Hepsi grubundan Gülçin bu cocukla evlendiği için gruptan attılar :D cunku bırbırlerıne soz vermıslerdı evlenmıceklerine dair siz olsaydınız ne yapardınız :D :D bence Gülçin dogru yapmıs ajdjjduajshsj
Yahu böyle bir söz mu olur allah aşkına neyin kafasını yaşıyorlar. Hem evlensinler hemde işlerini yapısınlar. Yani ne oluyor evli olunca şarkı söylenmiyor mu ben onu anlayamadım. Hepsi öyle evsiz barksız dost hayatımı yaşamayı düşünüyor yani...
Eger evlendiyse cok dogru yapmis ben de hic dusunmeden evlenirdim de jdjshs bu cocugun paylasimlarina baktim surekli baska kizlarla fotograf atiyor evlendiklerine dair bir sey yok emin misin evli olduklarina?
ne olursa olsun arkadaşlarımı bırakmazdım sözümü tutardım diyeceğimi sandınız dimi? güzel kız buldugum zaman ne yapayım arkadaşı be direk evlenirim diğerkilerininde şeytan görsün yüzünü hahahahaa :D
Gülçin'i kimse gruptan atmadı, Gülçin kendisi çıktı. Çünkü onun haberi olmadan özel hayatıyla ilgili grup arkadaşlarının magazinde konuşması onu sinirlendirmişti...
@eren0689 itici değil. sonuçta sende hormon varsa bende de var. senin isteğin varsa benim de var. asıl bu tür olaylarda bile kızlardan farklı beklenti içinde olacak kadar cinsiyetçi olman itici.
En İyi Cevaplar