediğimizde yüzümüzü güldüren sadece gülüşüyle bile içimize neşe dolduran toplumsal sorunları bile güldürüyle yapmayı başaran adı gibi Kemal olan Kemal Sunal... Seçim gerçekten zor. İkisini kıyaslayabileceğimiz bir 3. isim maalesef yok... Tarık Akan gibi isimler var diyebilirsiniz ama onlar başka alanlar... Şimdi yorumunuz ile birlikte hangisini daha çok sevdiğinizi ve nedenini bekliyorum. En sevdiğiniz karakteri de söylerseniz memnun olurum. Benim Muhsin Bey favorimdir mesela...

Şener Şen
Kemal Sunal
karar vermek imkansız ikisi de...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: