www.youtube.com/watch?v=hijeWSxkmEA&nohtml5=False
Kızlar Johnny Sins Türkiye'ye ziyarette bulunsaydı, onunla tanışmak ister miydiniz?
www.youtube.com/watch?v=hijeWSxkmEA&nohtml5=False
Ben erkek halimle tanışmak istiyorum tebrik etmek lazım öz çekim çekilmek lazım bunun gibiler her zaman bulunmaz :D: D
https://i.giphy.com/3ornkeI4iHKswzALpC.gif
Valla sen de haklısın. Sonuçta adamın deli bir kaynağı var. O kaynaktan bizimde faydalanmamız lazım. Belki bir büyüğümüz olarak elimizden tutar bize Brazzers'ın kapılarını açar. Başta küçük rollerde oynayıp oradan yıldız oluruz. hiç belli olmaz. :D
bencede hemen değerlendirmek lazım fırsatı zaman kaybetmeden :D: D
Sıraya girerler sen ne diyon. Hem bize laf ederler her önüne gelenle yatoyosunuz diye ama sins gelse aboov lütfen beni s. k derler. Türk kızları işte
İstemem
Sen de haklısın müdür. Sonuçta çok büyük bir risk almak var o esnada...
Cevap
0Cevap
sen çok istiyosun herald :D
Benimle bir alakası yok :D
Adam komik bir arkadaş. Büyük Türk Sevişiri olmuş ve toplumda tanıdık biri. Bağımsız Milletvekilliğine adaylığını koysa açık ara seçilir. O derece!
Valla öyle. Yakında Amerkan Başkanı bile seçilir bakarsın. Düşünsene bizim Tayyo ile Oval ofiste tokalaşıp foto çektiriyorlar. :D
O benimle tanışmak istesin
İsterdim :D
:D İşte açık sözlü bir bayan. Belki Johnny'yi evinin erkeği, çocuklarının babası yapabilecek bir dişi kişi! Takdir ediyorum seni!
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar