Magazin Aranizda Avril lavigne dinleyen var mi? khaleesi01 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dinliyorsaniz en sevdiginiz sarkisi hangisi? Ben hepsini cok severim ama wish you were here benim icin ozeldir.Ben bu kadina hastayim, sesine, sarkisilarina, guzelligine, herseyine. Aranizda Avril lavigne dinleyen var mi? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yagmurr18 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl En sevdiğim şarkıcılardan!Adia, give you what you like. en sevdiklerim 0 10 Yorumla khaleesi01 +1 yıl Adia? Bu hangi sarkisi hic duymadim? Yorumla yagmurr18 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=r7KiXlkReVwBence en güzel şarkılarından Yorumla khaleesi01 +1 yıl Hangi albumde bu? Ben nasil duymadim bu sarkiyi :( Yorumla yagmurr18 +1 yıl The best damn thing :( Yorumla khaleesi01 +1 yıl Albumun bonus track sarkilarindan biriymis. o yuzden duymadim galiba, ne bicim hayranim ben ya :( Yorumla yagmurr18 +1 yıl Olsun ya olabilir öğrendin sonuçta :( Yorumla khaleesi01 +1 yıl Sayende. Cok tesekkurler :) Yorumla yagmurr18 +1 yıl Hehe rica ederim :) Yorumla yagmurr18 +1 yıl Nobody's Home u nasıl yazmadım ya :( Altta cevapta gördüm. Onu dinleyip dinleyip ne kadar hüzünlendiğim zamanları hatırlıyorum ben :(( Teşekkür ederim Yorumla khaleesi01 +1 yıl O sarkisi ve when your gone sarkisi. Bu iki sarki beni bitiriyor resmen :( Yorumla
Nickimiunuttumki Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yıllar önce dinlerdim ben de, wish you were here şarkısı favorimdi :D 1 1 Yorumla khaleesi01 +1 yıl Eski sarkilari unutulmaz, butun gun dinlesem bikmam :) Yorumla
royalty Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl küçükken ne dinlerdim be 0 5 Yorumla khaleesi01 +1 yıl Sadece kucukken mi ben onunla buyudum hala da dinlerim :) Yorumla royalty +1 yıl en iyi sarkısı hangisi :) Yorumla khaleesi01 +1 yıl En sevdigimi detayda yazdim :)Ama en iyi sarkisi nobody's home bence :) Yorumla royalty +1 yıl bide bu kadın yaşlanmıyor mu ya :D 8-9 sene önceki haliyle aynı Yorumla khaleesi01 +1 yıl Ajda pekkanin yabanci versiyonu gibi :) Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Magazin konusunda 359 cevap paylaştı. Bu kız güzel ya 1 1 Yorumla khaleesi01 +1 yıl Evet cok guzel :) Yorumla
En İyi Cevaplar