Bildiğiniz gibi yarı final zamanı Survivor'da. Ben de büyük bir hayranıyım, kaçırmam bir sıkıntı olmadıkça hiçbir bölümünü. Genelde Gönüllüler takımı favorim olsa da bu sene Ünlüler'e daha bir sempati duydum, sevinçliyim ki Ünlüler'den daha fazla kişi yarı finale çıktı. :)
Kalbimin birincisi Adem Kılıççı ile başlayalım.
31 yaşında, Ağrı'lı bir Türk boksör kendisi. Aldığı oyunlardan sonraki boks hareketleriyle gönlümüzü fethetmiştir.
Lakabı Swordsman, yani Kılıççı. Gerçekten büyük başarılara imza atmış, açıp izliyorum eski maçlarını da...
Yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre yarışma dışı kalsa da, bu onun performansına engel olmadı, daha tam iyileşmemişken bile oyunlara başladı ve çoğunda kazandı.
Alman eşini çok sevdiğini görüyorum ben, Almanca'dan pek hoşlaşmadığım için konuşurlarken sinirim bozulsa da güzel bir aşkları var, eşi de oldukça güzel bir kadın, 2 tane de ponçik mi ponçik çocuğu var.
Geldik yarı finale çıkan tek Gönüllü olan Ogeday Girişken'e.
25 yaşında bir genç, lisanslı bir kürekçi. Bu konuda ülkemize sayısız şampiyonluk getirdi.
FBRC 💪🏻🥇OgedayGirisken (@ogedaygirisken)'in paylaştığı bir gönderi (4 Oca 2017, 12:48 PST)
Survivor'un başlarında iyi, ortalarına doğru biraz sinir bozucu olsa da yine de başarısıyla kendinden söz ettirdi.
Dünyalar güzeli de bir sevgilisi var, kazandığı iletişim ödülünde anladık ona olan sevgisini, çok hoşlar, çok sevimliler.
Hayatım boyunca Survivor'u 1 kez izledim baştan sona o da Semih Öztürk var diye. Bu sene ise desteklediğim isim Havuçtu fakat o kazanamazsa Adem'in kazanmasını isterim. Ogeday başta olmak üzere diğer bütün yarışmacılara bir iğreltim var. 🌺
Eger olursa adem sadece sabriyeyi korudu diye birinci olmus olacak. Sacmalik , sadece bir insani koruma altina aldi diye survivor olmaz. Bana gore ogeday olmali. Akilli terbiyeli ve ogedaydan cok daha basarili. hem de eminim o paraya ademden daha cok ihtiyaci vardir. Surekli illa anadolu cocugu birinci olmak zorunda degil. Turabiyi anadolu cocugu diye 2 kere birinci yaptilar sonradan da gördük. Insallah hayirlisiyla ogeday birinci olur.
Kadıköy Boğası Lakabı boşa verilmedi ona hele ki 6-0 lık Cimbom maçı unutulamaz 2 gol 1 asist. Ayrıca da ameliyat, bu kadar sakatlık atlatıp da kim dönebilir biraz vicdanınız olsa burdan pay biçersiniz
Ben genel konustum gerçekten de veriler ortada yaptıkları ortada Adem sabriyeyi kollayacağım diye hak yiyerek istatistiği daha iyi olan insanların elenmesini sağladı örnek mi pınar ve çılgın Sedat
-Finale kalan son 3 erkek Fenerbahçe'nin lisanslı eski sporcusu veya halen sporcusu. -Acun Fenerli. -Kanalında düzenlediği dedeler liginde her sene Fener şampiyon oluyor.
Ben Ademi Tutuyordum Adem Kılıççı çok iyi efendi bir adamdı ama Şampiyon Ogeday oldu olsun yinede buraya geldi Kupasını aldı oda Survivora katılan tüm yarışmacıları ve Survivorda emeği geçen kişilere Teşekkür Ediyorum buradan
En İyi Cevaplar