Diziler & Filmler En sevdiğiniz American Horror Story sezonu hangisi? bowie321 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve sevdiğiniz karakter? Benim Murder House, Coven ve ApocalypseEn sevdiğim karakter Micharl Langdon En sevdiğiniz American Horror Story sezonu hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
laraistaken Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl ben çoğu sezonu seviyorum aslında ama murder house ve coven ayrıdır. bir de çoğunluğun aksine roanoke sezonunu çok sevmiştim çünkü en korkutan sezondu bence. oyuncular için de jessica lange, evan peters, sarah paulson diye gidiyor. 1 0 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl coven, apocalypse ve roanoke. michael'e aşığım yaa. keşke daha uzun görebilseydikk 1 1 Yorumla xbutterfly +1 yıl asylum de iyiydi Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl En iyisi murder di. Ondan sonraki baydigi için bırakmıştım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben çoğu sezonu seviyorum aslında ama murder house ve coven ayrıdır. bir de çoğunluğun aksine roanoke sezonunu çok sevmiştim çünkü en korkutan sezondu bence. oyuncular için de jessica lange, evan peters, sarah paulson diye gidiyor.
coven, apocalypse ve roanoke. michael'e aşığım yaa. keşke daha uzun görebilseydikk
asylum de iyiydi
En iyisi murder di. Ondan sonraki baydigi için bırakmıştım.
Akıl hastanesi ve freak show güzeldi
Asylum iyiydi