Diziyi izleyen bilir 2 sezonda benim terorim başka
Eddie Thawne 1 seozunda oldu ve akra deliğe sörüklendi o kara delikte dünya 2 ye gitti
Harrison Wells dünya 1 de ölmüştü onu öldüren kişi Eobard Thawne di ve onun kılığına girip planını gerçekleştirmeye çalışmıştı
işte sürpriz burada
Harrison Wells dünya 2 de yaşiyor ve dünya 1 re gelip flasha yardım için geldi işin aslı kızı zoomun elinde flash yardım edip zoomu durdurmak için gelmişti
Dizi çizgi romana göre gitmiyor farklılaştırılıyor
bunun gibi teorileri çok gördüm ama hiç biri değil çünkü teorileri çürüten jay garrick 2 yıldır peşinde zoom un
başka teorilerde var ama flash dizisine katılan bir seyirci isim vermedi yasak olduğu için ama en yakın tahminlerin doğru olmadığını söyledi herkesin şaşıracağı biri olacakmış 11 inci bölümde
15. bölüm yayınladı dün gece ve sonunda ZOOM'un kimliği ortaya çıktı. 14. Bölümde kim olduğunun büyük ipucu verildi aslında ama büyük bir sürpriz içeriyor. Yeni bölümü 2 dakika önce seyrettim. Muhteşem gidiyor dizi.
Çizgi roman tabanli bir dizi cok guzel eylenseli bir diI beEn insanin aaklinda soru isaretleri bırakıyor ama guzel seyler tavsiye ede bilirim green arrow kardes dizsidir
ya çizgi romana sadık kalsalardı black falshı zoom yapmazlardı evren bölündü 2 dünya var 2 gelecek tek
bence zoom Eddie Thawne ya da Henry Allen zoomun ağır basıyor Eddie Thawne ceseti dünya 2 ye sürüklendi tek şu soruya cevap ver ( harrison wells dünya 1 de ölmüştü onu öldüren kişi Eobard Thawne di ve onun kılığına girip planını gerçekleştirmeye çalışmıştı )
Sonuçta yine Eobard Thawne dı :) Flash dizisinde ki kişi Black Flash değildir, yanlış anlaşılıyor bu. Sadece Reverse Flash'tan farklı olsun diye öyle yaptılar Zoom'un kostümünü. Eğer Profesör Zoom yani Eobard Thawne i arastırırsan, en hızlı olma takıntısı onda vardır. Black Flash ise, Barry Allen ortaya çıkarken oluşmuş bir kişidir. Kara madde ile bağlantısı vardır. Yani dizide ki karakterin Black Flash olması için Barry ölmeli. O yüzden Zoom= Eobard Thawne.
ben türkiye flash . com makle yazarıyim ve orta okuldan beri çizgir oman okuyorum new 52 saymıyorum şu an bile bilgim var bu donalımlarımı inetrent sitesidne paylaşıyorum ama çok kopyala yapıştırcı varsa benim yazdıklarımı başla facebook sayfaları açıp kendileri yazmış gibi gösteriyorlar şevkim kırıldı biraz
Ben forumları falan pek takip etmem. 14 yaşıma kadar Amerika'da yaşadım. Orada çizgi romanlara ulaşmak çok kolay olduğu için, Flash, Batman, Superman, JL, kısacası aklına gelebilecek tüm DC çizgi romanlarını takip ettim. Şimdi de takip ediyorum eskisi kadar olmasa da, Injustıce in ilk 3 yılı tamamen elimde mesela. Yani çizgi roman evreni konusunda yanlışım olmaz, ama sen o sıklara Wally West bile eklemıssın. Flash dizisi de Arrow dizisi de çizgi romanlara yakın ilerlemeye başladı. Arrow 4. Sezon ızlıyosan bilirsin. Mesela Arrow sezon finalinde Felıcıty ölecek, buraya yazıyorum dedi dersin. Irıs te 3. Sezon ortalarında falan ölecek. Bu da böyle dursun. Eobard Thawne da Zoom.
bunu bizim flashtürkiye. com da bir atrtışma eyri var üyeelrimizden çok mesaj aldık olma ihtimali avrmı yok mu diye the flash kadrosuna Keiynan Lonsdale eklendi Wally West rolu için zoom olma ihtimali var mı yok mu bilmiyoruz flena flan yazdılar çok fazla gelince bizde eklemek zorunda kaldık dizi sektörü ne yapacaklarını bilemeyiz lades olmamak için eklemiştik bu başka arkadaşım fikriydi ama yaptık işte geri dönüş yapmadık
sanmıyorum o kadar karışık ki bir anlaştılar bir anlaşmadılar film projem felan çıktı ortaya fazlada kulak asmadım çünkü başka projeye bakıyorum volkan cengiz bey bakıyor o meseleye ben değil ben joker harley quinn hikayesini bölüm bölüm yazıyorum oyundaki olaylara new 52 de ki harley quinn çizgi romana bağlantılı olaylar çıkartmamı istediler 1 yadır kafamı leptoptan kaldıramıyorum ve bu iş bitince daha intihar timine geçeceğim o yüzden 3 aydır flash konusunda makale yazamıyorum zoomla ilgili bir anket yapayim dedim beni buraya kadar getirdi mevzu olarak be kardeş :) noot güzel kardeşim zaten Wally West zaten kid flash bilirsin har flashın bir ismi var şimşek gibi speed gibi ama Keiynan Lonsdale Wally West kid flash rolü yakışmayacak oda yrı bir mesele ya türüncü kafalı kid flash alıştık hep haydi kolay gelsin işime dönme vaktim geldi ,
Ah be kardeşim, Grant Flash'a yakısıyo mu sanki? :) İdare edicez yapıcak bişey yok :) Yardım lazım olursa mesaj at, bir sandık dolusu çizgi romanım var. Bakabilirim senin için, severim böyle şeyleri :)
En İyi Cevaplar