Yeşim Salkım son filmi Eğreti Gelin Ladik'te yine kadın oyuncu İlkay Kayku’yla öpüşmek durumunda kalmış. Filmin vizyon tarihi belli değil ama görüntüler sanırım biraz da film gişesi göz önünde bulundurularak medyayla paylaşılmış.
Hatta kendi instagram sayfasından "Sinema sanattır, sinema gerçek yaşamdır." diye çıkan haberleri yorumlamış.
Ünlülülerin profillerine bakın herkes ahlak bekcisi. Müjde uzmana edilmeyen hakatet yok. Deniz Çakır siyasi paylaşım yapıyormus. Sizene bizene? Cehennemde birlikte yanmayacağız ya da cennete birlikte gitmeyeceğiz. Beni ilgilendirmiyor. Hoslanmadıgm icin izlemiyorumda. ;)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadın daha yeni kocasından ayrıldı hatta röportajda gözleri dolmuştu kocasını baya seviyomuş galiba birde üniversite mezunu kızı var. Belki de kocasından ayrılınca hayatıma bakıyorum imajı vermek istemiştir. ama böyle de hayata bakılmaz ki iğrenç görünüyo.
bunlar sinema adına sokak ortasında açık açık zina etseler yüzlerinde en ufak bir kızarma olmayacak işin garibi eşlerinde vede babalarında da sorun yok. şimdi bir lezbiyenliği subliminal olarak bilinç altımıza yerleştirsinler olan yine çocuklara oluyor.
Rusyayla bu mevzuda kriz olmuş putin neden bunu kriz yapmış anlam verememişler tsk duruma el atmış bekleyip göreceğiz bakalım erdoğan ise yeşime kimi versen öper mevzu ne mk demiş :/
ay ne diyecegimi bilemedim :D ben sanat için hersey mübahtır görüşüne karsıyım. ama ne yalan söyleyeym bir erkekle öpüşme sahnesi çekse daha az dikkatimi çekerdi. aslına bakarsan sanat içindir diyip erkeklerlede sarmas dolas olma durumunu sevmiyorum kafamın ne kadar karısık oldugu anlasılmıstır heralde :D
Aşın bunları öpüşmüşse öpüşmüş. bir kadınla öpüşmüş ya da bir erkekle. Öpüştüğü kişiye romantik veya seksüel bir sey hissetmediği sürece öpüştüğü kişinin yaşı, cinsiyeti vs. önemsizdir bence.
Kendine saygı duymayan insanların bahanesi oldugunu dusunuyorum sanat icin soyunulmaz sanat gerek durus gerekse bakışla bile cok guzel ifade edilebilicek bisey boyle aşağılık seylere gerek yok.
oyunculuk deniyor buna, millet aldığı paraya bakar. kimsede düşünülen, konuşulan şeylere takmaz. çok meraklıyız zaten milletin yaptıklarını didelemeye.
En İyi Cevaplar