Bu yıl yıldızı parlayan erkek dizi oyuncusu sence kim oldu?
Barış Arduç
İlker Kaleli
Serhat Teoman
Kaan Yıldırım
Can Yaman
Tolga Sarıtaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya şu ilker kaleliyi de adam diye jön olarak çıkarıp oynatıyolar televizyonlarda. şaka gibi tipi var. bizim akıldan noksan salak yurdum kızları da ayyy çoook yakışıklıı diyo. git bir doktora gözlük al. bir adam meşhur diye yakışıklı değildir. jön diye de. bu çocuk benim elime gelse ben buna şebek rolü verirdim ya da soytarı rolü zaten ağzı bir tuhaf sanki diliyle azını şişiriyomuş gibi. ağzı kendinden 1 metre ötede gidiyo. kısacası hayvan ağızlı kara kuru çirkin bir çocuk. milleti kandırmayın. bu şebek yakışklı diye. çünkü değil.
İlker Kaleli olarak adını öğrendiğim sempatik insan çok hoş :)
pbs.twimg.com/.../lHDEwKWW.jpeg
+ 😅
Barış Arduç ancak Elçin Sangu olmadan olmazdı o dizi diyorum nedense.
Bariş ses tonuyla oyuculuğuyla kendisine çok sağlam karizma katıyor. Hayır işleri için düzenlenen bir lokal'de de sosyetedeki bayanlara sorulmuş bu sene hangi dizi oyuncusunu getirelim diye. Kıvaç , Kenan vs.. olduğu listeden Barış çıkmış.
Kendisini ve Elçin Sangu'yu tebrik ediyorum. Kiralık aşk'ı benim favori dizim yaptılar.
Bunun ardından Güneşin Kızları geliyor tabi , Emre Kınay'ın ve oradaki genç arkadaşlarımızın performansı çok iyi.
Bu çocuk bence, hem doğal hem yetenekli
Ataberk
https://i.hizliresim.com/XBdMaD.jpg
Bu kadar söhreti parmak kadar cocuga yüklemenin bedelini cocugun ailesi ödeyecek haberleri yok.
Doğuştan yetenekli olmak konusunda Emir berke zincididen daha fazla iyi bence mimikleri harika.
O kadar ilgi alaka eğitimi oduna versen odun bile becerir
Cevap
84Cevap
Barış Arduç "Kiralık Aşk" dizisiyle çok iyi bir çıkış yakaladı. Bence bu senenin en iyi çıkıs yapan oyuncusu o. Aldığı ödüllerden belli zaten :)
www.haber53.com/resimler/galeri/630/80156.jpg
..
Oyuncu ve dizi bunlardır yapmayın ya nesini seviyorsunuz bunların? Ben izleyemiyorum şahsen bunları..
sirf defneye benzerlikten gerisi enterese etmiyor pek.
https://data.whicdn.com/images/188795880/large.gif
ilker kaleli'yi transit geçemezdim. soğuk/donuk bakişli adamlar genzimi yaktiği için.
Bence ilker kaleli onun disinda gercekten icten oynayan birisi yok oynayan bu sebeple ilker kaleli py py
İlker Kaleli; kayıp şehir ile kendini tanıttı..
Poyaz karayel ile bu yıla damgasını vurur..
Kiralık Aşk Dizisi şu anda reytinglerde iyi sanırım.. %19 larda bunun yanında bakıldığında %21 ile 20 lerde paramparça ve kırgın çiçeklerde var tabiki.. ama oradaki erkek oyuncular yazılmadığından şu anda a şıkkı daha mantıklı gibi..
Tolga Sarıtaş'ın ,(Güneşin Kızları) oyunculuğu derim susarım arkadaş :D çocuk oynamıyor resmen yaşıyor her duyguyu bence çok yetenekli ve Kiralık Aşk dizisinde oynayan (Barış Arduç) da çok yetenekli bir oyuncu onu da es geçemem yani :D
En çok hak eden İlker Kaleli ve Tolga Sarıtaş. Barış Arduç'un isminin yayılmasından öte bir oyunculuk yeteneğinin olduğunu söyleyemem. Bana hiç inandırıcı gelmeyen mimikleri hele.. Yakışıklı olsa ne fayda. Poyraz Karayel gibisi yok.
Kesinlikle İlker Kaleli Barış Arduç tipten karizmadan ve mimiklerinden sadece kazandı oyunculuk pek yok..
Ya hangisi daha yakışıklı diye sorulmamış. Hangisi en iyi çıkış yapan erkek oyuncu diye sorulmuş.
İlker Kaleli oyunculuk anlamında döktürüyor. Bence.
İlker Kaleli dedim kızlar sadece tipe bakıyor galiba ki Barış Arduç da çok sasali bir yakışıklı değil anlamadım Can-Kaan-Serhat gibi oyuncuları bilmiyorum
bunların hiçbiri yağuşuhlu diil. Te bu yağuşuhlu https://i.ytimg.com/vi/WwFtoVv-1L0/hqdefault.jpg
Tolga Sarıtaş, oyunculuğu iyi aynı zamanda Beyaz'a konuk olduğunda hareketleri tavırlarıyla baya samimi geldi.
bence şu kiralik aşk dizisinde oynayan :)
vatandas
Barış Arduc tipinden dolayıdır ki bu kadar popüler oldu, ölüp bitiyor herkes nedense. Oyunculuk olarak Tolga'yı seçerdim ben.
En iyi çıkış yapan barış arduc olsada benim gönlümde tolga sarıtaş ve ilker kaleli daha iyi oyuncular bence
Bunlar kim yahu ben bir ilkeri biliyorum, büyüyünce ben de çıkış yapıcam :d
Çıkış yapanı bilemiyorum hiç dizi izlemem ama Barış Arduç denen adamı çok fazla göremeye başladım. Ancak ben hangisi daha yakışıklı diye soru var sandım Serhat Teoman ı işaretledim. Gerçekten hem yakışıklı hem karizmatik herif.
İlker Kaleli ve Kaan Yıldırım'ın hastasıyım :D <3<3<3
Mankenlik ajansından fırlama tipleri "oyuncu" diye önümüze sunuyorlar çok güzel. Açıkçası burada gerçek bir oyuncu falan göremedim ben, dizi sektörünün geldiği nokta bu işte..
Ulan Barış... Anacığınla kaç kere muhabbettim var. Babama abi abi diye gezdiğin zamanlar, beraber halısaha maçlarınız. Bu çocuk Üsküdarlı arkadaşlar :D
Serhat Teoman'ı da bir kaç yılda bir en iyi çıkış yapan erkek bölümünde görmekten gına geldi. bir çıkamadı mı şu adam.
Bence İlker Kaleli ya adam baya tutuldu cidden normalde bu kadar değildi bu yıl bir bomba gibi herkesin dilinde maşallah
tolga sarıtaş yakında telepatiyle oyunculuk yapmaya başlıycak :D
F dedim ama hiç biri nerde oybuyor bilmiyorum ama F dekini bir kaç kez nette falan görmüştüm :D
İlker kaleli de kimmis hangi dizide oynadi. Resmen asik oldum cocuga. Cook yakisikli ya
Silsile filminde oynadı şu an da Poyraz Karayel dizisinde oynuyo
Bahsettiginiz dizileri hic izlemedim
Oyunculuk olarak ilk tolga ve ilker. Yakisiklilik olarak barış ve tolga
Bu yıl yıldızı parlayan Barış Arduç ama benim favorim İlker Kaleli 👍
İlker Kaleli. Ya nolur #ünlülercevaplıyor a gelsin :(
Oyunculuk ve yakışıklılığı karıştırmayın doğru düzgün konuşmayan bile bir rolde oynuyor. Ilker Kaleli kesinlikle bu listedeki en iyi oyuncu.
Bunların hiç birini tanımıyorum. İlk defa burada görüyorum.
Tolga Sarıtaş'la, Barış Arduç arasında gittim geldim ama Barış Arduç'taki o cool hava kimsede yok be abii.
Tabi ki barış arduç. Adam neredeyse Yoktan var oldu
Tolga Sarıtaş kesinlikle. Bu kadar güzel rol yapılır, duygu bu kadar güzel hissettirilir. Bayılıyorum uzaydaki mavi gözlü çocuk :)
Bence sıralama yaparsak ;
1- Barış Arduç
2- Tolga Sarıtaş
3- Can Yaman
4- İlker Kaleli
5- Serhat Teoman
6- Kaan Yıldırım
Saçma sapan dizilerin aktörleri hiç birinde iş yok.
Tolga saritaş çok itici ya çekici hiç bir yön göremiyorum
Tamam en üstteki çok yakışıklı diye begeniliyorda bence bu kesinlikle ilker kaleliydi...
Tolga sarıtaş içlerinde en samimi ve en iyi oynayandır
Bir gün evlenip baba olursam Tolga Sarıtaş gibi yakışıklı bir oğlum olsun isterim
Çünkü yakışıklı
Hiçbirini isim olarak bilmiyorum keşke fotoğraf koysaydınız, rastgele işaretledim.
Kaan yıldırım diyorum çünkü ilk Ulan İstanbul'da oynadı orda çok iyiyd. Diğer oynadığı diziyi unuttum ama o dizide kaliteliydi :D
tabikide Tolga Sarıtaş daha önce muhteşem yüzyılda oynarken hiç kimse tanımıyodu Güneşin Kızları sayesinde çok iyi bir çıkış yakaladı bravo Tolga Sarıtaş
tebriks
Kesinlikle Tolga Sarıtaş oyunculuğu harika kendisi de çok yakışıklı umarım ileride daha iyi yerlerde görürürüz onu.
En iyi çıkışı Barış Arduç yapmıştır ama İlker Kaleliyi de beğeniyorum.
kim giriş yaptı kim çıkış yaptı bilemem ben yakışıklısını seçtim :D
agsgdjdkkkd :)))
Hiçbiri bir yeşilçam oyuncusu etmez. Bence vasatın iyisi Tolga , ama Türkiye genelinde Barış daha ön safhada.
Saçma sapan koyun halka hitap eden dizilerin gereksiz insanları. Barış denen adamın adını çok duyduğum için bir onu biliyorum keşke bilmeseymişim
Valla girisi çıkışı bilmem de bence en iyisi eskiya dünyadaki civciv.. isme bak :/
Adaşım Barış Arduç'u tanımıyorum ama fotoğraflarını çok görüyorum , en çok cıkısı o yaptı bence
İlker kaleli adamım poyraz karayeli izlemesemde..
Kayıp şehir de beğenmişdim oyunculuğunu
En iyi çıkış filan bilemem ama Kaan Yıldırım favorim :)
* her görüş yazınca çıkıyor bu tipsiz şerefsizler. Siktirsin gitsin bakmak zorunda mıyız?
Tolga sarışat diyenler? bu sene değilde geçen sene çıkısını yapmıştı ama siz ergen dizilerinden kafanızı kaldırmadığınızdan muhteşem yuzyılı falan bilmezsiniz.
Aynen oyle
adamların çoğu estetik güzlei hele 1ci sıradaki çok eskiden bir dizide oynuyordu burnu yamuktu şimdi burnu kız gibi :D
İlker kaleli tabiiki, fakat biraz görünüş dolayısıyla en iyi oyunculuk bile çok saçma oyunculara gitti. İlker kaleli harika bir oyuncu
Serhat teoman iyi biri gibi Acil aşk aranıyor diziside çok iyidi başarısının devamını dilerim :)
Hiçbiri oyunculuk namına bişey bilmiyor eminim ergen kızların izlediği uyduruk aşk dizilerinim başrolleridir zaten halkımızın kültür seviyesi belli
Kaan Yıldırım. ama dizisi bittiği için İlker Kaleli diyorum :D
Bu adam hak ediyor.
https://vimeo.com/143254282
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar