Ya bak bir 1. Sezon bide 2. Sezon hafiften urpertiyodu zaten korku namina bisey yokta biraz farkli bir dizi diye izliyosun ama 5. Sezon nedir ya. Gram korku namina bisey yok. baydi beni , bir tek sonunda cok dusunemedigim bir son oldu onun disinda hic bir ozelligi yoktu diger sezonlara gorede cok daha fazla erotik sahne vardi ki sonlara dogru " yeteeer artik lady gaga nin k*cini gormek istemiyorum yeteeer "diyordum.
Hotel sezonuydu yaa abiii... Aşık oldum aşık bide lady gaga vardi o yeter abi abi cok iyiydi Şu an kelimeler yetmiyor oyuncu kadrosu cok iyiydi be o erotik sahneleri falan offfff 😱😱😱😱😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
bence 5. sezon bir otelde geçiyor ilk 3 bölümü sıkıcı oluyor ama son bölümlere doğru baya tahmin edemiyeceğim kadar zevkli oluyor (( izlemeyenlere tavsiye edermm ))
Tabi Walking Dead'in yerini kesinlikle tutmaz. Zombi yokluğunda iyi gidiyor ilk sezonda pek zombi göremedik ama 2. sezon 15 bölüm felan olacakmış. Isındığım bir karakter olmadı şimdilik. Uyuşturucu bağımlısı nick biraz oyunculuğuyla johnny depp i andırıyor.
En İyi Cevaplar